قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

پارس جنوبی در مسیر بازگشت ظرفیت تولید

آرمان امروز : آسیب‌ بخشی از تأسیسات پالایشگاهی و پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در جنگ تحمیلی سوم، آثار خود را بر ظرفیت فرآورش و تولید گاز کشور بر جای گذاشت، اما، فعالیت در این منطقه متوقف نشد و اکنون با پایان آواربرداری از تأسیسات آسیب‌دیده و شتاب‌گرفتن عملیات بازسازی، بخشی از ظرفیت تولید [ ]
 پارس جنوبی در مسیر بازگشت ظرفیت تولید

آرمان امروز : آسیب‌ بخشی از تأسیسات پالایشگاهی و پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در جنگ تحمیلی سوم، آثار خود را بر ظرفیت فرآورش و تولید گاز کشور بر جای گذاشت، اما، فعالیت در این منطقه متوقف نشد و اکنون با پایان آواربرداری از تأسیسات آسیب‌دیده و شتاب‌گرفتن عملیات بازسازی، بخشی از ظرفیت تولید بازگشته است. اگرچه نمی‌توان آثار جنگ و تخریب تأسیسات در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را نادیده گرفت، اما آنچه در روزهای پس از جنگ در این منطقه جریان دارد تلاش گسترده برای بازسازی ظرفیت‌های آسیب‌دیده و بازگرداندن تولید به چرخه است؛ تلاشی که می‌توان نشانه‌های آن را در نشست‌های فشرده مدیریتی، حضور مستمر مدیران ارشد صنعت نفت در مناطق عملیاتی و شیفت‌های طولانی کارکنان اقماری در عسلویه و دیگر مناطق عملیاتی دید. براساس آخرین برنامه بازسازی اعلام‌شده از سوی سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس، بخشی از ظرفیت تولید گاز تاکنون به چرخه بازگشته است و پیش‌بینی می‌شود تا چند ماه آینده بیش از ۱۰۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده شود؛ به این ترتیب، حدود ۶۰ درصد ظرفیت ازدست‌رفته تا پایان آذر احیا می‌شود.

پارس جنوبی به‌عنوان تأمین‌کننده بیش از ۷۰ درصد گاز مورد نیاز کشور در روزهای جنگ و پس از آن دو مأموریت داشت: از سویی باید جریان تولید و پشتیبانی از شبکه انرژی کشور حفظ می‌شد و از سوی دیگر، عملیات ایمن‌سازی، آواربرداری و بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده آغاز می‌شد. با وجود شرایط دشوار عملیاتی، فعالیت در منطقه ویژه پارس ادامه یافت و کارکنان صنعت نفت با اتکا به توان تخصصی و تلاش شبانه‌روزی، تولید و فعالیت‌های پشتیبانی را دنبال کردند. پشتیبانی از نیروهای امدادی و ارائه خدمات مورد نیاز منطقه نیز در کنار فعالیت‌های عملیاتی ادامه داشت. هم‌زمان با بازسازی پالایشگاه‌ها، دیگر بخش‌های تولیدی پارس جنوبی، برای حفظ پایداری تولید و افزایش آمادگی عملیاتی در فصل سرد سال آماده می‌شوند. علیرضا سرمدی، مدیر تولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس، در گفت‌وگو با شانا با اشاره به شرایط متفاوت تعمیرات اساسی امسال، از برنامه‌ریزی برای مدیریت چالش‌های عملیاتی و لجستیکی و نقش این عملیات در تأمین پایدار بیش از ۷۰ درصد گاز مورد نیاز کشور بیان کرد: آسیب‌دیدگی بخشی از پالایشگاه‌های گازی کشور و ضرورت حفظ پایداری عرضه گاز و مدیریت ظرفیت تولید، اهمیت تعمیرات اساسی امسال را دوچندان کرده است. ازاین‌رو، ضمن کاهش زمان توقف سکوها، فعالیت‌های تعمیراتی با دقت، کیفیت و انضباط عملیاتی بیشتری انجام می‌شود.



 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 چشم کارگران به بند ۱۰ شورای عالی کار / آیا شهریور زمان ترمیم دستمزدهاست؟

چشم کارگران به بند ۱۰ شورای عالی کار / آیا شهریور زمان ترمیم دستمزدهاست؟

اقتصادایرانی: در حالی که تورم خوراکی‌ها به ۶۶ درصد رسیده و قیمت برخی اقلام ضروری مانند روغن، نان و غلات و لبنیات با جهش‌های سنگین مواجه شده، قدرت خرید کارگران بیش از پیش تحت فشار قرار گرفته است.

 گزارش تصویری

گزارش تصویری

k: ویدیو

 📸 نصف شدن ارزش کالابرگ، صدای اعتراض مجلس را بلند کرد؛ اما هنوز بعد از ۷ ماه خبری از افزایش ارزش کالابرگ نیست!

📸 نصف شدن ارزش کالابرگ، صدای اعتراض مجلس را بلند کرد؛ اما هنوز بعد از ۷ ماه خبری از افزایش ارزش کالابرگ نیست!

با روند افزایشی تورم مواد غذایی با حذف ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی، ارزش یک میلیون تومان کالابرگ که از دی‌ماه ۱۴۰۴ به مردم داده شد تا تیرماه امسال کمتر از نصف شده است.

 انسداد تنگه هرمز بازار کود جهان را تکان داد؛ ترامپ کشاورزان خود را هم گرفتار کرد

انسداد تنگه هرمز بازار کود جهان را تکان داد؛ ترامپ کشاورزان خود را هم گرفتار کرد

انسداد تنگه هرمز که ناشی از تهاجم آمریکا است، زنجیره تامین غذای جهان را دچار بحران کرده و موجب کمبود و افزایش قیمت کودهای کشاورزی شده است. با این اتفاق، کشور...

 مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان


 ترویج ممدانی؟

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این شهر عبور کرده و بحران هزینه زندگی در حال تغییردادن سیاست اقتصادی آمریکاست؟

 چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: جنگ‌های ایران و اوکراین دیگر شوک‌های موازی نیستند. آن‌ها اکنون در حال ترکیب هم‌افزایی هستند و پیامدهایشان اقتصاد و سیاست را در سراسر جهان متاثر ساخته است.