قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

بررسی افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی وام‌های دانشجویی

معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان از ارائه پیشنهاد افزایش وام های تحصیلی، ضروری و شهریه برای سال تحصیلی جدید خبر داد. به گزارش مهر، علی حسین
 بررسی افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی     وام‌های دانشجویی



۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

انصاری: امروز حفظ محیط زیست دیگر هزینه نیست بلکه بخشی از پایداری اقتصادی محسوب می‌شود/ دیگر دوران رشد و توسعه صنعتی به هر قیمتی به پایان رسیده است + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در بیست و پنجمین همایش ملی صنعت سبز گفت: امروز جهان با چالش‌های پیچیده‌ای در حوزه محیط زیست مواجه است. تغییر اقلیم و گرمایش زمین، محدودیت منابع آب شیرین، تخریب جنگل‌ها و زیست‌بوم‌ها و انباشت پسماند‌های صنعتی و پلاستیک، بخشی از مسائل و چالش‌هایی است که بقای بشر را روی کره زمین تهدید می‌کند.

وی افزود: در یک قرن گذشته، توسعه صنعتی موتور محرک رشد صنایع در جهان بوده است؛ اما بهره‌برداری بی‌رویه و به تعبیری بهره‌کشی از منابع محیط زیست موجب تولید انبوه پسماندها، تخریب زیستگاه‌ها، کاهش تنوع زیستی و برهم‌خوردن تعادل اکولوژیکی کره زمین شده و این موضوع موید آن است که دوران رشد و توسعه صنعتی به هر قیمتی به پایان رسیده است.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی امروز حفظ محیط زیست دیگر هزینه نیست بلکه بخشی از پایداری اقتصادی محسوب می‌شود

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: امروز رعایت قوانین، ضوابط و استاندارد‌های محیط زیستی دیگر صرفا یک الزام قانونی نیست، بلکه یک ضرورت علمی، اقتصادی و اخلاقی است که با امنیت غذایی، پایداری اقتصادی و سلامت عمومی عجین شده است.

وی افزود: حفظ محیط زیست امروز دیگر به‌منزله هزینه تلقی نمی‌شود، بلکه در حقیقت بخشی از پایداری اقتصادی محسوب می‌شود.

انصاری بیان کرد: به همین جهت واژگان «صنعت سبز»، «تولید سبز»، «خدمات سبز»، «محصول سبز» و در نهایت «مدیریت سبز» رویکرد‌هایی هستند که فراتر از انطباق با استاندارد‌های محیط زیستی تلقی می‌شوند.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی قیمت پایین انرژی و آب انگیزه سرمایه‌گذاری در بهره‌وری سبز و به‌کارگیری فناوری‌های نوین را کاهش می‌دهد؛ به ابزار‌های تشویقی نیاز داریم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اکنون ابزار بازدارنده‌ای مانند عوارض آلایندگی وجود دارد که صنایع آلاینده باید یک درصد از فروش خود را به‌عنوان عوارض آلایندگی به شهرداری‌ها پرداخت کنند، اما در کنار این ابزار‌ها حتما به مشوق‌ها و ابزار‌های ترغیبی برای صنایع و خدمات نیاز داریم؛ ابزار‌های فعلی به نظر کافی و کارآمد نیستند.

وی افزود: بخشی از واحد‌های تولیدی و خدماتی کماکان با فناوری‌های فرسوده و کم‌بازده کار می‌کنند و متأسفانه برخی مدیران صنعت اقدام در خصوص محیط زیست را هزینه می‌دانند نه سرمایه‌گذاری راهبردی.

انصاری بیان کرد: خوشبختانه که در حال حاضر بسیاری از مدیران واحد‌های صنعتی بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی به سمت مسئولیت پذیری اجتماعی و محیط زیستی حرکت و نظام مدیریت سبز را در واحد‌های خودشون پیاده‌سازی کردند.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 


۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

معافیت مالیاتی ۵ ساله برای دانش‌بنیان‌های نوپا

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، تورج امرایی، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به ضوابط حمایت مالیاتی از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: بر اساس قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و مصوبات شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان، شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا می‌توانند از معافیت مالیاتی مربوط به درآمد حاصل از فروش محصولات دانش‌بنیان خود استفاده کنند.

 

وی ادامه داد: شرکت‌هایی که درآمد آنها از محل فروش محصولات دانش‌بنیان در زمان درخواست دانش‌بنیانی کمتر از ۷میلیارد تومان باشد، در گروه شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا قرار می‌گیرند. اعتبار گواهی دانش‌بنیانی این شرکت‌ها پنج‌سال است و در این دوره، در صورت احراز شرایط، امکان استفاده از معافیت مالیاتی درآمد حاصل از فروش محصولات دانش‌بنیان را خواهند داشت.

 

امرایی یکی از برداشت‌های نادرست درباره این حمایت را الزام شرکت‌های نوپا به داشتن محصول با سطح فناوری یک عنوان کرد و گفت: این شرط به معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان نوآور و فناور مربوط می‌شود و برای شرکت‌های نوپا وجود ندارد. بر این اساس، شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا فارغ از اینکه محصول دانش‌بنیان آنها در چه سطحی از فناوری قرار دارد، می‌توانند از معافیت مالیاتی مربوط استفاده کنند؛ البته مشروط به اینکه سایر شرایط قانونی و ضوابط تعیین‌شده برای بهره‌مندی از این حمایت را داشته باشند.

