
دربهای حرم رضوی بسته نخواهد شد/ اطلاعیه ستاد تشییع در مشهد/ پایان مراسم تشییع در قم/ مازندران و گلستان چهارشنبه تعطیل شدند، تعطیلی ادارات قم و سیستان و بلوچستان

تمجید قالیباف از ملت شجاع و مبارز عراق
دیدارنیوز: رییس مجلس گفت: حضور معنادار و شجاعانه ملت عراق در تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب تسلی خاطر ملت ایران شد.
محمدباقر قالیباف در ادامه برنامههای سفر خود به عراق با حضور بر مزار شهید ابومهدی المهندس در سخنانی گفت: حضور معنادار و شجاعانه ملت عراق در تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب تسلی خاطر ملت ایران شد.
وی افزود: از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت عزیز و شریف ایران از همه ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان درخشیدند و این پیوند همیشگی را مستحکمتر کردند، تقدیر میکنم.
به گفته قالیباف، ملت شجاع و مبارز عراق افتخار بزرگی آفریدند آن هم در هنگامی که ملت ما غمگین بود و حزن و اندوه داشت.
قالیباف: حضور معنادار و شجاعانه ملت عراق در تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب تسلی خاطر ملت ایران شد + فیلم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جوار مزار شهید ابومهدی المهندس گفت: از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت عزیز و شریف ایران از همه ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهیدمان درخشیدند و این پیوند همیشگی را مستحکمتر کردند.
وی افزود: ملت شجاع و مبارز عراق افتخار بزرگی آفریدند آن هم در هنگامی که ملت ما غمگین بود و حزن و اندوه داشت.
کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی
ملت عراق در مهمان نوازی از زائران اربعین خوش درخشیدند
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ملت حسینی و عاشورایی عراق در اربعین حسینی میزبان میلیونها نفر زائر از ایران و دیگر کشورها بود و مثل همیشه خوش درخشیدند و مهمان نوازی کردند. به همه شما خدا قوت میگویم انشاالله مورد قبول حضرت حق و امام حسین (ع) باشد.
کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی
در حال تکمیل ...
صابریننیوز: تلاش اسرائیل برای ردگیری رهبر انقلاب ناکام ماند
رویداد۲۴| صابرین نیوز نوشت: تلاش تیم اطلاعاتی وابسته به رژیم صهیونیستی به سنگ خورد. آنها انتظار داشتند رهبر انقلاب در یکی از مراسمهای گرامیداشت رهبر شهید حضور داشته باشند و از این طریق رد او و همراهانش زده شود، اما با تدابیر سپاه ولی امر این هدف شوم آنها به سنگ خورده است.

قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشتشان توسط غربیها تعیین شود

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

اطلاعیه شورای هماهنگی برای نهم ربیعالاول

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقهای - دیپلماسی ایرانی

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

