قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

ماکرون در سوریه؛ جولانی در مسیر خروج از انزوا

رامین پرتو سفر امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، به دمشق را باید یکی از مهم ترین تحولات سیاسی سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد و روی کار آمدن دولت
 ماکرون در سوریه؛ جولانی در مسیر خروج از انزوا



 نقشه راه عبور از بحران/ هدف ترامپ از تحریم‌ها علیه ایران چیست؟
۱۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

نقشه راه عبور از بحران/ هدف ترامپ از تحریم‌ها علیه ایران چیست؟

دیدارنیوز: خروج از بحران کنونی تنها از مسیر احیای تفاهم ۱۴ ماده‌ای اسلام‌آباد و شکل‌گیری مذاکره مستقیم میان تهران و واشنگتن امکان‌پذیر است، زیرا مذاکرات غیرمستقیم در مرحله اجرا با ابهام و اختلاف روبه‌رو می‌شوند. این در‌حالی است که امریکا تلاش دارد با استفاده از تحریم‌ها و فشار اقتصادی در میز مذاکره امتیاز بیشتری کسب کند، اما ادامه این روند بدون راه‌حل سیاسی، هزینه‌های بیشتری برای همه طرف‌ها چالش‌های جدی ایجاد خواهد کرد.

به نقل از اعتماد، ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین ایران در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل، در پاسخ به پرسشی درباره مواضع امریکا در برابر توافق احتمالی ایران و عمان بر سر «نقشه جدید تردد» در تنگه هرمز و همچنین شروط تهران برای بازگشایی این شاهراه گفت: توافق ایران و عمان به تنهایی به معنای بازگشایی تنگه هرمز نخواهد بود، زیرا این توافق تنها بخشی از یکی از بند‌های «یادداشت تفاهم ۱۴ ماده‌ای» میان ایران و امریکا است، از همین رو اگر قرار باشد عبور و مرور در تنگه هرمز برای همه کشور‌ها به وضعیت عادی بازگردد، امریکا باید به دیگر شروط و مطالبات اعلامی ایران که سه‌شنبه توسط محمدباقر قالیباف، رییس مجلس کشورمان رسانه‌ای شد نیز پاسخ دهد. بنابراین، مساله اصلی پذیرش یا عدم پذیرش توافق ایران و عمان ازسوی واشنگتن نیست، بلکه باید دید آیا زمینه برای یک «مذاکره جامع و مستقیم» میان ایران و امریکا فراهم خواهد شد یا نه.

احیای تفاهم اسلام‌آباد تنها راه خروج از بحران است

دلفی با اشاره به محدودیت‌های میانجیگران باتوجه به خطوط قرمز ایران گفت: در شرایط فعلی، اگر گفت‌وگویی میان تهران و واشنگتن جریان داشته باشد، از طریق واسطه‌هاست؛ اما تجربه نشان داده مذاکرات غیرمستقیم، حتی وقتی به توافق می‌رسد، در مرحله اجرا و تفسیر مفاد با مشکل روبه‌رو خواهد شد. او به مذاکرات پیشین در عمان و پاکستان اشاره و خاطرنشان کرد: این تجربه‌ها نتوانستند مانع بازگشت بحران و درگیری شوند. این دیپلمات پیشین در ادامه تاکید داشت: «مذاکره‌ای می‌تواند به نتیجه برسد که مذاکره مستقیم است؛ دو‌طرف باید بر سر میز گفت‌و‌گو بنشینند، مواضع خود را بی‌واسطه مطرح کنند و به جمع‌بندی مشترک برسند.»

دلفی ادامه داد: هر چند در شرایط فعلی از فضای جنگی و تبادل حملات فاصله گرفته‌ایم، «فشار …



 واکنش بی رمق وزیر خارجه جولانی به بمباران سوریه: اسرائیل کار بدی کرد
۵۳ دقیقه قبل / سایت الف

واکنش بی رمق وزیر خارجه جولانی به بمباران سوریه: اسرائیل کار بدی کرد

به گزارش تسنیم، «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه رژیم محمد جولانی در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور، تنها به ابراز نگرانی و بیان اینکه «حمله اسرائیل هیچ توجیهی نداشت» بسنده کرد.

وزیر خارجه جولانی همچنان با نادیده گرفتن اینکه آمریکا اصلی‌ترین حامی و توجیه‌گر رژیم اسرائیل است؛ گفت: دمشق موضع خود را به واشنگتن نیز به‌روشنی منتقل کرده است.

او در ادامه موضع سست خود افزود: پس از حمله اسرائیل، دولت دمشق با دولت ترامپ و چند کشور دیگر تماس گرفته و نسبت به این حمله اعتراض کرده و خواستار جلوگیری از تکرار آن شده است.

 الشیبانی افزود: سوریه به آمریکا اعلام کرده که به نیت‌های اسرائیل در قبال سوریه اعتماد ندارد.

وزیر خارجه رژیم جولانی در پایان نسبت به مذاکره و توافق با اسرائیل اشتیاق نشان داد و گفت: سوریه درِ مذاکرات با اسرائیل را نبسته است و همچنان امکان ادامه گفت‌وگوها را باز گذاشته است.