 

این مقام مسئول همچنین بر ضرورت ثبت درخواست برای استفاده از این معافیت تأکید و بیان کرد: شرکت‌های واجد شرایط باید نام‌های تجاری مرتبط با محصولات دانش‌بنیان خود را در سامانه my.daneshbonyan.ir ثبت کنند. علاوه بر این، لازم است هم‌زمان با ارائه اظهارنامه مالیاتی، درخواست بهره‌مندی از معافیت مربوط به درآمد حاصل از فروش محصولات دانش‌بنیان نیز به ثبت برسد.


۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

استاندار زنجان: ۱۲ واحد تولیدی در جنگ اخیر مورد حمله قرار گرفت است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید محسن صادقی، استاندار زنجان گفت: در جریان جنگ اخیر، ۱۲ واحد تولیدی استان مورد حمله قرار گرفت و ۱۲ نفر از کارگران استان به شهادت رسیدند.

وی افزود: از مجموع هشت شهرستان استان، ۶ شهرستان درگیر جنگ بودند و در این شرایط، بخش خصوصی ضمن مشارکت فعال در پشتیبانی از دفاع ملی، فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی خود را نیز ادامه داد.

استاندار زنجان اضافه کرد: با وجود این شرایط، صنایع، بخش کشاورزی و معادن استان به فعالیت خود ادامه دادند و بخش خصوصی در کنار دفاع ملی ایستاد.

در ادامه حتما بخوانید پرداخت ۵۰ درصدی مطالبات گندمکاران کردستان/ ۸۵ هزار میلیارد ریال واریز شد

صادقی خاطرنشان کرد: در طول جنگ اخیر، استان زنجان با کمبود اساسی مواجه نشد و حتی در تأمین بخشی از اقلام سیزده‌گانه، به‌عنوان استان معین برای بخش‌هایی از تهران، البرز و استان‌های شمال‌غرب کشور ایفای نقش کرد.

وی با تأکید بر جایگاه اقتصادی استان گفت: زنجان در حوزه‌های صنعتی، معدنی، تکمیل زنجیره‌های ارزش، فناوری و صادرات جایگاه ممتازی در کشور دارد و ظرفیت آن را دارد که جایگاه خود را در این حوزه‌ها بیش از پیش ارتقا دهد.

استاندار زنجان با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه استان در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی گفت: زنجان از ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در این حوزه‌ها برخوردار است و در بسیاری از محصولات و کالاها به تولید مازاد رسیده‌ایم که باید این ظرفیت را در مسیر توسعه صادرات به کار گرفت.

صادقی با قدردانی از فعالان اقتصادی استان گفت: صنعتگران، معدن‌کاران، تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و اصناف زنجان در شرایط دشوار اقتصادی، بسیار فراتر از انتظار ظاهر شدند و باید از تلاش‌های آنان صمیمانه قدردانی کرد.




 آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
۱۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور

سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته آسمان صاف و آفتابی خواهد بود. سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد در بیشتر مناطق کشور تا پایان هفته آ...

 بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!

رکنا اقتصادی: در شرایطی که دولت و وزارت نفت با کمبود تولید بنزین، دشواری واردات و سناریوهای تغییر نرخ و سهمیه سوخت روبه رو هستند، خبر استفاده از متانول در بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس، یک نگرانی تازه را به پرونده پرچالش بنزین اضافه کرده است؛ نگرانی از اینکه در آینده نزدیک، شهروندان نه تنها باید برای بنزین بیشتر بپردازند، بلکه همچنان ندانند دقیقاً چه سوختی، با چه ترکیبی و با چه تبعاتی برای خودروهایشان دریافت می کنند.

 تصادف مرگبار در جاده لوشان/ 4 سرنشین MVM در آتش سوختند
۴۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

تصادف مرگبار در جاده لوشان/ 4 سرنشین MVM در آتش سوختند

حوادث رکنا: جانشین پلیس راه راهور فراجا از وقوع تصادف مرگبار 3 دستگاه خودرو در محور رستم‌آباد به امامزاده هاشم خبر داد و گفت: در این حادثه 4 نفر جان باختند و 3 نفر مصدوم شدند.

 گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گزارش روزنامه اعتماد از زندگی مردم اصفهان زیر بمباران در جنگ ۴۰ روزه / ماجرای شهادت ۴ کودک در خانه پدربزرگ و مادربزرگ چه بود؟

اصفهان برای بسیاری از ساکنانش، جنگ را نه از پشت صفحه تلویزیون، که از لرزش پنجره‌ها، صدای انفجار و شب‌هایی تجربه کرد که خواب در آنها معنای همیشگی خود را از دست داده بود. با گسترش حمله‌ها به نقاط مختلف شهر، فاصله میان محل زندگی مردم و میدان جنگ کمتر شد.

 آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟

یادداشت صوتی امروز رادیو روزنامه همشهری شنبه سی و یکم مردادماه ۱۴۰۵ را بشنوید.

 قیمت دینار عراق امروز شنبه 31 مرداد 1405
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت دینار عراق امروز شنبه 31 مرداد 1405

رکنا اقتصادی: قیمت صد دینار عراق امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، در بازار ۱۲,۳۲۰ تومان است که نسبت به دیروز ۰ تومان (۰.۰۰ درصد) بدون تغییر بوده است. هر صد دینار عراق، دیروز با قیمت ۱۲,۳۲۰ تومان معامله می‌شد.