قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

نخست وزیر اوکراین استعفا کرد

بر اساس گزارش رسانه‌های اوکراینی نخست وزیر این کشور بعد از اعلام قصد ولودیمیر زلنسکی برای برکناری او از سمتش استعفا کرده است.
 نخست وزیر اوکراین استعفا کرد



۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا می‌دهد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ وال‌استریت ژورنال به نقل از افراد مطلع گزارش داده که دن دریسکول معاون وزیر جنگ آمریکا انتظار می‌رود در پایان سال جاری میلادی از سمت خود کناره‌گیری کند؛ اقدامی که پس از ماه‌ها تنش میان او و پیت هگزث وزیر جنگ آمریکا، صورت خواهد گرفت.

با استعفای دریسکول، ارتش آمریکا برای نخستین بار بدون هیچ مقام ارشدِ تأییدشده از سوی سنای آمریکا اداره خواهد شد.

این وضعیت پس از آن شکل گرفت که هگزث در ماه آوریل ژنرال رندی جورج، رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد و به جای معرفی فردی که نیازمند تأیید سنا باشد، یک سرپرست موقت را منصوب کرد.


۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی 14 کشته و 120 زخمی بر جای گذاشت

نورنیوز-گروه بین الملل:  اولکساندر هانژا فرماندار این منطقه گفت که ۲۲ کودک در میان زخمی‌ها هستند و «۲۹ نفر از جمله پنج کودک در وضعیت وخیمی قرار دارند.»

کریوی ریه زادگاه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین است. زلنسکی این حمله را «نفرت‌انگیز» خواند و گفت که پهپاد اول تلاش کرد تا به یک مرکز خدمات اضطراری را هدف قرار دهد و نیم ساعت بعد پهپاد دوم یک مرکز خرید را هدف گرفت.

زلنسکی در پیامی با بیان اینکه «حملاتی از این دست چیزی کمتر از اقدامات تروریستی نیستند» از جامعه جهانی خواست تا روسیه را پاسخگو کند.

در حالی که حدود چهار سال و نیم از جنگ اوکراین سپری شده است، روسیه حملات هوایی خود علیه اوکراین را تشدید کرده است. روز پنجشنبه، ۱۷ نفر در حمله موشکی بالستیک روسیه به کی‌یف پایتخت اوکراین کشته شدند.

اوکراین نیز حملات خود به روسیه را افزایش داده و تاسیسات نفتی و زیرساخت‌های لجستیکی را هدف قرار داده است تا توانایی مسکو برای جنگیدن را تضعیف کند.


۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

زلنسکی: کمبود منابع مالی، بزرگ‌ترین چالش اوکراین در پی افزایش هزینه‌های جنگ است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، زلنسکی در ویدئویی که از طریق کانال تلگرامی او منتشر شد، گفت: «همه شما جزئیات یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی را که عملاً با آن روبه‌رو هستیم می‌دانید. این چالش، تأمین مالی است. این واقعاً چالشی بسیار جدی، به‌ویژه در بخش دفاعی است. باید منابع لازم پیدا شود. فکر می‌کنم این بزرگ‌ترین چالشی است که با آن روبه‌رو بوده‌ایم: هزینه جنگ افزایش یافته و این یک واقعیت است. به منابع بیشتری نیاز داریم و کسری نیز بیشتر شده است.»

زلنسکی از خمارا خواست همه توافق‌ها با شرکای غربی را بررسی و ارزیابی کند و در قبال مسائل سازمانی در نیروهای اوکراینی، از جمله بسیج و جابه‌جایی دوره‌ای نیروها، «رویکردی انسانی‌تر» در پیش گیرد. وی همچنین «تضمین پدافند هوایی» را پیش از فرارسیدن زمستان، اولویتی اصلی توصیف کرد.

اظهارات زلنسکی در حالی مطرح می‌شود که اوکراین با بحران مالی شدیدی روبه‌رو است. روزنامه «واشنگتن پست» فاش کرده است که کسری بودجه اوکراین از ۴۰ میلیارد دلار فراتر رفته و کی‌یف، در صورت دریافت نکردن منابع مالی لازم از شرکای غربی، با خطر ناتوانی در بازپرداخت بدهی‌های خود تا ماه اکتبر مواجه است.

آمریکا اخیراً بسته کمک جدیدی به ارزش ۸ میلیارد دلار تصویب کرده است، اما این مبلغ ممکن است برای پر کردن شکاف مالی؛ به‌ویژه با کند شدن روند کمک‌های اروپا کافی نباشد. در این زمینه، دولت اوکراین برنامه‌هایی برای افزایش مالیات‌ها و کاهش هزینه‌های غیرنظامیِ خارج از حوزه دفاعی، به‌منظور جبران کسری بودجه اعلام کرده و هم‌زمان فشار بر شرکای غربی برای تسریع جریان کمک‌ها ادامه دارد.

 

 

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.

 تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با متهم کردن رجب طیب اردوغان و ترکیه به تلاش برای گسترش نفوذ خود در سوریه و تهدید اسرائیل، هشدار داد تل‌آویو در برابر این تحرکات کوتاه نخواهد آمد.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...