قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

راز لوکیشن فیلم آدم برفی فاش شد؛ اینجا تهران است نه ترکیه! + عکس

سال‌ها تصور می‌شد که فیلم «آدم برفی» با بازی اکبر عبدی در ترکیه فیلم‌برداری شده؛ اما یک کافه در تهران، نقش مهمی در ساخت فضای این فیلم داشته است.
 راز لوکیشن فیلم آدم برفی فاش شد؛ اینجا تهران است نه ترکیه! + عکس

به نقل از کجارو، اکبر عبدی یکی از چهره‌های ماندگار سینمای ایران بود که روز دوم مرداد در ۶۶ سالگی درگذشت؛ بازیگری که با توانایی کم‌نظیرش در ایفای نقش‌های متفاوت، از کمدی‌های خاطره‌انگیز تا شخصیت‌های جدی، جایگاه ویژه‌ای در میان مخاطبان پیدا کرد. بسیاری از ایرانی‌ها او را با نقش‌هایی به یاد می‌آورند که سال‌ها پس از ساخت فیلم‌ها همچنان در ذهن‌ها باقی مانده‌اند.درگذشت اکبر عبدی باعث شد دوباره بسیاری از ایرانی‌ها به سراغ خاطره‌انگیزترین نقش‌های او بروند؛ اما مرور فیلم «آدم برفی» یک نکته جالب را آشکار می‌کند: یکی از لوکیشن‌هایی که سال‌ها مخاطبان را به یاد ترکیه می‌انداخت، نه خارج از کشور، بلکه در تهران قرار دارد.

«آدم برفی» که در سال ۱۳۷۳ به کارگردانی داوود میرباقری ساخته شد، یکی از محبوب‌ترین فیلم‌های کمدی سینمای ایران به‌شمار می‌رود. داستان فیلم، زندگی عباس خاکپور با بازی اکبر عبدی را روایت می‌کند؛ مردی که برای رسیدن به آرزوی مهاجرت، خود را در قالب یک زن معرفی می‌کند و همین ماجرا مجموعه‌ای از اتفاقات طنز و فراموش‌نشدنی را رقم می‌زند. بخشی از روایت فیلم در ترکیه می‌گذرد و همین موضوع باعث شده بود بسیاری از تماشاگران تصور کنند سکانس‌های این بخش نیز در همان کشور فیلم‌برداری شده‌اند.

اما اکنون پس از سال‌ها مشخص شده است که یکی از لوکیشن‌هایی …





 سیاستگذاری به وقت تکذیب
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری به وقت تکذیب

در ایران کمتر مسوولی را پیدا می‌کنید که منکر ضرورت اصلاحات اقتصادی باشد. در جلسه‌های رسمی، همایش‌ها، گفت‌وگوهای تلویزیونی و حتی نطق‌های مجلس، همه از کسری بودجه، ناترازی بانک‌ها، مصرف بی‌رویه انرژی، ارز چندنرخی، یارانه‌های ناعادلانه و زیان انباشته صندوق‌های بازنشستگی می‌گویند. اختلاف‌ها معمولا از جایی شروع می‌شود که باید از پشت تریبون پایین آمد و تصمیم گرفت. اینجاست که ناگهان همه‌چیز عوض می‌شود.

 انجمن مخفی با ۱۱۰ صندلی و دختری که از بی آبرویی می ترسید (+صدا)
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

انجمن مخفی با ۱۱۰ صندلی و دختری که از بی آبرویی می ترسید (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 انعقاد نهایی قرارداد اجاره شناور یدک‌کش در حبندر
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

انعقاد نهایی قرارداد اجاره شناور یدک‌کش در حبندر

شرکت خدمات دریایی و کشتیرانی خط دریا بندر با نماد «حبندر» از تغییر سطح افشای قرارداد تأمین اجاره شناور خود از گروه «ب» به گروه «الف» خبر داد.

 کارت ریالی گردشگران خارجی
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کارت ریالی گردشگران خارجی

دنیای اقتصاد: طبق اعلام بانک مرکزی دستورالعمل جدید ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری به منظور استفاده آسان اشخاص خارجی برای انجام امور درمانی، زیارتی، بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری، بازرگانی و اشتغال به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ شد. بانک مرکزی، در اجرای بند (پ) ماده (29) قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها مصوب سال 1402 دستورالعمل ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری را به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ کرد.

 مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود

رئیس‌جمهور پیشین روسیه گفت این کشور در حال مقابله با فشارهای عظیم خارجی است و به سمت پیروزی پیش می‌رود.

 دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»