قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

جام‌جهانی تمام شد ناگویا را دریابید

جام‌جهانی تمام شد و حتی جشن‌ها و خوشحالی‌های تیم قهرمان نیز به پایان رسید. منتها ورزش فوتبال‌زده ما کماکان مشغول سر و کله زدن با این تورنمنت پرحاشیه است و تو...
 جام‌جهانی تمام شد ناگویا را دریابید



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تابش‌فر: داوری دقیق و حرفه‌ای از ارکان اصلی توسعه ورزش است

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، محسن تابش‌فر در آیین رونمایی از البسه داوران هیئت فوتبال استان اصفهان، با اشاره به اهمیت برنامه‌های آموزشی در حوزه ورزش اظهار کرد: یکی از سؤالات مشترکی که در نشست‌های تخصصی با هیئت‌های ورزشی مطرح می‌کنیم، موضوع آموزش است و اینکه سرمایه‌های انسانی ورزش چگونه باید آموزش ببینند و در مسیر رشد و پیشرفت قرار بگیرند.

وی با تأکید بر جایگاه مربیان و داوران در توسعه ورزش افزود: همان‌طور که برای شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی برنامه‌ریزی می‌کنیم، باید برای آموزش و ارتقای مربیان و داوران نیز اهمیت ویژه‌ای قائل باشیم.

معاون ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان ادامه داد: ممکن است بهترین امکانات را در اختیار داشته باشیم و بهترین استعدادها را شناسایی و پرورش دهیم، اما اگر در بستر قضاوت و داوری، آنچه شایسته و بایسته هر رشته ورزشی است به درستی انجام نشود، قطعاً در نقطه‌ای متضرر خواهیم شد.

تابش‌فر خاطرنشان کرد: در ورزش، یک جا بحث برد مطرح است، یک جا باخت و در نقطه‌ای نیز ثبت رکورد اهمیت پیدا می‌کند؛ بنابراین قضاوت دقیق، عادلانه و حرفه‌ای بخش مهمی از فرآیند برگزاری رقابت‌های ورزشی است.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه داوران در فوتبال گفت: داوران باید از دانش، آموزش و آمادگی لازم برخوردار باشند تا بتوانند وظیفه خود را با دقت و عدالت انجام دهند و زمینه برگزاری مسابقاتی سالم و باکیفیت را فراهم کنند.

معاون ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان در پایان با تقدیر از اقدامات هیئت فوتبال استان در حوزه داوری، بر تداوم برنامه‌های آموزشی و حمایتی برای ارتقای جایگاه داوران تأکید کرد.

انتهای پیام


۴۹ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

انتقال بزرگ در سری آ؛ ستاره لیورپول راهی اینتر شد

صفحه سیاست-

جونز که محصول آکادمی لیورپول است، پس از توافق نهایی دو باشگاه قرارداد انتقال دائمی خود به اینتر را امضا کرد. این باشگاه ایتالیایی ابتدا ۳۰ میلیون یورو برای جذب این بازیکن پرداخت می‌کند و پنج میلیون یوروی دیگر نیز به‌عنوان پاداش‌های وابسته به عملکرد در نظر گرفته شده است.

اینتر پیش از این در ماه ژانویه برای جذب جونز تلاش کرده بود، اما پیشنهاد قرضی این باشگاه مورد موافقت لیورپول قرار نگرفت. پیشنهاد حدود ۲۵ میلیون یورویی اینتر در ماه ژوئن نیز از سوی باشگاه انگلیسی رد شد و در نهایت دو طرف بر سر انتقالی ۳۵ میلیون یورویی به توافق رسیدند.

پایان یک دوره ۱۶ ساله در آنفیلد

جونز از سال ۲۰۱۹ و در دوران حضور یورگن کلوپ، نخستین بازی خود برای تیم بزرگسالان لیورپول را انجام داد و در مجموع ۲۲۸ بار با پیراهن این تیم به میدان رفت.

او در فصل ۲۰۲۵-۲۶ در ۴۹ مسابقه برای لیورپول بازی کرد، اما تنها ۲۸ بار در ترکیب اصلی قرار گرفت. این بازیکن در پایان فصل حتی به‌صورت موقت در پست دفاع راست نیز به میدان رفت.

لیورپول با انتشار بیانیه‌ای رسمی جدایی جونز را تأیید کرد و ضمن قدردانی از سال‌های حضور این بازیکن، برای او در ادامه دوران حرفه‌ای آرزوی موفقیت کرد.

با جدایی جونز، لیورپول در حال حاضر برنامه‌ای جدی برای جذب جانشین او ندارد و به نظر می‌رسد تری نیونی، هافبک جوان این تیم، یکی از گزینه‌های اصلی برای پر کردن جای خالی او باشد.


۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ناگفته‌های نیمار از شب رویایی بارسلونا

اقتصاد ۲۴-نیمار خاطرات خود از یکی از تاریخی‌ترین شب‌های دوران فوتبالش را بازگو کرد؛ بازگشت بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن پس از شکست ۴ بر صفر در بازی رفت.

ستاره برزیلی گفت پس از شکست سنگین، حتی نزدیکانش نیز صعود بارسلونا را غیرممکن می‌دانستند، اما او باور داشت که تیمش می‌تواند نتیجه را جبران کند.

نیمار گفت: «به آنها گفتم شما دوستان من هستید و به من ایمان ندارید؟ من آن بازی را می‌برم، فقط تماشا کنید.»

او همچنین از فضای تمرین پیش از مسابقه و شوخی‌هایش با لیونل مسی و لوئیس سوارز گفت و افزود که هر سه بازیکن به بازگشت باور داشتند.

نیمار درباره لحظه مهم پنالتی نیز گفت که در ابتدا قصد داشت توپ را به مسی بدهد، اما ستاره آرژانتینی از او خواست خودش ضربه را بزند. این پنالتی به گل پنجم بارسلونا تبدیل شد و سپس سرجی روبرتو گل ششم و تاریخی را به ثمر رساند.

نیمار این شب را باورنکردنی‌ترین احساس دوران حرفه‌ای خود توصیف کرد و گفت آن روز فهمید که در فوتبال، کسانی پیروز می‌شوند که حاضر به تسلیم شدن نیستند.




 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۱۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۳۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.