قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

نیکزاد: تنگه هرمز متعلق به ایران است و ایرانی خواهد ماند - مردم سالاری آنلاین

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تنگه هرمز به وضعیت قبل بازنخواهد گشت، گفت: تنگه هرمز متعلق به ایران است و ایرانی خواهد ماند و به هیچ وجه از این حق کوتاه نخواهیم آمد.
 نیکزاد: تنگه هرمز متعلق به ایران است و ایرانی خواهد ماند - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، علی نیکزاد در گفت‌وگو با ایسنا،‌ درباره آخرین وضعیت بررسی طرح مربوط به مدیریت ایران بر تنگه هرمز، اظهار کرد: تنگه هرمز از الطاف خفیه الهی است که به ملت ایران عطا شده است.

تنگه هرمز متعلق به ایران است

وی افزود: ما داغدار شهادت فرماندهان، شهدا و هموطنان‌مان هستیم اما تنگه هرمز متعلق به ایران است و به هیچ وجه از این حق کوتاه نخواهیم آمد. رهبر حکیم انقلاب اسلامی در پیام‌شان هم بر موضوع مدیریت ایران بر تنگه هرمز تاکید کردند و هم به ظرفیت‌های بالقوه تنگه هرمز که می‌تواند بالفعل شود، اشاره داشتند.

نایب رئیس مجلس خاطرنشان کرد: کسانی که از ۱۳ هزار کیلومتر آن‌سوتر به منطقه آمده‌ و هیچ منطق و شرافتی هم ندارند،‌ نمی‌توانند بر تنگه هرمز اعمال حاکمیت کنند. قطعا تنگه هرمز متعلق به ایران است و ایرانی خواهد ماند.

وی با اشاره به طرح‌های مجلس درباره تنگه هرمز، گفت: طرح‌های درباره مدیریت ایران بر تنگه هرمز از سوی نمایندگان مجلس و همچنین تعدادی از کمیسیون‌ها به هیات رئیسه ارائه شده که بر روی آن‌ها کارشناسی صورت گرفته است.

همه نمایندگان مجلس موافق طرح تنگه هرمز هستند

نیکزاد با اشاره به اهمیت طرح مربوط به تنگه هرمز، افزود: هیچ کدام از نمایندگان مخالفتی با طرح‌ مربوط به مدیریت ایران بر تنگه هرمز نداشتند که این یک اتفاق بی‌سابقه در تاریخ پارلمان است بنابراین طرح تنگه هرمز برای همه نمایندگان مجلس دوازدهم است و همه نمایندگان امضا کرده‌اند.

وی در توضیح روند بررسی طرح‌ مربوط به تنگه هرمز، گفت: این طرح برای بررسی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به عنوان کمیسیون اصلی و به کمیسیون‌های عمران، شوراها، اقتصادی و حقوقی و قضایی به عنوان کمیسیون‌های فرعی ارجاع داده شده است.

نایب رئیس مجلس خاطرنشان کرد: از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خواسته‌ایم این طرح را با دقت و با استفاده از دیدگاه‌های استادان دانشگاه، صاحب‌نظران حقوق بین‌الملل، متخصصان مرکز پژوهش‌ها و ظرفیت علمی دانشجویان دکتری دقت بررسی کند. به محض اینکه گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به صحن مجلس ارائه شود، هیات رئیسه این طرح را در دستور کار قرار خواهد داد.

تنگه هرمز به وضعیت قبل بازنخواهد گشت

نیکزاد تاکید کرد: آنچه مسلم است، تنگه هرمز به وضعیت قبل بازنخواهد گشت. تنگه هرمز متعلق به ایران و در سرزمین آبی ایران قرار دارد و مقداری از آن در عمان است. ما تنگه هرمز را به عنوان دستاورد جنگ تحمیلی اخیر و از الطاف خفیه الهی برای مردم بزرگ ایران و کشور بزرگ می‌دانیم.





 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟

سفیر پیشین ایران در فرانسه گفت: توافق ایران و عمان به‌ تنهایی به معنای بازگشایی تنگه هرمز نخواهد بود، زیرا این توافق تنها بخشی از یکی از بندهای «یادداشت تفاهم ۱۴ ماده‌ای» میان ایران و امریکا است، از همین رو اگر قرار باشد عبور و مرور در تنگه هرمز برای همه کشورها به وضعیت عادی بازگردد، امریکا باید به دیگر شروط و مطالبات اعلامی ایران که سه‌شنبه توسط محمدباقر قالیباف، رییس مجلس کشورمان رسانه‌ای شد نیز پاسخ دهد.

 نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار
۴۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار

جنگِ اقتصادیِ ترامپ، آزمونی برایِ «اراده» و «خردِ جمعیِ» ماست. حریف به‌دنبالِ آن است که با فشارِ خارجی، ایران را به لبه‌یِ پرتگاهِ بحران‌هایِ داخلی براند. پیروزی در این کارزار، مستلزمِ یک «توافقِ نانوشته» میان حاکمیت و مردم است: حاکمیت، عدالت و حفاظت از معیشت را تضمین کند تا مردم نیز صبوری و تاب‌آوریِ تاریخیِ خود را در برابرِ فشارِ بیگانه حفظ کنند.

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست
۱۱ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
۱۸ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.