قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

واکنش نویدکیا به مذاکره استقلال با محمدامین حزباوی

محرم نویدکیا پس از تساوی بدون گل سپاهان مقابل فولاد، به شایعات مطرح‌شده درباره مذاکره محمدامین حزباوی با استقلال واکنش نشان داد.
 واکنش نویدکیا به مذاکره استقلال با محمدامین حزباوی

سپاهان عصر امروز در دیداری تدارکاتی مقابل فولاد به تساوی صفر بر صفر رسید. یکی از نکات این مسابقه، استفاده از امید نورافکن در قلب خط دفاعی بود، آن هم در شرایطی که امین حزباوی بازی نکرد و آرمین سهرابیان نیز به تازگی به جمع طلایی‌پوشان اضافه شده است.

پس از این مسابقه از نویدکیا درباره مذاکرات جدی حزباوی با استقلال و ارتباط احتمالی آن با استفاده از نورافکن در دفاع میانی سؤال شد. سرمربی سپاهان تأکید کرد این دو موضوع ارتباطی با یکدیگر ندارند و تصمیمش درباره حزباوی با توجه به شرایط بدنی این بازیکن گرفته شده است.

نویدکیا گفت: «این مسائل هیچ ارتباطی با هم ندارد. امین حزباوی در یک ماه گذشته همراه تیم امید شش مسابقه انجام داده و ترجیح دادیم به خاطر شرایط جسمانی، کمی به او استراحت بدهیم. هیچ موضوع خاص دیگری وجود نداشت.»

سرمربی سپاهان همچنین درباره وضعیت آرمین سهرابیان توضیح داد: «آرمین تازه به تیم اضافه شده و باید کمی شرایط جسمانی‌اش بهتر شود تا به تدریج بتواند در مسابقات دوستانه شرکت کند.»

صحبت‌های نویدکیا نشان می‌دهد غیبت حزباوی در دیدار تدارکاتی مقابل فولاد تصمیمی فنی و با هدف مدیریت فشار بدنی او بوده است. با این حال سرمربی سپاهان به شکل مستقیم درباره اصل پیشنهاد استقلال یا مذاکرات احتمالی این باشگاه با مدافع جوان طلایی‌پوشان توضیح نداد.

حزباوی یکی از بازیکنان مهم سپاهان در قلب خط دفاعی به شمار می‌رود و با توجه به تغییرات گسترده این تیم در این پست، ادامه حضور او برای نویدکیا اهمیت زیادی دارد. سپاهان در کنار حزباوی، آرمین سهرابیان را هم جذب کرده و انتظار می‌رود با افزایش آمادگی این دو بازیکن، ترکیب اصلی خط دفاعی طلایی‌پوشان در دیدارهای تدارکاتی آینده شکل روشن‌تری پیدا کند.



 عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

پرسپولیس به دنبال دومین کلین‌شیت مقابل استقلال خوزستان است. زوج دفاعی فعلی کنعانی و زارع هستند و ابرقویی و ایری گزینه‌های جایگزین هستند.

 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

 علاقه باشگاه اماراتی به جذب مهدی طارمی

علاقه باشگاه اماراتی به جذب مهدی طارمی

سایت «گاتزتا» یونان گزارش داد که پیشنهادی از یک تیم از شهر «دبی» امارات برای جذب مهدی طارمی، به باشگاه المپیاکوس رسیده است.

 ۳ هدیه رئال مادرید برای سیلوا

۳ هدیه رئال مادرید برای سیلوا

باشگاه رئال مادرید رسما برناردو سیلوا را به هواداران معرفی و سه هدیه برای او در نظر گرفت.

 دربی پایتخت، ۱۱ شهریور در اصفهان؟

دربی پایتخت، ۱۱ شهریور در اصفهان؟

باشگاه استقلال میزبان بازی رفت دربی پایتخت است و خواستار برگزاری این دیدار حساس در ورزشگاه نقش جهان اصفهان شده. برگزاری بازی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان قطعی...

 عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

باشگاه پرسپولیس در دومین بازی خود با هدایت مهدی تارتار، ممکن است مارکو باکیچ و ایگور سرگیف را به ترکیب اضافه کند.

 عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

الکساندر سدلار، مدافع فصل گذشته تراکتور، با عقد قراردادی به آی‌ام‌تی بلگراد، تیم نهم فصل گذشته لیگ صربستان، پیوست.

 هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل استقلال خوزستان: مثل همیشه می‌بریم

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی این تیم مقابل استقلال خوزستان گفت: مثل همیشه می‌بریم؛ سه‌بر صفر با گل علی علی‌پور و ایگور سرگیف.