قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

جریان‌های سیاسی نباید بر طبل تقابل داخلی بکوبند

آرمان امروز : دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: حفظ انسجام ملی نیازمند مسئولیت‌پذیری همه جریان‌ها است. هر صدایی که به جای آرام‌سازی فضا، بر طبل تقابل داخلی بکوبد، عملاً به تضعیف جبهه داخلی کمک می‌کند، حتی اگر در ظاهر، مدعی دفاع از ارزش‌ها یا منافع کشور باشد. محمد علی امانی در جلسه شورای مرکزی حزب موتلفه [ ]
 جریان‌های سیاسی نباید بر طبل تقابل داخلی بکوبند

آرمان امروز : دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: حفظ انسجام ملی نیازمند مسئولیت‌پذیری همه جریان‌ها است. هر صدایی که به جای آرام‌سازی فضا، بر طبل تقابل داخلی بکوبد، عملاً به تضعیف جبهه داخلی کمک می‌کند، حتی اگر در ظاهر، مدعی دفاع از ارزش‌ها یا منافع کشور باشد.

محمد علی امانی در جلسه شورای مرکزی حزب موتلفه با اشاره به برخی رفتارها و گفتارهای غیرمعقولانه و مخرب،گفت: در شرایطی که جامعه در معرض توطئه‌های مستقیم و جنگ‌افروزی دشمن آمریکایی قرار دارد، بیش از هر زمان دیگری به حفظ انسجام داخلی، تقویت همبستگی اجتماعی و پرهیز از رفتارهای افراطی و دشمن شادکن نیاز داریم. تنها خروجی این رفتارهای غیرمنطقی، تشدید شکاف‌ها در جامعه است، یعنی همان هدفی که دشمن به دنبال آن بوده و خواهد بود.

وی افزود: تحرکات افراطی و شتاب‌زده‌ای که خود را جلوتر از سازوکارهای رسمی، عقل جمعی بروز می‌دهند، در مغایرت کامل با توصیه خاص رهبر شهید و رهبر معظم کنونی انقلاب اسلامی قرار دارد. هرگاه گروه‌ها یا افراد، منافع ملی و وحدت عمومی را تحت‌الشعاع هیجان، تندروی یا برداشت‌های غیرمعقولانه قرار دهند، نخستین آسیب متوجه اعتماد عمومی خواهد شد. کاهش اعتماد، خود به تضعیف سرمایه اجتماعی منجر می‌شود؛ سرمایه‌ای که در شرایط دشوار، مهم‌ترین پشتوانه ثبات و تاب‌آوری یک کشور به شمار می‌رود.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: افراط‌گرایی معمولاً با این تصور شکل می‌گیرد که تندتر عمل کردن، نشانه تعهد بیشتر است، حال آنکه تجربه نشان داده رفتارهای خارج از مدار تدبیر و هماهنگی، نه‌تنها کمکی به حل بحران‌ها نمی‌کند، بلکه زمینه‌ساز سوءاستفاده دشمنان و بدخواهان می‌شود.

امانی گفت: در شرایطی که یک کشور با فشارهای خارجی، جنگ رسانه‌ای یا تهدیدات امنیتی روبروست، هر اقدام نسنجیده می‌تواند بهانه‌ای برای تشدید فشارها، گسترش دوگانگی‌ها و ایجاد اختلال در اولویت‌های اساسی کشور فراهم کند. تقدم‌جویی بر سازوکارهای بسیار مهم، تعیین کننده و معقولانه‌ای که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان می‌شود پیام‌های متعارضی مخابره کند.

