قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

هشدار سازمان ملل درباره افزایش آسیب‌پذیری افغان‌ها برابر قاچاق انسان

سازمان ملل هشدار داد بحران‌های افغانستان آسیب‌پذیری افغان‌ها در برابر قاچاق انسان را افزایش می‌دهد.
 هشدار سازمان ملل درباره افزایش آسیب‌پذیری افغان‌ها برابر قاچاق انسان

جوان آنلاین: دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل و سازمان بین‌المللی مهاجرت در بیانیه‌ای مشترک هشدار دادند بحران‌های پی‌درپی در افغانستان، آسیب‌پذیری مردم این کشور در برابر قاچاق انسان و انواع بهره‌کشی را افزایش داده است.

به گزارش تسنیم، این نهاد‌ها در روز جهانی مبارزه با قاچاق انسان اعلام کردند بازگشت گسترده اجباری افغان‌ها از کشور‌های همسایه، کاهش اقتصاد روستایی وابسته به کشت خشخاش، کاهش شدید کمک‌های بشردوستانه، بلایای طبیعی و محدودیت‌های اعمال‌شده بر حقوق زنان و دختران، از عوامل افزایش خطر قاچاق انسان در افغانستان است.

بر اساس یافته‌های «مرور تاب‌آوری بازگشت‌کنندگان افغانستان»، تنها ۱۱ درصد از بازگشت‌کنندگان بررسی شده دارای شغل ثابت یا کسب‌وکار بوده‌اند، در حالی که ۵۶ درصد خانواده‌های بازگشت‌کننده گفته‌اند توانایی تأمین هزینه‌های اولیه زندگی خود را ندارند.

بیانیه افزود فشار‌های اقتصادی باعث شده بسیاری از خانواده‌های افغان برای ادامه زندگی به وام یا کمک‌های مالی وابسته شوند؛ شرایطی که می‌تواند زمینه‌ساز کار اجباری، بهره‌کشی، بردگی ناشی از بدهی و دیگر اشکال سوءاستفاده شود.

این نهاد‌ها هشدار دادند زنان، کودکان، بازگشت‌کنندگان و خانواده‌های بدهکار بیش از دیگران در معرض خطر قرار دارند و برخی قربانیان به کار‌های اجباری، بهره‌کشی، تکدی‌گری اجباری، ازدواج اجباری و فعالیت‌های غیرقانونی کشانده می‌شوند.

«پولک اوک سریی»، نماینده دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در افغانستان، دراین‌باره گفت فشار‌های کنونی بر جامعه افغانستان، نیاز به تقویت اقدامات پیشگیرانه، شناسایی قربانیان و فراهم کردن حمایت‌های لازم را بیشتر کرده است.

«میهیونگ پارک»، رئیس دفتر سازمان بین‌المللی مهاجرت در افغانستان، نیز تأکید کرد بازگشت‌کنندگان بدون حمایت کافی با مشکلات جدی در زمینه دسترسی به معیشت، مسکن و خدمات اولیه روبه‌رو هستند و این وضعیت خطر روی آوردن آنان به مسیر‌های خطرناک مهاجرت و گرفتار شدن در شبکه‌های قاچاق را افزایش می‌دهد.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل و سازمان بین‌المللی مهاجرت همچنین اعلام کردند برای ارزیابی خطر‌های مرتبط با قاچاق انسان و قاچاق مهاجران در افغانستان، یک بررسی راهبردی مشترک را آغاز کرده‌اند تا راهکار‌های مؤثر برای حمایت از قربانیان و مقابله با شبکه‌های قاچاق شناسایی شود.



۵ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

رقابت برای جانشینی گوترش داغ شد

نورنیوز-گروه بین الملل: شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز -جمعه- در بحبوحه اختلافات عمیق درون این سازمان، برای دور دوم «رأی‌گیری نمایشی» جهت انتخاب دبیرکل بعدی سازمان ملل متحد تشکیل جلسه می‌دهد.

در حال حاضر سه مرد و پنج زن برای جانشینی آنتونیو گوترش پرتغالی که دومین دوره پنج ساله او در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد، رقابت می‌کنند.

