قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

ایتالیا میزبان دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل

منابع خبری اعلام کردند که ایتالیا میزبان دور جدیدی از مذاکرات میان لبنان و رژیم صهیونیستی در چهارم آگوست آینده است.
 ایتالیا میزبان دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل



۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

شکست مذاکرات تجاری کانادا و آمریکا؛ ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی وضع کرد

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، واشنگتن و اتاوا بامداد امروز- شنبه- اعلام کردند در مذاکرات تجاری به توافق نرسیده‌اند. پس از این ناکامی، مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، از تعلیق مذاکرات خبر داد و تأکید کرد اتاوا به تعرفه‌های جدید آمریکا پاسخ متقابل خواهد داد.

یک مقام ارشد دولت ترامپ نیز اعلام کرد تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای کانادایی به ارزش حدود ۲۰ میلیارد دلار، بر اساس ماده ۳۳۸، از نیمه‌شب شنبه اجرایی می‌شود.

این تصمیم پس از سه روز مذاکره در واشنگتن میان دومینیک لبلان، وزیر کانادایی مسئول تجارت با آمریکا، و جیمیسون گریر، نماینده تجاری آمریکا، اتخاذ شد؛ مذاکراتی که در نهایت بدون توافق پایان یافت.

اقدام تازه واشنگتن و تهدید اتاوا به پاسخ متقابل، اختلافات تجاری دو کشور را وارد مرحله تازه‌ای کرده و می‌تواند به دور جدیدی از افزایش تعرفه‌ها و اقدامات تلافی‌جویانه منجر شود. انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

رئیس یک سازمان آمریکایی: «تپه علی طاهر» دیگری زیر قلعه بعلبک وجود دارد

به گزارش ایلنا، تام حرب در گفت‌وگو با یک رادیوی لبنانی گفت: «از روی نقشه‌هایی که در مذاکرات رم ارائه شد، متوجه شدیم تپه علی طاهر دیگری زیر قلعه بعلبک و اطراف آن وجود دارد و تونل‌های این منطقه تا ارتفاعات کسروان و جبیل امتداد پیدا می‌کنند.»

وی همچنین به نقل از پایگاه لبنانی «الکتائب» مدعی شد سیمون کرم، سفیر پیشین و رئیس کمیته مذاکره‌کننده لبنان، در تلاش بوده است روند مذاکرات را به شکست بکشاند.

حرب با انتقاد از هرگونه ابتکار فرانسه برای خلع سلاح حزب‌الله خارج از چارچوب فصل هفتم منشور سازمان ملل گفت چنین طرح‌هایی فاقد اعتبار است و فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی نباید در این پرونده مداخله کنند.

رئیس ائتلاف آمریکایی خاورمیانه همچنین مدعی شد میان دولت آمریکا و ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعتماد متقابلی وجود دارد، اما تداوم آن نیازمند آغاز اجرای تعهدات و اقدامات مورد توافق در میدان است.

او تأکید کرد آمریکا از ارتش لبنان حمایت می‌کند و در این زمینه اختلافی وجود ندارد، اما ارتش باید در برابر مردم لبنان پاسخگو باشد، نه حزب‌الله. حرب مدعی شد ارتش لبنان تاکنون اقدام حاکمیتی مؤثری در راستای منافع مردم انجام نداده و همچنان با حزب‌الله هماهنگی دارد.

حرب همچنین با اشاره به تصمیم اخیر وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه حزب‌الله، تأکید کرد دولت لبنان باید این تصمیم را در جهت منافع مردم و حاکمیت این کشور به کار گیرد.

  انتهای پیام/


۱۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان

به گزارش آفتاب نیوز،

وزرای خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی درباره راه‌های فراهم کردن شرایط برای ازسرگیری مذاکرات گفت‌وگو کردند و بر اهمیت ادامه رایزنی‌ها برای کمک به ازسرگیری آزادی کشتیرانی و تامین امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.




 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۲ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 برنامه جدید ترامپ
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]

 دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور

آرمان امروز : دکتر مسعود پزشکیان در پیام تبریک انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس جمهوری خلق بنگلادش، با تاکید بر اینکه اعتماد نهادهای قانون‌گذار و نمایندگان پارلمان به تعهد، دوراندیشی و سوابق ارزنده جنابعالی در مسیر استقرار و تثبیت دموکراسی، نویدبخش گشایش فصلی نو از ثبات، رفاه و پیشرفت [ ]