قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

کدام کشورها بیشترین جمعیت میلیونر را دارد؟

جدیدترین گزارش از ثروت جهانی، نشان می‌دهد که توزیع ثروت همچنان نامتوازن است و بخش عمده میلیونرهای جدید جهان در شمار محدودی از کشورها وجود دارند.
 کدام کشورها بیشترین جمعیت میلیونر را دارد؟

بر اساس گزارش «ثروت جهانی ۲۰۲۶» بانک «یوبی‌اس» (UBS)، اگرچه نزدیک به یک میلیون نفر در سال ۲۰۲۵ به جمع میلیونرهای دلاری جهان پیوستند، اما این رشد به‌طور یکسان میان کشورها توزیع نشده است.

این گزارش، ۳۱ کشوری را رتبه‌بندی کرده است که بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۵ بیشترین تعداد میلیونرهای جدید را داشتند. منظور از میلیونر، افرادی هستند که ارزش خالص دارایی‌هایشان از یک میلیون دلار آمریکا فراتر رفته است.

آمریکا با ثبت ۴۴۱ هزار و ۷۸ میلیونر جدید، با اختلافی چشمگیر در صدر این فهرست قرار دارد که بیش از ۱۰ برابر تعداد میلیونرهای جدید انگلیس، کشور دوم این رتبه‌بندی است.

انگلیس در مدت مشابه، ۴۳ هزار و ۱۳۹ میلیونر جدید داشت. پس از آن، فرانسه با ۳۴ هزار و ۶۰۴ نفر، اسپانیا با ۳۲ هزار و ۷۰۷ نفر، ژاپن با ۳۱ هزار و ۴۲۸ نفر، هند با ۳۱ هزار و ۳۳ نفر، ایتالیا با ۲۸ هزار و ۵۹۶ نفر، استرالیا با ۲۵ هزار و ۸۹ نفر، آلمان با ۲۴ هزار و ۲۶۳ نفر و روسیه با ۲۱ هزار و ۹۵۱ نفر در میان ۱۰ کشور نخست قرار گرفتند.در ادامه این فهرست نیز کره جنوبی، چین، تایوان، ایرلند، برزیل و سوئیس دیده می‌شوند. همچنین در گزارش سال جاری، کانادا در رتبه‌بندی لحاظ نشده و نامی از این کشور در فهرست وجود ندارد.

بر اساس این گزارش، خانوارهای آمریکایی نزدیک به نیمی از افرادی را تشکیل می‌دهند که در سال ۲۰۲۵ برای نخستین بار از مرز یک میلیون دلار دارایی خالص عبور کرده‌اند.

بانک «یوبی‌اس» عملکرد مطلوب بازار سهام، مشارکت گسترده خانوارها در سرمایه‌گذاری و تداوم رشد اقتصادی را از مهم‌ترین عوامل افزایش ثروت شخصی در آمریکا عنوان کرده است.

اروپا نیز حضور پررنگی در این رتبه‌بندی دارد؛ انگلیس، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، آلمان، ایرلند، سوئیس، لهستان، یونان، مجارستان، لتونی و لیتوانی همگی در میان ۳۱ کشور نخست قرار گرفته‌اند.انگلیس با بیش از ۴۳ هزار میلیونر جدید در جایگاه دوم قرار دارد و فرانسه و اسپانیا نیز هر کدام بیش از ۳۰ هزار میلیونر جدید به جمع ثروتمندان خود افزودند. با وجود اینکه هیچ‌یک از کشورهای اروپایی به آمار آمریکا نزدیک نشدند، شش کشور از ۱۰ کشور نخست این رتبه‌بندی اروپایی هستند که نشان‌دهنده رشد گسترده ثروت در چندین اقتصاد بزرگ این قاره و نه تمرکز آن در یک بازار غالب است.

در آسیا نیز ژاپن و هند هر کدام بیش از ۳۱ هزار میلیونر جدید ایجاد کردند و پس از آن‌ها کره جنوبی با بیش از ۲۰ هزار نفر و چین با بیش از ۱۴ هزار نفر قرار گرفتند. همچنین مراکز مالی کوچک‌تری مانند تایوان، سنگاپور و هنگ‌کنگ نیز با وجود جمعیت نسبتا کمتر، در میان کشورهای حاضر در این فهرست دیده می‌شوند.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی ویژوال کپیتالیست، بانک «یوبی‌اس» اعلام کرد که نتایج کشورهای آسیایی بیانگر دو مسیر متفاوت برای ایجاد ثروت است؛ هند همزمان با رشد سریع اقتصادی به افزایش تعداد میلیونرها ادامه داده، در حالی که اقتصادهای توسعه‌یافته‌ای مانند ژاپن، کره جنوبی، هنگ‌کنگ و سنگاپور عمدتا از طریق دارایی‌های مالی خانوارها و رونق بازارهای مالی بر شمار میلیونرهای خود افزوده‌اند.



 تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

بریتانیا در تازه‌ترین اقدام خصمانه خود، هفت مورد جدید را به فهرست تحریم‌های ایران اضافه کرد.

 مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

وزیر امور خارجه مصر از تماس‌های قاهره و تهران در مورد لزوم کاهش تنش‌ها در منطقه خبر داد.

 تهدیدی بدتر از تحریم‌های واشنگتن برای ایران در راه است؟

تهدیدی بدتر از تحریم‌های واشنگتن برای ایران در راه است؟

یک مقام پیشین وزارت خارجه آمریکا مدعی شد قطع روابط تجاری امارات، بسیار مؤثرتر از تحریم‌های مستقیم واشنگتن عمل می‌کند.

 تغییر رویکرد آمریکا در قبال ایران؛ «خفگی اقتصادی» به جای حمله نظامی!

تغییر رویکرد آمریکا در قبال ایران؛ «خفگی اقتصادی» به جای حمله نظامی!

منابع غربی از تغییر رویکرد دولت ترامپ نسبت به ایران خبر داده و تمرکز او را فشار اقتصادی بر تهران دانسته‌اند.

 هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

فایننشال تایمز نوشت: ایران در صورت تشدید جنگ از سوی دونالد ترامپ، اهداف نظامی در اروپا را مدنظر قرار داده است؛ به گفته منابع مطلع پیشنهادهایی برای پاسخ به دارایی‌های آمریکا در خارج از خاورمیانه مطرح شده است.

 توقف روابط مالی ایران و امارات

توقف روابط مالی ایران و امارات

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد کرد. الحمّلی بار دیگر بر تعهد پایدار امارات به گفت‌وگو، همکاری و همگرایی منطقه‌ای به‌عنوان ابزارهای اساسی برای پیشبرد صلح، ثبات و رفاه در منطقه تأکید [ ]

 واکنش خواهر رئیس کره شمالی به ادعای جدید ترامپ

واکنش خواهر رئیس کره شمالی به ادعای جدید ترامپ

کیم یو جونگ، خواهر رئیس کره شمالی در واکنش به ادعای ترامپ درباره تماس با کیم جونگ اون گفت: از تماس اخیر بین سران آمریکا و کره شمالی اطلاعی ندارم.

 علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد واشنگتن مدعی است عمان در مذاکرات با ایران بر سر کنترل تنگه هرمز، امتیازهای زیادی واگذار کرده است.