۱۵ عضو شورا که در یک جلسه غیرعلنی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح (۴:۰۰ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) تشکیل جلسه می‌دهند، هر نامزد را با انتخاب یکی از گزینه‌های «تشویق»، «عدم تشویق» یا «عدم اظهار نظر»، ارزیابی خواهند کرد و البته هویت هر عضوی که نظر می‌دهد محرمانه خواهد ماند.

در دور اول رأی‌گیری که در ۳۰ ژوئیه برگزار شد، ربکا گرینسپن، معاون رئیس جمهور سابق کاستاریکا و رئیس فعلی کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (UNCTAD)، (۷۰)، بیشترین رأی را کسب کرد.

رافائل گروسی از آرژانتین رئیس فعلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز به همراه میشل باچله از شیلی، ماریا فرناندا اسپینوزا از اکوادور، کارولین رودریگز-بیرکت از گویان، اولارا اوتونو از اوگاندا و مکی سال از سنگال کاندید پست دبیرکلی سازمان ملل هستند.

پس از پایان دور اول، «ایوان آ-باکی» از اکوادور برای جانشینی آنتونیو گوترش که دومین دوره پنج ساله خود را در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ به پایان خواهد رساند، وارد رقابت شد.


۳۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

سازمان همکاری اسلامی پروژه شهرک‌سازی E۱ صهیونیست‌ها را محکوم کرد

جوان آنلاین: «حسین ابراهیم طه»، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، اقدام رژیم صهیونیستی در انتشار مناقصه ساخت ۱۲۳۴ واحد شهرک‌ نشینی جدید در چارچوب طرح موسوم به E۱ در قدس اشغالی را محکوم کرد.

وی در بیانیه‌ای تاکید کرد این اقدام ادامه سیاست‌ های شهرک‌سازی استعماری، الحاق، کوچاندن اجباری و تحمیل واقعیت‌ های جدید با هدف تغییر وضعیت حقوقی، سیاسی و جمعیتی اراضی اشغالی فلسطین است.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نسبت به پیامدهای بسیار خطرناک طرح E۱ هشدار داد و اضافه کرد: این پروژه، تجمعات بدوی فلسطینی را در معرض کوچاندن اجباری قرار می‌دهد، قدس اشغالی را از محیط فلسطینی پیرامون آن جدا می‌کند و در عین حال وحدت سرزمینی فلسطین و تلاش‌های بین‌المللی برای تحقق راهکار تشکیل دو دولتی را تضعیف می‌کند.

ابراهیم طه تاکید کرد: شهرک‌سازی استعماری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی بر اساس حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های مرتبط سازمان ملل، از جمله قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت و نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری، غیرقانونی و فاقد مشروعیت است.

وی در پایان از جامعه بین‌المللی و در راس آن شورای امنیت سازمان ملل خواست مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی خود را برعهده گرفته و اقدامات فوری برای وادار کردن صهیونیست ها به عنوان قدرت اشغالگر به رعایت تعهدات بین‌المللی و توقف فوری تمامی جنایات و نقض‌های سازمان ‌یافته علیه ملت فلسطین، سرزمین و مقدسات آن انجام دهد.


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

نامگذاری رسمی خلیج فارس در سازمان ملل

به گزارش مشرق، احمد عبدالساعده، فعال رسانه در واکنش به نام خلیج فارس در توئیتر نوشت:

ایران به خلیج عُمان مشرف است، اما آن را خلیج ایران نمی‌نامد، و هند به دریای عرب مشرف است، اما آن را دریای هند نمی‌نامد، و اندونزی به اقیانوس هند مشرف است، اما آن را اقیانوس اندونزی نمی‌نامد.

چرا؟

چون این نام‌گذاری‌ها رسمی و در سازمان ملل متحد ثبت شده‌اند.

نام «خلیج فارس» نیز به همین ترتیب ثبت شده است، و هیچ کشوری یا فردی حق تغییر آن را ندارد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل درباره تشدید فشار اقتصادی از سوی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل این است که فرض شود درد و فشار اقتصادی الزاماً پیش از آنکه ایران را به تشدید تنش سوق دهد، موجب تسلیم تهران خواهد شد.

 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود

ماسگریو، دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه جورج‌تاون در قطر گفت که برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اجرای «پیامدهای اقتصادی» علیه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، «بسیار دشوار خواهد بود».

 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
۲۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.