قیمت طلا امروز




 سایت فراز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

درگیری ایران به نخستین جنگ تک‌حزبی آمریکا تبدیل شده است

سارا فریس و مانو راجو گزارش می‌دهند که هم‌زمان با درخواست دونالد ترامپ برای ده‌ها میلیارد دلار بودجه جهت تأمین هزینه جنگ آمریکا با ایران، دموکرات‌های کنگره ب...
 درگیری ایران به نخستین جنگ تک‌حزبی آمریکا تبدیل شده است

هم‌زمان با آن‌که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای پرداخت هزینه جنگ کشور با ایران، خواستار ده‌ها میلیارد دلار بودجه شده است، دموکرات‌های کنگره پیامی صریح — و از نظر تاریخی غیرمعمول — ارائه کرده‌اند.

نه.

عملیات ترامپ در ایران اکنون به حزبی‌ترین جنگ در تاریخ مدرن آمریکا تبدیل شده است؛ نقطه‌ای که برای نخستین بار، یک حزب حاضر است به‌طور کامل درخواست‌های تأمین بودجه زمان جنگِ فرمانده کل کشور را رد کند.

دموکرات‌ها، برای نخستین بار دست‌کم در یک قرن گذشته، از همان آغاز جنگ به‌طور هماهنگ در مخالفت با آن قرار گرفته‌اند. آنها از حمایت از بودجه بیشتر خودداری می‌کنند. آنها به‌صورت جمعی رأی می‌دهند تا خواستار خروج نیرو‌ها از سوی ترامپ شوند. آنها حتی در اعتراض، یک لایحه سیاست‌گذاری گسترده‌تر پنتاگون را نیز رد می‌کنند — لایحه‌ای که شامل موادی عمدتاً نامرتبط با این جنگ خاص است، از جمله بندی که حقوق نیرو‌ها را افزایش می‌دهد.

این یک چرخش سیاسی عظیم نسبت به سال‌های گذشته است؛ زمانی که دموکرات‌ها از متهم شدن به حمایت نکردن از نیرو‌ها در میانه یک درگیری، عقب می‌نشستند. اما قانون‌گذاران حزب می‌گویند افکار عمومی آمریکا، از جمله رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه، با آنها هم‌نظر است و حمایت حزب جمهوری‌خواه از این جنگ، در آستانه انتخابات نوامبر، به یک خط واقعیِ تمایز تبدیل خواهد شد.

رهبران جمهوری‌خواه خشمگین هستند و مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان، خودداری دموکرات‌ها از تأمین بودجه پنتاگون را «شرم‌آور» خوانده است؛ به‌ویژه در شرایطی که نگرانی‌ها درباره کاهش ذخایر مهمات وجود دارد و دولت در پی دریافت نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار پول اضطراری بیشتر برای کمک به پرداخت هزینه عملیات نظامی در ایران بوده است.

مخالفت دموکرات‌ها چندلایه است. این حزب اکنون به‌طور کلی نسبت به درگیری‌های خارجی بدبین‌تر است و همدلی بسیار کمتری با اسرائیل، شریک اصلی آمریکا در موضوع ایران، دارد. اما این حزب حتی بیش از آن، به ترامپ بدگمان است — به‌ویژه در مقایسه با آخرین دولت جمهوری‌خواه در زمان جنگ — و از نحوه مدیریت تقریبا همه بخش‌های جنگ ایران از سوی او خشمگین است.

برای مطالعه بیشتر درباره این‌که چگونه عملیات ترامپ در ایران اکنون به حزبی‌ترین جنگ در تاریخ …




 تبادل ۲۰۶ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

تبادل ۲۰۶ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

مقامات روسیه و اوکراین روز چهارشنبه هر کدام ۱۰۳ اسیر جنگی را با میانجیگری امارات متحده عربی مبادله کردند.

 به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

نشریه آمریکایی فارن افرز در مقاله‌ای به قلم استاد علوم سیاسی دانشگاه جرج واشنگتن تأکید کرده است که ایران با بستن تنگة هرمز و نابودی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه نظم امنیتی آمریکا محور را در غرب آسیا نابود کرد و نشان داد که کشورهای منطقه دیگر برای امنیت خود نباید به آمریکا اعتماد کنند.

 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.

 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.

 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 هدف قرار دادن ایران در دستور کار رژیم صهیونیستی

هدف قرار دادن ایران در دستور کار رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در لفاظی جدید خود، خواستار حمله به ایران در پاسخ به حملات حزب‌الله لبنان شد.

 انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه انگلیس با احضار کاردار رژیم صهیونیستی، اعتراض خود را به برگزاری مناقصه برای پروژه شهرک‌سازی E۱ اعلام و از دولت بنیامین نتانیاهو خواست فوراً از اجرای این طرح عقب‌نشینی کند.

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.