قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

حمله پهپادی به سامانه‌های ناوبری هوایی بحرین/ قالیباف: آمریکایی‌ها مدام تجهیزات نظامی جدید به منطقه می‌آورند و ادعا می‌کنند دنبال توقف جنگ‌اند/ تکذیب دستور تخلیه شهر چابهار

در روز چهلم جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران، آتش بس دو هفته‌ای از بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ برقرار شد. سه‌شنبه شب اول اردیبهشت، ترامپ به صورت یک طرفه ا...
 حمله پهپادی به سامانه‌های ناوبری هوایی بحرین/ قالیباف: آمریکایی‌ها مدام تجهیزات نظامی جدید به منطقه می‌آورند و ادعا می‌کنند دنبال توقف جنگ‌اند/ تکذیب دستور تخلیه شهر چابهار



۱۵ دقیقه قبل / سایت مشرق

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

به گزارش مشرق، بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، این مناطق تا ساعات اولیه صبح در معرض گلوله‌باران توپخانه‌ای متناوب قرار داشتند.

این خبرگزاری همچنین گزارش داد که نیروهای اشغالگر در طول شب و بامداد، اقدام به انجام عملیات انفجار و تخریب با حملات توپخانه‌ای در مناطق «مجدل زون» و «المنصوری» کردند.

همچنین مناطق دیگری در محدوده «میس الجبل» نیز هدف عملیات تخریب با مواد منفجره قرار گرفت.


۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پیپ: پایان هژمونی آمریکا؛ ارتش دقیق آمریکا در جنگ با ایران در حال شکست خوردن است + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رابرت پیپ، تحلیلگر مسائل امنیتی و استاد علوم سیاسی گفت: آمریکا همیشه هژمون بوده و بزرگترین و قدرتمندترین ارتش جهان را داشته است، اما ما شاهد پایان آن هستیم.

وی افزود: در جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱، با آن انقلاب دقیق اولیه، اوج تسلط نظامی آمریکا را دیدیم؛ در آن زمان بود که ایالات متحده به یک ابرقدرت شکست‌ناپذیر تبدیل شد و لحظه تک‌قطبی رایج شد.

وی ادامه داد:، اما اکنون، برای اولین بار، یک دولت - ایران - ارتش دقیق آمریکا را با تمام قوا به چالش کشیده است و آن ارتش در حال شکست خوردن است.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 


۱۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

جنوب لبنان زیر آتش؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل

نورنیوز-گروه بین الملل: جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از ساعاتی قبل با پرواز در ارتفاع بسیار پایین، چندین نقطه را هدف قرار دادند.

در جریان این حملات مناطق «دوحة کفررمان» و «علی الطاهر» دست‌کم سه بار مورد اصابت حملات هوایی قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، همزمان با حملات هوایی، توپخانه‌ ارتش رژیم صهیونیستی نیز به طور مستمر، مناطق «میفدون»، «علی الطاهر»، «الدبشة» و اطراف «دوحة کفررمان» را زیر آتش سنگین قرار داد.

همچنین یک حمله‌ی هوایی جداگانه، منطقه‌ «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که در پی این حملات شدید، ۲ انفجار مهیب در منطقه‌ جنوب لبنان به گوش رسیده و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنان بر فراز این مناطق در حال پرواز هستند.

منابع لبنانی همچنین از تداوم آتش‌ توپخانه‌ ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی میان «الدبشة» و «علی الطاهر» خبر دادند و افزودند که یک فروند جنگنده‌ رژیم صهیونیستی در مسیری بسیار پایین، بر فراز منطقه‌ «علی الطاهر» و حومه‌ی آن به پرواز درآمده است.

تاکنون گزارشی از تلفات جانی یا خسارات مالی احتمالی این حملات منتشر نشده است.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (۱۱ اسفند ۴۰۴) ، حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

در همین حال، لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند.




 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.

 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...