قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به پایتخت/ بارش پراکنده باران در ۵ استان

جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های پرتردد کشور، بارش پراکنده باران در برخی استان‌های شمالی و شمال‌شرق و تداوم انسداد کنارگذر شمالی اراک خبر داد.
 ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به پایتخت/ بارش پراکنده باران در ۵ استان



۲ دقیقه قبل / سایت جماران

وزیر خارجه لبنان دوباره علیه ایران موضع گرفت/ یوسف رجی: ادامه حضور سفیر ایران با تصمیم حاکمیتی بیروت در تضاد است

به گزارش جماران،  به نقل از الجزیره، یوسف رجی، وزیر خارجه لبنان  مدعی شد ادامه حضور محمدذضا شیبانی، سفیر ایران در این کشور با تصمیمی حاکمیتی که «هیچ استثنا یا مصالحه‌ای نمی‌پذیرد» مغایرت دارد. اعتبار روادید شیبانی نیز قرار است ۲۴ اوت به پایان برسد.

رجی تأکید کرد بازگشت روابط میان دو کشور به مسیر عادی، از اجرای تصمیم دولت لبنان از سوی تهران آغاز می‌شود و مقام‌های ایرانی باید به تصمیمات حاکمیتی بیروت احترام بگذارند.

رجی همچنین با ادعای دخالت ایران در امور داخلی لبنان، از مقام‌های ایرانی خواست از اظهارنظر درباره مسائل داخلی این کشور خودداری کنند و سخنان اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی را در همین چارچوب ارزیابی کرد.

لبنان در مارس گذشته موافقت خود با پذیرش شیبانی به‌عنوان سفیر ایران را پس گرفت و او را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد. بیروت همچنین به وی مهلتی برای ترک خاک لبنان داد و سفیر خود در تهران را برای رایزنی فراخواند؛ اقداماتی که نشان‌دهنده تشدید اختلافات میان دو کشور بود.

  حزب‌الله: توافق چارچوبی با اسرائیل شکست خورده است

همزمان، فراکسیون «وفاداری به مقاومت» وابسته به حزب‌الله در پارلمان لبنان، اسرائیل را به ادامه حملات علیه جنوب لبنان متهم کرد و از دولت بیروت خواست توافق موسوم به «چارچوب» با اسرائیل را پایان‌یافته اعلام کرده و از مذاکرات خارج شود.

این فراکسیون با متهم کردن اسرائیل به کشتار، تخریب مناطق مسکونی و ویران کردن روستاها و جاده‌ها، عملکرد دولت لبنان را نیز مورد انتقاد قرار داد و آن را به کوتاهی در انجام مسئولیت‌های سیاسی، حاکمیتی و دیپلماتیک متهم کرد.

این گروه با اشاره به کشته شدن ۱۱ نفر در دو شهرک «انصار» و «دیرالزهرانی» در جنوب لبنان، از جمله ۶ عضو یک خانواده، خواست دولت لبنان مسیر مذاکره با اسرائیل را کنار بگذارد و پایان توافق چارچوبی را اعلام کند.

توافق چارچوبی میان لبنان و اسرائیل ۲۶ ژوئن گذشته با میانجیگری آمریکا امضا شد و بر اساس آن، قرار بود اسرائیل به‌تدریج از مناطق اشغالی لبنان عقب‌نشینی کند و ارتش لبنان در این مناطق مستقر شود و سلاح گروه‌های مسلح، از جمله حزب‌الله، جمع‌آوری شود.

مقام‌های لبنانی می‌گویند حملات اسرائیل به لبنان از ۲ مارس گذشته تاکنون هزاران کشته و زخمی برجا گذاشته و بیش از یک میلیون نفر را آواره کرده است. در همین مدت، ارتش اسرائیل علاوه بر حفظ حضور خود در بخش‌هایی از جنوب لبنان، در جریان عملیات اخیر تا عمق بیش از ۱۰ کیلومتری خاک این کشور پیشروی کرده است.

همزمانی تشدید اختلاف دیپلماتیک بیروت و تهران با ادامه حملات اسرائیل و اختلافات داخلی لبنان درباره نحوه برخورد با اسرائیل، نشان می‌دهد این کشور همزمان با چند بحران سیاسی و امنیتی درگیر است.

 


۱۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ستاره پرسپولیس رسما سرباز شد

 فرزین معامله‌گری در شرایطی به عنوان بازیکن سرباز به ملوان بندرانزلی پیوست که تنها یک سال از انتقال پرهزینه و رکوردشکن او از شمس‌آذر به پرسپولیس گذشته بود؛ بازیکنی که قرار بود یکی از گزینه‌های آینده سرخ‌ها در سمت چپ خط دفاعی باشد، اما فصل گذشته نتوانست انتظارات را برآورده کند و حالا برای گذراندن دوران سربازی راهی ملوان شده است.

معامله‌گری فصل گذشته با انتقالی قابل توجه از شمس‌آذر به پرسپولیس پیوست. سرخ‌پوشان برای دریافت رضایت‌نامه این مدافع چپ مبلغ ۴۵ میلیارد تومان پرداخت کردند تا این انتقال در آن مقطع به یکی از گران‌ترین جابه‌جایی‌های تاریخ فوتبال ایران تبدیل شود. با این حال، حضور در پرسپولیس مطابق انتظار پیش نرفت و معامله‌گری نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند.

