قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵/ صعود بازار ادامه دار خواهد بود؟

تا زمانی که این موج جدید خوش‌بینی سیاسی ادامه‌دار باشد، انتظار داریم بازار همچنان در مسیر مثبت حرکت کند؛ البته به نظر می‌رسد این روند با شیبی کمتر ادامه پیدا کند و از شدت رشد‌ها نسبت به روز‌های ابتدایی کاسته شود.
 پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵/ صعود بازار ادامه دار خواهد بود؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

شاخص‌های بازار سهام امروز یکپارچه سبزپوش شدند و توانست از سد سرخ پوشی عبور کنند. صعود بازار ادامه دار خواهد بود؟ مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با نبض بورس به این پرسش پاسخ میدهد.

طی روز یکشنبه به واسطه کاهش ریسک‌های سیاسی و گا‌ها بازگشایی نماد‌هایی که برای مجامع بسته شدند، شاهد سبزپوشی بازار بودیم.

در این روز شاخص کل بورس با رشد ۱۰۷ هزار و ۷۵۶ واحدی معادل ۲.۲ درصد در تراز ۵ میلیون و ۲ هزار و ۲۰۹ واحدی قرار گرفت.

شاخص هم وزن نیز با افزایش ۲۹ هزار و ۶۵۸ واحدی معادل ۲.۱۷ درصد به سطح یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۵۷۹ واحد رسید.

مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه گفت: به نظر من، دلیل اصلی این روند را باید در بحث توقف حمله‌های آمریکا و انتشار اخبار مثبت سیاسی جست‌و‌جو کرد. این تحولات باعث شده بازار تا حدی نسبت به آینده مذاکرات دوباره خوش‌بین شود و همین خوش‌بینی، اثر مستقیمی بر فضای معاملات گذاشته است.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: من بازگشایی نماد‌هایی که به واسطه مجامع بسته شده بودند را خیلی در این مسیر اثرگذار نمی‌بینم. به هر حال، در مدت اخیر مشاهده کرده‌ایم که بازار نسبت به عوامل بنیادی چندان واکنش مثبتی نشان نداده و وزن این عوامل در تصمیم‌گیری معامله‌گران کمتر از گذشته بوده است.

وی تاکید کرد: ما همواره این را دیده‌ایم …





 نور حق خود را با تندروی و بی‌خردی خاموش نکنیم
۲۲ دقیقه قبل / سایت هم میهن

نور حق خود را با تندروی و بی‌خردی خاموش نکنیم

حق باید به‌درستی و بر شانه‌های خرد حمل شود و با هوشیاری، تیزبینی، دوراندیشی و کیاست عرضه شود، تا در میدانِ عملِ امروز پیروز و در حافظهٔ تاریخ فردا ، مانا و تأثیرگذار باشد.

 تصاویر/ تصادف هولناک علیرضا افتخاری
۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر/ تصادف هولناک علیرضا افتخاری

علیرضا افتخاری، خواننده باسابقه موسیقی ایرانی، در مسیر اصفهان به تهران دچار سانحه رانندگی شد.

 حمله تند سید حسین حسینی مجری شبکه افق به علی‌دایی با اشاره‌های غیرمستقیم
۳۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حمله تند سید حسین حسینی مجری شبکه افق به علی‌دایی با اشاره‌های غیرمستقیم

سید حسین حسینی، در برنامه خود با اشاره‌های غیرمستقیم و بدون نام بردن، علی دایی، پیشکسوت فوتبال ایران را هدف حمله قرار داد.

 بازار سرمایه به تامین مالی شرکت‌های لیزینگ سرعت می‌دهد
۱ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

بازار سرمایه به تامین مالی شرکت‌های لیزینگ سرعت می‌دهد

احمد جاویدی *

 جعفری در آستانه تبدیل شدن به دروازه‌بان اول تراکتور با قطعی شدن مشمولیت بیرانوند
۵۴ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

جعفری در آستانه تبدیل شدن به دروازه‌بان اول تراکتور با قطعی شدن مشمولیت بیرانوند

مشمول شدن بیرانوند از مهر، دروازه‌بان تراکتور را به موضوعی مهم تبدیل کرد. پارسا جعفری در صورت قطعی شدن این موضوع، گزینه اول خواهد بود.

 واعظی: در جنگ ۴۰ روزه، تندروها مرخصی بودند و صدایشان شنیده نمی‌شد!
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

واعظی: در جنگ ۴۰ روزه، تندروها مرخصی بودند و صدایشان شنیده نمی‌شد!

محمود واعظی، قائم مقام حزب اعتدال و توسعه گفت: مخالفان و تندرو‌هایی که همواره بر طبل اختلاف و دوگانگی می‌کوبند، در جریان جنگ به مرخصی رفته بودند و صدایشان شن...