قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

توهم «شرق‌گرایی» ایرانی/ چرا چین هزینه امنیت شرکایش را نمی‌پردازد؟ - مردم سالاری آنلاین

شاید مهم‌ترین درس سال‌های اخیر همین باشد. ایران نباید سیاست خارجی خود را بر امید بستن به هیچ بلوک قدرتی بنا کند. نه وابستگی به غرب نسخه موفقی بوده و نه وابستگی به شرق. تجربه تحریم‌ها و بحران‌های اخیر نشان داد کشورهایی مانند چین و روسیه، شریک تجاری یا سیاسی هستند، اما تکیه‌گاه امنیتی نیستند. آنها تا جایی همراهی می‌کنند که سود ببرند و از همان نقطه‌ای که هزینه آغاز می‌شود، ترجیح می‌دهند تماشاگر باشند.
 توهم «شرق‌گرایی» ایرانی/ چرا چین هزینه امنیت شرکایش را نمی‌پردازد؟ - مردم سالاری آنلاین

توهم «شرق‌گرایی» ایرانی/ چرا چین هزینه امنیت شرکایش را نمی‌پردازد؟ یکی از پرهزینه‌ترین خطاهای تحلیلی در سال‌های گذشته، این بود که برخی در داخل ایران تلاش کردند سیاست خارجی را به یک دوگانه ساده تقلیل دهند؛ «اگر غرب قابل اعتماد نیست، پس باید به شرق تکیه کرد.» این روایت، سال‌ها با ادبیات‌های مختلف تکرار شد. گاهی با عنوان «چرخش به شرق»، گاهی با نام «نگاه به چین و روسیه» و گاهی هم با این ادعا که نظم جهانی جدید، ایران را ناگزیر به قرار گرفتن در کنار پکن و مسکو می‌کند. اما واقعیت سیاست بین‌الملل، هیچ‌گاه به این سادگی نیست.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از نفت خبر، دو دهه تحریم و به‌ویژه دو سال پرتنش اخیر، آزمونی عملی برای این فرضیه بود. آزمونی که نتیجه آن چندان امیدوارکننده نیست. نه چین و نه روسیه، هیچ‌کدام حاضر نشدند هزینه‌ای متناسب با منافعی که از همکاری با ایران به دست آورده‌اند، بپردازند. آنها نفت خریدند، تجارت کردند، از فرصت‌های ناشی از تحریم بهره بردند، اما زمانی که پای مسئولیت سیاسی یا امنیتی به میان آمد، ترجیح دادند فاصله خود را حفظ کنند. روسیه حتی در این شرایط حاضر نشده است تا سامانه های دفاعی پیشرفته در اختیار ایران قرار دهد و تنها به بهره گیری از فرصت به وجود آمده در فروش نفت استفاده کرده و حتی بخشی از بازار ایران در چین را هم تصاحب کرد. تنها جایی که چین پای ایران ایستاد البته خرید نفت است که با وجود فشارهای ترامپ شی جی پینگ حاضر نشد دست از خرید نفت ایران بردارد. این رفتارها نشان میدهد آنچه برای چین مهم است تنها تجارت است.

  چین فقط به تجارت فکر می‌کند


شاید به همین دلیل است که مقاله اخیر نشریه فارن افرز درباره نگاه کشورهای عربی خلیج فارس به چین، فقط درباره روابط پکن و اعراب نیست.این گزارش در واقع تصویری از شیوه سیاست‌ورزی چین در سراسر جهان ارائه می‌دهد. نویسندگان مقاله نشان می‌دهند که حتی دولت‌های عربی که صدها میلیارد دلار تجارت با چین دارند و بخش مهمی از انرژی این کشور را تأمین می‌کنند، در بحران‌های امنیتی اخیر با واقعیتی …





 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.

 قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

اکوایران: طلای 18عیر امروز با افزایش 19میلیون و 829هزار تومان قیمت خورد.

 جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

شرکت گروه صنعتی سپاهان با نماد فسپا در پی برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، ، عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵ و برنامه‌های شرکت برای توسعه بازار و تولید محصولات جدید را تشریح کرد.

 قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

به گزارش ایلنا، بازار امروز بر طبق نرخ اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، شاهد رشد قیمت‌‌‌‌ طلا نسبت به روز گذشته است. آخرین نرخ اونس طلا قیمت طلا امروز با افزایش ۵۲ دلاری نسبت به روز گذشته، ۴۴۷۳ (چهار هزار و چهارصد و هفتاد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد. قیمت گرم طلا ۱۸ عیار امروز [ ]

 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.

 پیام هاوکیش فدرال رزرو؛ افزایش نرخ بهره همچنان روی میز است

پیام هاوکیش فدرال رزرو؛ افزایش نرخ بهره همچنان روی میز است

صورت‌جلسه آخرین نشست فدرال رزرو نشان می‌دهد نگرانی از تداوم تورم بالا همچنان میان بسیاری از اعضای کمیته بازار آزاد وجود دارد و احتمال افزایش نرخ بهره در صورت کاهش نیافتن تورم، همچنان مطرح است.