قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

ترامپ دلیل توقف حملات به ایران را اعلام کرد؛ زمان زیادی برای مذاکرات نخواهم داد/ ادعای آسوشیتدپرس درباره پیشرفت‌های میانجی‌ها در مذاکره با آمریکا و ایران/ عربستان چند پهپاد را رهگیری کرد

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه ا...
 ترامپ دلیل توقف حملات به ایران را اعلام کرد؛ زمان زیادی برای مذاکرات نخواهم داد/ ادعای آسوشیتدپرس درباره پیشرفت‌های میانجی‌ها در مذاکره با آمریکا و ایران/ عربستان چند پهپاد را رهگیری کرد



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

رئیس جمهور جنگ افروز آمریکا درتلاش برای پاسخ به منتقدان: چاره ایی جز حمله به ایران نداشتم!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ترامپ اظهار داشت: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و ما تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم.

وی توضیح داد: ما هیچ انتخاب دیگری نداشتیم، من این کار را 100 بار دیگر هم تکرار می‌کردم و آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.

رئیس جمهور جنیاتکار آمریکا ادعا کرد: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و کل خاورمیانه را نابود می‌کرد.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ترامپ در تلاش برای پاسخ به منتقدان: چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور تروریست آمریکا در تلاش برای پاسخ به حجم انبوه انتقادات از جنگ بی حاصل علیه ایران، ادعا کرد: چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر 100 بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.

این ادعا در حالی است که نهادهای اطلاعاتی آمریکا و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها اذعان کرده‌اند که ایران هرگز قصد تولید سلاح هسته‌ای نداشته است.

ترامپ در ادامه به سبک همیشگی خود با ادعاهای گزاف و بزرگ، گفت: اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، حتماً از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و کل خاورمیانه را از بین می‌برد.

رئیس‌جمهور تروریست آمریکا سپس با تکرار گزافه‌گویی همیشگی خود، بار دیگر مدعی شد که آمریکا بر تنگه هرمز تسلط دارد. توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است

معاون ترامپ همچنان در رؤیای شکست ایران

همزمان جی دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز با گذشت 175 روز از آغاز تهاجم علیه ایران و شکست گزینه نظامی، همچنان از تلاش‌های واشنگتن برای به زانو در آوردن ایران سخن گفت.

معاون ترامپ ادعا کرد: هدف حضور ما در منطقه، اطمینان از این است که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.

او همچنین مدعی در اختیار داشتن ابزارهای مختلف برای آن‌چه «جلوگیری از دستیابی ایرانی به سلاح هسته‌ای» خواند، شد؛ این در حالی است که واشنگتن در تمامی سال‌های گذشته با فشار حداکثری و تحریم و حمله نظامی نتوانسته به اهداف خود برسد.

جی دی ونس افزود: واشنگتن در قبال ایران گاهی از ابزارهای دیپلماتیک و گاهی از ابزارهای اقتصادی استفاده می‌کند و برای تلاش‌های ایران در جهت مختل کردن تجارت نفت و گاز، هزینه‌هایی بر این کشور تحمیل خواهد کرد.

انتهای پیام    


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

در واکنش به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران/سازمان ملل: نیازمند بازگشت به مذاکرات هستیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ استفان دوجاریک روز پنجشنبه به وقت محلی در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامدهای جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.




 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...

 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.

 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.

 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...