قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

وال استریت: برخلاف آمریکا، ایران همچنان ذخایر تسلیحاتی عظیمی دارد

یک روزنامه آمریکایی به محدودیت ذخایر پدافندی این کشور مقابل ایران اعتراف کرد.
 وال استریت: برخلاف آمریکا، ایران همچنان ذخایر تسلیحاتی عظیمی دارد

جوان آنلاین: روزنامه وال استریت ژورنال اعتراف کرد که آمریکا با چالش کمبود ذخایر موشک های رهگیری سامانه های پدافندی رو به رو است. این در حالی است که ایران همچنان ذخایر عظیمی از موشک های بالستیک و پهپادها در اختیار دارد.

این گزارش به نقل از مسئولان آمریکایی و میانجی گران به پیشرفت مذاکرات میان ایران و کشور عمان اشاره شده است.

دن کین رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز از کاهش بی سابقه ذخایر موشکی این شکور خبر داده است. کاخ سفید نیز اعلام کرده که انتشار داده های مربوط به ذخایر تسلیحاتی آمریکا به صورت مستقیم امنیت ملی این کشور را تهدید می کند.

پیشتر نیز شبکه خبری «ان‌بی‌سی» به نقل از مقامات دولتی آمریکا فاش کرد که ارتش این کشور به دلیل تخلیه سریع ذخایر دفاع هوایی خود، ناچار به اجرای سیاست «شلیک گزینشی» در برابر موشک‌ها و پهپادهای ایرانی شده است.

طبق دستورالعمل جدید فرماندهان آمریکایی سامانه‌های پدافندی تنها در صورتی مجاز به رهگیری هستند که تهدیدی مستقیم متوجه پرسنل نظامی آمریکا یا تأسیسات حیاتی بسیار کلیدی باشد.

این گزارش‌ها نشان می‌دهد در مواردی که حملات متوجه مکان‌های فاقد حضور نیروهای آمریکایی بوده، پدافند این کشور برای صرفه‌جویی در مصرف موشک‌های گران‌قیمت خود، از درگیری خودداری کرده است.



۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۲۹ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 


۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تهدید های تکراری و مضحک ونس علیه ایران/ آمریکا پس از دو بار ناکامی در جنگ های اخیر هنوز دلخوش به گزینه های نظامی است!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور تروریست آمریکا مدعی شد: هدف ما در منطقه این است که اطمینان حاصل کنیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند؛ واشنگتن ابزارهای متعددی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای دارد که یکی از آن‌ها گزینه نظامی است.

وی ادعا کرد: ما گاهی از ابزارهای دیپلماتیک و اقتصادی در تعامل با ایران استفاده می‌کنیم.

ونس افزود: به دلیل تلاش‌های ایران برای اخلال در تجارت نفت و گاز، هزینه‌ای را بر این کشور تحمیل خواهیم کرد و در این زمینه پیشرفت قابل توجهی داشته‌ایم.

دست و پا زدن ونس برای ثابت نگه داشتن قیمت نفت پس از ناکامی در بازگشایی تنگه هرمز: ما در حال جلوگیری از بحران انرژی هستیم!

 معاون رئیس‌جمهور تروریست آمریکا اظهار کرد: با وجود تلاش‌های ایران برای بستن تنگه هرمز، ما همچنان مقادیر زیادی نفت صادر می‌کنیم که در برخی روزها به ۱۵ میلیون بشکه هم می‌رسد.

وی توهماتش را ادامه داد: ما در حال جلوگیری از بحران انرژی هستیم که ایران سعی در ایجاد آن دارد.

قیمت نفت در طول عملیات «خشم حماسی» به‌طور قابل توجهی کاهش یافته است.




 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 شوک تازه هواوی به بازار موبایل؛ Pura X View با نمایشگر ۶.۳۹ اینچی معرفی شد
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک تازه هواوی به بازار موبایل؛ Pura X View با نمایشگر ۶.۳۹ اینچی معرفی شد

هواوی به‌تازگی از طراحی جدیدی برای گوشی‌های هوشمند خود رونمایی کرده است که ترکیبی از نمایشگر عریض‌تر در قالب یک گوشی معمولی و غیرتاشو را به مشتریان ارائه می‌دهد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد