قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

ادعای نیویورک پست درباره اطلاعاتی که نتانیاهو در خصوص ایران می خواهد به ترامپ بدهد/ پای کوه کلنگ در گفتگوها در میان است؟ - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از انتخاب : همزمان با آماده شدن نتانیاهو برای دیدار با رئیس‌جمهور ترامپ در روز دوشنبه، جنگ در ایران و برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی از موضوعات کلیدی گفت‌و‌گو خواهد بود.
 ادعای نیویورک پست درباره اطلاعاتی که نتانیاهو در خصوص ایران می خواهد به ترامپ بدهد/ پای کوه کلنگ در گفتگوها در میان است؟ - مردم سالاری آنلاین

ادعای نیویورک پست درباره اطلاعاتی که نتانیاهو در خصوص ایران می خواهد به ترامپ بدهد/ پای کوه کلنگ در گفتگوها در میان است؟ نیویورک‌پست مدعی شد: یک منبع در اورشلیم گفت که انتظار میرود بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اطلاعاتی را در اختیار دونالد ترامپ قرار دهد که نشان میدهد ایران در حال تقویت تأسیسات هسته‌ای خود در سایت مرموز «کوه کلنگ» است و ایران درباره تمایل خود به ادامه مذاکرات صلح دروغ میگوید.

در ادامه این مطلب آمده: همزمان با آماده شدن نتانیاهو برای دیدار با رئیس‌جمهور ترامپ در روز دوشنبه، جنگ در ایران و برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی از موضوعات کلیدی گفت‌و‌گو خواهد بود.

منبع مذکور گفت که در طول این دیدار، تیم نتانیاهو شواهدی از جدیدترین فعالیت‌های هسته‌ای ایران ارائه خواهد داد و نشان خواهد داد که تهران در حال حاضر مذاکرات را با حسن نیت پیش نمیبرد.

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، روز دوشنبه با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل دیدار خواهد کرد.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از وال استریت ژورنال، اسرائیل شواهدی کشف کرده است که نشان میدهد سانتریفیوژهای هسته‌ای اخیراً برای اولین بار از زمان آغاز ساخت این دژ مخفی در سال ۲۰۲۰، به آنجا منتقل شده‌اند.

این پایگاه که در عمق بیش از ۳۰۰ فوتی (حدود ۹۱ متری) زیر کوه کلانگ، در نزدیکی تأسیسات هسته‌ای هسته‌ای نطنز قرار دارد، مدت هاست که مظنون به بخشی از برنامه اتمی ایران بوده است. پیش از این، هیچ مدرکی مبنی بر فعالیت هسته‌ای در این سایت وجود نداشت؛ موضوعی که ترامپ به عنوان دلیل خود برای دست نزدن به آن در حملات گذشته به ایران به آن اشاره کرده بود.

ترامپ به‌طور قابل توجهی تلاش کرده بود گزارش‌های مربوط به فعالیت در کوه کلنگ را کم‌اهمیت جلوه دهد و هفته گذشته به خبرنگاران گفته بود که آمریکا هیچ اطلاعاتی در این باره ندارد.

گزارش شده که اسرائیل شواهدی کشف کرده است که ایران سانتریفیوژهای هسته‌ای را به تأسیسات کوه کلنگ خود منتقل کرده است.

رئیس‌جمهور اخیراً تمایل خود برای بمباران این تأسیسات کوهستانی را اعلام کرده است و گزارش شده که نیروهای آمریکایی همچنین آماده اجرای یک عملیات زمینی برای تصرف صدها پوند اورانیوم غنی‌شده هستند که گمان می‌رود در ایران مدفون شده است.

منبع در اورشلیم افزود که اسرائیل همچنین شواهدی ارائه خواهد داد که نشان میدهد ایران در حال بازسازی برنامه موشکی و پهپادی خود است که بر اثر حملات هوایی مکرر آمریکا در این کشور به شدت تضعیف شده بود.

این اطلاعات در نهایت نشان خواهد داد که ایران در طول مذاکرات آتش‌بس با آمریکا، درباره کنار گذاشتن جاه طلبی‌های هسته‌ای یا برنامه موشکی خود جدی نیست.

گمان میرود که سایت کوه کلنگ آسیب‌پذیری‌های مشابه سایر تأسیسات هسته‌ای ایران که مورد حمله آمریکا و اسرائیل قرار گرفته‌اند، نداشته باشد.

ترامپ تصمیم گرفت کارزار تقریباً دو هفتهای بمباران ایران را در آخر هفته متوقف کند، زیرا مذاکرات جدیدی برای پایان دادن به حملات تهران در تنگه هرمز شکل گرفت.

نتانیاهو همچنین قرار است رئیس‌جمهور را در مورد پیشرفت‌های حاصل‌شده برای حفظ آتش‌بس در لبنان و غزه، مطلع کند.

نخست‌وزیر روز سه‌شنبه در واشنگتن خواهد ماند تا به همراه ترامپ و دیگر رهبران جهان در مراسم وداع با سناتور فقید لیندسی گراهام (جمهوری‌خواه از کارولینای جنوبی) شرکت کند.





 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد
۱۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.

 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.

 برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله
۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

بانک ملی ایران برای نخستین‌بار امکان دریافت و مشاهده رایگان پیام‌های تراکنش‌های بانکی را در اپلیکیشن بله برای مشتریان خود فراهم کرد.

 بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد
۱۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد

به گزارش ایرنا، قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وس...

 طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند

اقتصادنیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است
۱۸ ساعت قبل / سایت اقتصاد 120

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.