قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

اعلان قرمز اینترپل علیه پژاک، پاک و کومله

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در یک تحول بین‌المللی قابل توجه در مورد تعقیب سران احزاب و گروه‌های مسلح تجزیه‌طلب مخالف ایران، برای اولین بار اسناد رسمی منتشر شد که نشان می‌دهد اینترپل درخواست‌های قضایی ایران را پذیرفته و «اعلان قرمز» و حکم استرداد رسمی علیه ده‌ها نفر از برجسته‌ترین سران و اعضای این گروه‌های جدایی‌طلب را [ ]
 اعلان قرمز اینترپل علیه پژاک، پاک و کومله

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در یک تحول بین‌المللی قابل توجه در مورد تعقیب سران احزاب و گروه‌های مسلح تجزیه‌طلب مخالف ایران، برای اولین بار اسناد رسمی منتشر شد که نشان می‌دهد اینترپل درخواست‌های قضایی ایران را پذیرفته و «اعلان قرمز» و حکم استرداد رسمی علیه ده‌ها نفر از برجسته‌ترین سران و اعضای این گروه‌های جدایی‌طلب را صادر کرده و رسماً پرونده را از راهروهای دادگاه‌های ملی به سیستم همکاری پلیسی و قضایی فرامرزی بین‌المللی انتقال داده است.

طبق این اسناد، ثبت «اعلان‌های قرمز» در اینترپل، محدودیت‌های قانونی و امنیتی شدیدی را بر افراد تحت تعقیب اعمال خواهد کرد، زیرا به کشورهای عضو این سازمان اجازه می‌دهد در صورت شناسایی آنها در خاک خود، وضعیت قانونی آنها را بررسی و مطابق با قوانین داخلی خود و مقررات حاکم بر همکاری‌های بین‌المللی، علیه آنها اقدام قانونی انجام دهند که این امر، تحرکات و فعالیت‌های این سران و اعضا را در کشورهای اروپایی به شدت محدود خواهد کرد.

این اقدامات بین‌المللی پس از سال‌ها دعاوی حقوقی و از بین رفتن جان هزاران نفر که در نتیجه بیش از نیم قرن عملیات تروریستی و خرابکارانه گروه‌های مسلح جدایی‌طلب کُرد مخالف ایران، به ویژه (پژاک، حزب دموکرات کردستان ایران، کومله و پاک) و سال‌ها همکاری و مزدوری به نفع گروه‌های مسلح مخالف ایران، صورت می‌گیرد.

پیگیری بین‌المللی این پرونده در پی مجموعه‌ای از دعاوی و شکایات خانواده‌های عراقی آسیب‌دیده از حملات این گروه‌های مسلح آغاز شد که دستگاه قضایی عراق را بر آن داشت که آنها را پیگیری کند و در نهایت منجر به صدور اعلان قرمز و درخواست‌های استرداد شده که به دولت عراق و چندین کشور اروپایی ارسال شد.



 علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد واشنگتن مدعی است عمان در مذاکرات با ایران بر سر کنترل تنگه هرمز، امتیازهای زیادی واگذار کرده است.

 آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو

آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو

پیشتازی یاشار بر لیکود در نظرسنجی «کان» را نمی‌توان صرفاً جابه‌جایی یک کرسی دانست؛ این عدد می‌تواند بازتاب هزینه سیاسی جنگ غزه، رویارویی با ایران و پیامدهای سنگین بحران هرمز برای اسرائیل باشد.

 تبادل ۲۰۶ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

تبادل ۲۰۶ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

مقامات روسیه و اوکراین روز چهارشنبه هر کدام ۱۰۳ اسیر جنگی را با میانجیگری امارات متحده عربی مبادله کردند.

 حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه

حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه

به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه «ابوالظهور» در حومه ادلب و افزایش تنش‌های این رژیم با دمشق و آنکارا، فرمانده ارتش اسرائیل به طور غیرقانونی در جنوب سوریه حضور پیدا کرد.

 اگر حزب‌الله به ما شلیک کند، ما به ایران حمله می‌کنیم!

اگر حزب‌الله به ما شلیک کند، ما به ایران حمله می‌کنیم!

نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، در اظهاراتی تهدیدآمیز مدعی شد هرگونه حمله حزب‌الله باید به‌عنوان حمله مستقیم ایران تلقی شود و تل‌آویو در پاسخ، ایران را هدف قرار دهد.

 درخواست عراق از ایران برای صادرات نفت از تنگه‌هرمز

درخواست عراق از ایران برای صادرات نفت از تنگه‌هرمز

رئیس پارلمان عراق در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران خواستار آن شد که برای عراق در صادرات نفت از مسیر تنگه هرمز استثنا در نظر گرفته شود.

 واکنش عربستان به حمله صهیونیست‌ها به فرودگاه نظامی سوریه

واکنش عربستان به حمله صهیونیست‌ها به فرودگاه نظامی سوریه

وزارت خارجه عربستان با شدیدترین لحن حملات هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی ابوظهور در استان ادلب را محکوم کرد.

 کشورهای جهان درباره قدرت نظامی آمریکا دچار تردید شده‌اند

کشورهای جهان درباره قدرت نظامی آمریکا دچار تردید شده‌اند

انتقال اضطراری ناو آمریکا از سمت ژاپن به سوی منطقه باعث شده شک و تردیدهای کشورهای همپیمان در خصوص میزان توانمندی های نظامی واشنگتن برای حمایت از آنها تشدید شود.