قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

قالیباف: تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است - مردم سالاری آنلاین

رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای هماهنگی مجلس با تأکید بر ضرورت اولویت‌بندی مسائل در دولت و مجلس برای پیگیری در شرایط جنگی گفت: تأمین معیشت مردم و نیروهای مسلح اولویت فوری و مهم برای دولت و مجلس است.
 قالیباف: تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز ( سه شنبه ۶ مرداد) در جلسه شورای هماهنگی مجلس با تأکید بر ضرورت انجام کار کیفی در مجلس، اساس کار را در کمیسیون های تخصصی دانست و گفت: از این رو لازم است مسائل به صورت کاملا تخصصی در کمیسیون ها بررسی شود تا خروجی آن به صورت یک کار کارشناسی شده به صحن برسد.


بازنگری در سازوکار قانونگذاری در شرایط جنگ و افزایش همکاری با شورای نگهبان

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت همکاری بیشتر با شورای نگهبان در زمان بررسی طرح ها و لوایح برای تصویب دقیق تر قوانین و تسریع در تأیید آن اظهار کرد: برخی قوانین را نیز می توان به صورت غیردائمی و برای اجرا در مدت چند سال به تصویب رساند تا در شرایط بهتری قوانین دائمی جایگزین شود. پیگیری امور نظارتی از سوی کمیسیون ها و نمایندگان باید با جدیت دنبال شود. باید با ملاحظه درآمد ارزی و ریالی اولویت ها را مشخص کنیم که البته همه این مسائل قابل حل است.

ضرورت بازنگری در قوانین برنامه هفتم پیشرفت و بودجه ۱۴۰۵ بر اساس اولویت‌ها با همکاری دولت

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تعیین کارهای مهم و فوری در مجلس و دولت تصریح کرد: گاهی برخی امور مهم هستند اما فوری نیستند و برخی فوری هستند اما مهم نیستند باید ابتدا به کارهایی هم توامان مهم و فوری هستند متمرکز شویم.

وی در ادامه با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز مجلس و تأکید ایشان بر ضرورت بازنگری در برنامه هفتم پیشرفت در شرایط فعلی افزود: ما باید این کار را انجام دهیم البته قرار نیست مجددا این قانون را بازنویسی کنیم بلکه باید موارد مهم برای اصلاح را اولویت بندی کرده و مورد لازم را با کمک دولت، مرکز پژوهش ها و کمیسیون تخصصی اصلاح کنیم.

تأمین معیشت مردم و نیروهای مسلح یک اولویت مهم و فوری است

قالیباف با بیان اینکه اصلاحات لازم برای قانون بودجه ۱۴۰۵ باید اولویت بندی شود بیان کرد: ما باید در کشور صرفه جویی را مد نظر قرار داده و فرصت های درآمدزایی را فراهم کنیم همچنین باید بازسازی ها را اولویت قرار دهیم. در این بین موضوع معیشت مردم و نیروهای مسلح به عنوان یک اولویت مهم و فوری باید …





 واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

واکنش متفاوت حدادعادل به تهدیدهای ترامپ درباره تنگه هرمز+ ویدیو

فیلم پاسخ حداد عادل به اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز، در فضای مجازی وایرال شده است.

 ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم

ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو …

بنت ادعا کرد: «اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد. حملهٔ نیابتی‌های ایران در داخل مرزهای اسرائیل، منجر به تلافی در داخل مرزهای ایران خواهد شد.»

 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.

 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.

 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.