قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

شلیک موشک از خاک بحرین به سمت ایران(فیلم) - مردم سالاری آنلاین

k: شلیک | موشک | خاک | بحرین | سمت | ایران | فیلم
 شلیک موشک از خاک بحرین به سمت ایران(فیلم) - مردم سالاری آنلاین



۲۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

نماینده مجلس: طرح خروج از NPT در مجلس در حال پیگیری است

قاسم روانبخش، نماینده قم، در اجتماع مردمی در قم با تقدیر از حضور مردم اظهار کرد: مردم امروز در خیابان‌های سراسر کشور حضور دارند و همانند بچه‌های پای لانچر از میهن دفاع می‌کنند و این حضور و ایستادگی، پشتوانه رزمندگان اسلام است.

وی با اشاره به تفاوت توانمندی‌های نظامی ایران افزود: دشمن از تجهیزات و امکانات نظامی فراوان برخوردار است، اما آنچه در مقابل مقاومت ملت ایران کم دارد، روحیه و معنویت است؛ بنابراین همان‌گونه که قرآن کریم می‌فرماید «کَم مِّن فِئَةٍ قَلِیلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً کَثِیرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ»، اراده و ایمان می‌تواند بر برتری ظاهری تجهیزات غلبه کند.

روانبخش با بیان اینکه حضور مردم در میدان بی‌اثر نیست، تصریح کرد: حضور مردم به اندازه همان موشک‌هایی که شلیک می‌شود، برای روحیه رزمندگانی که پای لانچرها، در سواحل و جزایر و در نقاط مختلف کشور آماده دفاع هستند، اثرگذار است و رزمندگان می‌دانند که به پشتوانه مردم ایستاده‌اند.

روانبخش ادامه داد: دشمن تلاش کرد با فراخوان‌های مختلف مردم را به خیابان‌ها بکشاند، اما این فراخوان‌ها با استقبال مردم مواجه نشد؛ چراکه مردم هوشیار هستند و میدان را ترک نکرده‌اند. دشمن زمانی می‌تواند روی عناصر داخلی حساب کند که مردم در صحنه حضور نداشته باشند.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای اثرگذاری بر افکار عمومی اظهار کرد: نباید تصور کنیم با کاهش نسبی فضای جنگی، کار دشمن تمام شده است. دشمن در کنار اقدامات نظامی، به دنبال اجرای برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی و ایجاد زمینه برای عملیات‌های بعدی است و هدف اصلی آن، تضعیف انسجام داخلی و فاصله انداختن میان مردم و نظام است.

روانبخش با اشاره به موضوع حجاب گفت: دشمن در حوزه فرهنگی نیز برنامه دارد و برخی جریان‌های غرب‌گرا، حجاب را به دیوار برلین تشبیه کرده‌اند و معتقدند با برداشتن این مانع، سایر موانع نیز کنار خواهد رفت.

وی با بیان اینکه نمی‌توان نسبت به مسئله حجاب بی‌تفاوت بود، گفت: ما نمایندگان نیز در جلسات مجلس و نشست‌های وبیناری، موضوع حجاب را پیگیری کرده و از رئیس مجلس و رئیس‌جمهور خواسته‌ایم نسبت به این مسئله توجه جدی داشته باشند.

روانبخش با تأکید بر اینکه دشمن از فشار اقتصادی برای کاهش تاب‌آوری مردم استفاده می‌کند، اظهار کرد: گرانی و فشار اقتصادی می‌تواند بر مردم اثر بگذارد و دشمن نیز از این شرایط سوءاستفاده می‌کند؛ بنابراین دولت و مجلس باید با همفکری و هماهنگی، تصمیمات اقتصادی را اتخاذ کنند.

وی با اشاره به موضوع بنزین گفت: پس از تصمیم دولت، حدود ۱۵۰ نماینده مجلس نسبت به روش اجرای این طرح اعتراض کردند و تأکید داشتند که چنین تصمیمات مهمی نیازمند هماهنگی و همفکری با مجلس است تا مردم دچار مشکل نشوند.