وی تصریح کرد: این وضعیت، هم قدرت تصمیم‌گیری منسجم را کاهش می‌دهد و هم تصویری از چندصداییِ تنش‌آلود به نمایش می‌گذارد؛ تصویری که به زیان منافع ملی تمام می‌شود. در مقابل، هماهنگی، صبوری، التزام به چارچوب‌های قانونی و پرهیز از دوقطبی‌سازی، از مهمترین الزامات عبور کم‌هزینه‌تر از شرایط سخت است. دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: میان نقد منصفانه و موثر با تندروی تمایزی آشکار وجود دارد. حفظ انسجام ملی، صرفاً با شعار محقق نمی‌شود، بلکه نیازمند مسئولیت‌پذیری همه جریان‌ها، نخبگان، رسانه‌ها و گروه‌های اجتماعی است. در این چارچوب، هر صدایی که به جای آرام‌سازی فضا، بر طبل تقابل داخلی بکوبد، عملاً به تضعیف جبهه داخلی کمک می‌کند، حتی اگر در ظاهر، مدعی دفاع از ارزش‌ها یا منافع کشور باشد. امانی گفت: در دوران تهدید و فشار، اولویت اصلی باید تقویت وحدت، عقلانیت، همدلی و تبعیت مطلق از آموزه‌ها، دستورات و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی باشد. مواجهه موفقیت‌آمیز و پیروزی نهایی در برابر جنگ ترکیبی دشمنان، بیش از هر چیز به انسجام درونی و پرهیز از رفتارهای تفرقه‌انگیز وابسته است.



 تاکید عراقچی بر تاثیر تشییع رهبر انقلاب بر روحیه عراقی‌ها

تاکید عراقچی بر تاثیر تشییع رهبر انقلاب بر روحیه عراقی‌ها

وزیر امور خارجه ایران بیان کرد که تشییع رهبر شهید در عراق تاثیر زیادی بر روحیه عراقی‌ها پیش از اربعین داشت.

 سید محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا فرصتی بی‌نظیر است | از دست برود، با «مشکلات عجیب» روبه‌رو می‌شویم

سید محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا فرصتی بی‌نظیر است | از دست برود، با «مشکلات عجیب» روبه‌رو می‌شویم

سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهور پیشین، از تفاهم‌نامه ایران و آمریکا حمایت کرد و آن را «فرصتی بی‌نظیر» برای کشور دانست و هشدار داد که از دست رفتن این فرصت، ایران را با «مشکلات عجیب» روبه‌رو خواهد کرد.

 آیا موشک‌های ایران واقعا به اروپا می‌رسند؟

آیا موشک‌های ایران واقعا به اروپا می‌رسند؟

در پنج دهه گذشته ایران همیشه برد موشک هایش را بر اساس حساسیت اروپایی‌ها تنظیم می‌کرد به گونه‌ای که آنها احساس خطر نکنند، اما ظاهرا این دکترین نظامی جمهوری اسلامی در حال تغییر است.

 قالیباف با رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد

قالیباف با رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به عراق با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

 ۲۸ مرداد؛ درس تاریخی بقا - دیپلماسی ایرانی

۲۸ مرداد؛ درس تاریخی بقا - دیپلماسی ایرانی

غفور کریمی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: ۲۸ مرداد هنوز تنها یک خاطره تاریخی نیست، بلکه مسئله ای زنده در فهم رابطه ایران با...

 عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه و ابعاد مختلف وضعیت کنونی، درباره آخرین روندهای دیپلماتیک و تلاش‌های جاری برای پیشبرد راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک و نیز تقویت رایزنی‌ها و همکاری‌ها تبادل نظر کردند.

 عراقچی: گفت‌وگوی رئیس‌جمهور به زبان‌های دیگر روابط منطقه‌ای را متحول کرد

عراقچی: گفت‌وگوی رئیس‌جمهور به زبان‌های دیگر روابط منطقه‌ای را متحول کرد

وزیر خارجه ایران با اشاره به سفرهای رئیس‌جمهور به اقلیم کردستان و آذربایجان، از تأثیر گفت‌وگوهای پزشکیان بر بهبود روابط ایران با این دو منطقه و کشور خبر داد.

 قالیباف با رئیس‌جمهور عراق , رئیس مجلس نمایندگان عراق دیدار کرد

قالیباف با رئیس‌جمهور عراق , رئیس مجلس نمایندگان عراق دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفرش به عراق با رئیس مجلس نمایندگان عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.