مدافع ۲۲ ساله که پیش از این سابقه حضور در تیم ملی امید و همچنین بازی برای صنعت نفت آبادان را در کارنامه داشت، در پرسپولیس با رقابت سختی برای رسیدن به ترکیب اصلی مواجه شد. در نهایت نیز شرایط به شکلی پیش رفت که او تصمیم گرفت برای پشت سر گذاشتن خدمت سربازی، فوتبالش را خارج از پرسپولیس ادامه دهد؛ تصمیمی که حالا با توجه به شرایط فعلی سرخ‌پوشان، بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

پرسپولیس در این تابستان میلاد محمدی را از دست داده و در شرایطی که نیاز مبرمی به تقویت سمت چپ خط دفاعی دارد، مصدومیت جلالی نیز وضعیت این پست را پیچیده‌تر کرده است. در چنین شرایطی، اگر معامله‌گری تصمیم به اعزام به خدمت سربازی نمی‌گرفت، می‌توانست یکی از گزینه‌های در دسترس پرسپولیس برای حضور در ترکیب تیم باشد. با این حال، او تصمیم خود را گرفته و حالا باید دوران سربازی را در ملوان سپری کند.

نکته جالب درباره مقصد جدید معامله‌گری این است که در روزهای اخیر انتظار می‌رفت این بازیکن راهی فجرسپاسی شود. مذاکرات و گمانه‌زنی‌ها درباره حضور او در این تیم ادامه داشت، اما در نهایت و در روزهای پایانی، معامله‌گری تصمیم گرفت ملوان را به عنوان مقصد دوران سربازی خود انتخاب کند.

ملوان نیز با جذب این مدافع چپ، یکی از بازیکنان جوان و شناخته‌شده فوتبال ایران را به خدمت گرفته است. معامله‌گری حالا امیدوار است با حضور در انزلی و داشتن فرصت بیشتر برای بازی، بتواند فصل متفاوتی را پشت سر بگذارد و دوباره شرایطی ایجاد کند که پس از پایان دوران سربازی، با آمادگی و تجربه بیشتر به پرسپولیس بازگردد.

البته این جدایی به معنای پایان ارتباط معامله‌گری با پرسپولیس نیست. این بازیکن همچنان دو فصل دیگر با سرخ‌پوشان قرارداد دارد و پس از پایان دوران خدمت سربازی، باید به این باشگاه بازگردد. بنابراین ملوان برای او یک مقصد موقت محسوب می‌شود و آینده‌اش بار دیگر در اختیار پرسپولیس خواهد بود.

حالا باید دید معامله‌گری که یک سال قبل با برچسب انتقال ۴۵ میلیاردی و انتظارات زیادی به پرسپولیس آمد، در ملوان می‌تواند دوباره خودش را پیدا کند یا خیر. بازگشت او به پرسپولیس در حالی رقم خواهد خورد که تجربه یک فصل یا بیشتر، دور از فضای سنگین این تیم را پشت سر گذاشته و احتمالا فرصت دیگری برای اثبات توانایی‌هایش خواهد داشت. فرصتی که شاید ارزش آن، بیشتر از چیزی باشد که امروز به نظر می‌رسد.


۳۱ دقیقه قبل / سایت جماران

قالیباف از عراق به تهران بازگشت

به گزارش جماران، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس یک هیأت پارلمانی برای رایزنی درخصوص موضوعات مشترک سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی با مقامات عراقی و زیارت اعتاب مقدسه، به کشور عراق سفر کرده بود، پس از ۳ روز فشرده کاری در عراق، دقایقی پیش وارد تهران شد.

 




 ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند

داود محمدنیا عضو ارشد تیم مذاکره کننده برجام و مشاور وزیر خارجه در دوره ظریف در گفت‌و‌گو با «انتخاب» بیان کرد: نمی خواهم بگویم تهران از رای مثبت روسیه و چین...

 ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد
۶ دقیقه قبل / سایت جماران

ربیعی، دستیار پزشکیان: مسئله بنزین تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست/ هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد

علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور نوشت: مسئله بنزین نیز تنها یک موضوع اقتصادی یا فنی نیست. بنزین با زندگی روزمره مردم، نابرابری‌های فضایی، الگوی حمل‌ونقل، وضعیت اشتغال، هزینه‌های خانوار و احساس عدالت اجتماعی ارتباط دارد. بنابراین، هر تصمیمی در این حوزه، اگر بدون شناخت ابعاد اجتماعی آن گرفته شود، ممکن است با پیامدهایی روبه‌رو شود که پیش‌بینی و مدیریت آنها دشوار باشد. بسیاری از مسائل کشور، پیش از آنکه صرفا به یک راه‌حل فنی نیاز داشته باشند، به فهمی دقیق از جامعه و به تحلیل‌های علوم انسانی و اجتماعی نیازمندند.

 ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد

ترامپ از دیوانه‌بازی‌اش درباره ایران نتیجه نمی‌گیرد. چرا؟ صحبت‌هایی کارشناس مسائل آمریکا را در این ویدئو ببینید.

 کارزار جدید فشار اقتصادی ترامپ چه تفاوتی با دولت اولش دارد؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کارزار جدید فشار اقتصادی ترامپ چه تفاوتی با دولت اولش دارد؟

بسته اقتصادی جدید دولت ترامپ چقدر شبیه به سیاست‌های اقتصادی او در دوره دولت نخستش دارد؟ این سوال را حامد قشقاوی، کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با برنامه پارک‌وی همشهری پاسخ می‌دهد. ببینید.

 اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۳۵ دقیقه قبل / سایت هم میهن

اروگوئه: نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اروگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اروگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۵۶ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.