روانبخش به موضوع کالابرگ نیز اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای با حضور وزرای مختلف، موضوع کالابرگ مورد بررسی قرار گرفت و پیگیری کردیم که ضمن حفظ وضعیت فعلی، حمایت‌ها افزایش پیدا کند تا فشار اقتصادی از دوش مردم برداشته شود.

وی همچنین با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این زمینه موضع‌گیری کرده است. در مجلس نیز طرح مربوط به این موضوع ارائه شده و در حال پیگیری است.

روانبخش در پایان با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان مردم، مجلس و رزمندگان گفت: سنگر مجلس، سنگر خیابان و سنگر میدان رزم باید در کنار یکدیگر و متحد باشند و اگر این انسجام و ایستادگی ادامه پیدا کند، به فضل الهی شکست قطعی را به دشمن تحمیل خواهیم کرد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : تلاش برای عرضه ۲۰هزار تن مرغ تاریخ گذشته / بخشی از آنها به بازار عرضه شد /عزل معاون دامپزشکی به دلیل مخالفت با تمدید تاریخ انقضا بیشتر بخوانید: بروجردی‌: زمان برای خروج از NPT فرا رسیده است طرح خروج از NPT به کجا رسید؟ نماینده مجلس: در موضوع هسته‌ای با هیچ کسی مذاکره نمی‌کنیم/ خروج از NPT در دست بررسی است تماشاخانه یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حجت الاسلام نقدعلی: ایران همچنان پشت سر وحدت ساحات مقاومت است/ دشمن به دنبال انفکاک بین دولت‌ها و ملت‌هاست + فیلم

حجت الاسلام نقدعلی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق در گفت‌و‌گو با SNNTV گفت: آغاز مجلس دوازدهم به اواخر مجلس قبلی عراق مصادف شد، ما مقدماتی را برای ایجاد گروه دوستی فراهم کردیم، اما به پایان دوره قبلی مجلس عراق خورد و تشکیل نشد.

وی افزود: یکی از اهداف سفر هیئت پارلمانی ایران به عراق، حضور گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق بود. جلسات خوبی با رئیس و برخی اعضای پارلمان عراق داشتیم.

حجت الاسلام نقدعلی بیان کرد:‌همبستگی بین ایران و عراق باید در جبهه مقاومت استمرار داشته باشد، زیرا دشمن به دنبال انفکاک بین دولت‌ها و ملت‌هاست.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

قالیباف: حضور معنادار و شجاعانه ملت عراق در تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب تسلی خاطر ملت ایران شد + فیلم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جوار مزار شهید ابومهدی المهندس گفت: از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت عزیز و شریف ایران از همه ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان درخشیدند و این پیوند همیشگی را مستحکم‌تر کردند.

وی افزود: ملت شجاع و مبارز عراق افتخار بزرگی آفریدند آن هم در هنگامی که ملت ما غمگین بود و حزن و اندوه داشت.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

  ملت عراق در مهمان نوازی از زائران اربعین خوش درخشیدند

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ملت حسینی و عاشورایی عراق در اربعین حسینی میزبان میلیون‌ها نفر زائر از ایران و دیگر کشور‌ها بود و مثل همیشه خوش درخشیدند و مهمان نوازی کردند. به همه شما خدا قوت می‌گویم انشاالله مورد قبول حضرت حق و امام حسین (ع) باشد.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در حال تکمیل ...




 بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی

اسلام ذوالقدرپور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: روند رویدادهای جهان آشفته و مناسبات جدید قدرت که مورد پسند قدرت‌های بزرگ نیست، وحشت از جنگ...

 تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی یک عضو دولت
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی یک عضو دولت

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور ادعای برخی کانال های غیر رسمی مبنی بر «اظهارات دکتر عارف درباره بنزین ۸۰ هزار تومانی» را تکذیب کرد.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی واکنش نشان داد.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

 نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با انتقاد از وضعیت حجاب، گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه کرده و دستگاه‌های م...

 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.