همزمان با انتشار این مصاحبه، منابع سوری از یورش دوباره نظامیان صهیونیستی به استان قنیطره و شنیده شدن صدای انفجار در جنوب استان درعا خبر دادند.



 درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه
۲ ساعت قبل / سایت مشرق

درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه

به گزارش مشرق، یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به حمله اسراییل به سوریه در توئیتر نوشت:

درسی که از سوریه می‌گیریم این است که اگر در برابر اسرائیل مقاومت نکنید، از تجاوز آن در امان نخواهید ماند.

جولانی حتی یک گلوله هم به سمت اسرائیل شلیک نکرد، در حالی که اسرائیل هر روز بیشتر و بیشتر در سوریه پیشروی می‌کند.

باز هم اسرائیل بمباران می‌کند.

جولانی اسنادی را امضا کرد که طی آن اورانیوم غنی‌شده، موشک‌های بالستیک و هرگونه توانایی دفاعی سوریه را واگذار کرد.

باز هم اسرائیل بمباران و حمله می‌کند.

ما دیگر نمی‌توانیم خودمان را نجات دهیم. خائنان ۱۴ سال دفاع ما را نابود کردند و همچنان این کار را ادامه می‌دهند. اما حداقل ما درسی برای کسانی هستیم که می‌گویند: «اسرائیل فقط به این دلیل با ما می‌جنگد که ما با آن‌ها می‌جنگیم» یا «مقاومت راه‌حل نیست».

مقاومت تنها راه‌حل است، حتی اگر نتیجه آن نابودی متقابل باشد.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 الشیبانی: سوریه قصد ایجاد پایگاه یا حضور نظامی دائمی ترکیه در فرودگاه ابوالظهور را ندارد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

الشیبانی: سوریه قصد ایجاد پایگاه یا حضور نظامی دائمی ترکیه در فرودگاه ابوالظهور را ندارد

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، وزیر امور خارجه سوریه اعلام کرد که دمشق هیچ قصدی برای ایجاد پایگاه نظامی ترکیه یا استقرار دائمی نیروهای نظامی این کشور در فرودگاه ابوالظهور در استان ادلب ندارد.

وی در گفت‌وگو با وبگاه آکسیوس گفت که ارتباط دادن حمله هوایی اسرائیل به این فرودگاه با حضور نظامی ترکیه، با وضعیت موجود در میدان همخوانی ندارد.

وی توضیح داد که فرودگاه ابوالظهور در زمان حمله تا حد زیادی خالی بوده و هیچ‌گونه تجمع یا استقرار نظامی ترکیه در آن صورت نگرفته است.

وزیر خارجه سوریه افزود که به اسرائیل اعلام کرده بود دولت سوریه با ترکیه برای استقرار یا ایجاد تجمع نظامی در این پایگاه همکاری نمی‌کند، اما اسرائیل با وجود این موضوع، حمله به این مکان را انجام داد. انتهای پیام/



 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند - تسنیم

جنبش نجباء تاکید کرد که تلاش‌های فتنه‌انگیز «باراک» آمریکایی برای ایجاد ناامنی در عراق شکست خورد.
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]
 چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد
سایت ایران آنلاین

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد

وانگ یی وزیر خارجه چین از آمریکا خواست تا سیاست خود در قبال کره شمالی را تغییر دهد و مواضع خصمانه‌ای که واشنگتن سال‌ها در قبال پیونگ‌یانگ دنبال کرده است را کنار بگذارد.
 آمار دقیق تعداد بمب های اتمی کره‌شمالی از زبان ترامپ! | از ادعای دوستی با کیم جونگ اون تا هشدار به ایران!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمار دقیق تعداد بمب های اتمی کره‌شمالی از زبان ترامپ! | از ادعای دوستی با کیم جونگ اون تا هشدار به ایران!

دونالد ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط خود با کیم جونگ اون، از رابطه «بسیار خوب» با رهبر کره‌شمالی سخن گفت و مدعی شد پیونگ‌یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای قدرتمند در اختیار دارد.
 واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط رژیم صهیونیستی
سایت ایران آنلاین

واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط رژیم صهیونیستی

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار فرماندهان ارشد پلیس غزه را به‌شدت محکوم کرد.
 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.
 به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

نشریه آمریکایی فارن افرز در مقاله‌ای به قلم استاد علوم سیاسی دانشگاه جرج واشنگتن تأکید کرده است که ایران با بستن تنگة هرمز و نابودی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه نظم امنیتی آمریکا محور را در غرب آسیا نابود کرد و نشان داد که کشورهای منطقه دیگر برای امنیت خود نباید به آمریکا اعتماد کنند.
 ۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا

بهتر از همه برای آمریکا این است که ترامپ بتواند ایران را مجبور به دست کشیدن از محتوای تفاهم نامه اسلام آباد کند و موفق شود متن جدیدی را به عنوان مبنای مذاکرات پایان جنگ به ایران تحمیل کند