قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

توضیحات بقایی درباره پاسخ ایران و آمریکا به پیشنهاد جدید/ اجازه نمی‌دهیم آمریکا تعیین‌کننده زمان جنگ و صلح باشد

سخنگوی وزارت خارجه گفت: ما اجازه نمی‌دهیم آمریکا تعیین کننده زمان جنگ و صلح باشد، ما تا هر زمانی که اقتضا کند از خود دفاع می‌کنیم.
 توضیحات بقایی درباره پاسخ ایران و آمریکا به پیشنهاد جدید/ اجازه نمی‌دهیم آمریکا تعیین‌کننده زمان جنگ و صلح باشد

به گزارش هفت صبح به نقل از تسنیم، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه واکنش به ادعای پاسخ ایران و آمریکا به طرح پاکستان و قطر برای مذاکره گفت: من نمی‌دانم که چطور فکر می‌کنید جنگ را مدیریت می‌کنند؟ جنگی که قرار بود ایران را تسلیم کند اما 5 ماه است در باتلاق گیر کرده‌اند. این صرفا دست وپا زدن در فضاحتی است که خودشان با رژیم صهیونیستی ایجاد کردند.  

 آنچه که برای ما اصل است منافع ملی است. تصمیم گیری درباره مسائل یک کشور معادله چند مجهولی نیست. آنچه که تعیین کننده است برای ما امنیت و منافع ملی است و تصمیم‌گیری درباره آن در یک روند مشخص صورت می‌گیرد. ما اجازه نمی‌دهیم آمریکا تعیین کننده زمان جنگ و صلح باشد، ما تا هر زمانی که اقتضا کند از خود دفاع می‌کنیم. 



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

خون پاک آقای شهید ایران، بساط دستگاه استکبار را از جهان جمع خواهد کرد

به گزارش برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی عصر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر مطهر رهبر شهید در گلستان شهدای اصفهان افزود: هیچ تردیدی به خودمان راه نمی‌دهیم، ما منطقه بدون اسرائیل را، بدون آمریکا را و حتی جهان بدون آمریکای به شکل فعلی را تجربه خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: امام شهید، به عنوان جانشین امام زمان و ولی امر مسلمین جهان، دومین رهبر انقلاب اسلامی و یکی از نامدارترین مراجع تقلید جهان تشیع، نسخه کاملی از سبک اسلامی را به نمایش گذاشت که تا قیامت الهام‌بخش نظم‌های حق‌طلب خواهد بود.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بیان کرد: آقای شهید، معصوم‌وار زیست، معصوم‌وار با تعدادی از اعضای خانواده خودش به شهادت رسید و نام او برای همیشه تاریخ، مثل اجداد طاهرینش ماندگار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: برخلاف تمام قوانین بین‌المللی و قواعد شناخته شده، دشمن خبیث، ناجوانمردانه امام ما را به شهادت رساند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید، میراث‌های بسیار گرانبهایی از خود برای ما و نسل‌های بعد از ما به یادگار نهاده است که نخستین آن حفظ میراث امام راحل یعنی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد: برخی تصور می‌کردند بعد از رحلت امام، نظام اسلامی با چالش جدی رو‌به‌رو می‌شود و مسیرش انحراف پیدا می‌کند و تغییراتی در آرمان‌های انقلاب رخ می‌دهد، اما مشاهده شد که بعد از امام، حضرت آقای شهید ما به عنوان نسخه کامل امام، راه امام را ادامه دادند و نظام اسلامی را حفظ کردند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به وظایف امروز مردم جامعه، گفت: ما برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران که خون‌بهای ده‌ها هزار شهید و جانباز و نتیجه مبارزات نفس‌گیر سال‌های طولانی مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی است، باید به هر قیمتی شده بکوشیم و از همه ظرفیت‌های جانی، مالی و آبروی خودمان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: ما حتی موظفیم برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران اگر لازم شد از آبروی خودمان هم عبور کنیم تا نظام اسلامی بماند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید از جان بزرگوارش، از جان نوه کوچکش، از جان داماد و دخترش گذشت تا نظام جمهوری اسلامی ایران بماند. او ایستاد، به پناهگاه نرفت، از کشور نگریخت و به زیر پرچم این ظالم و آن کافر پناه نبرد؛ به عشق ملت ایران ایستاد و مثل جد بزرگوارش با آگاهی، با علم و با صلابت تمام، جان خودش را فدای ایران کرد تا امانت امام حفظ شود و از میراث شهیدان محافظت شود.

وی با اشاره به شرایط حساس فعلی گفت: تمام ویژگی‌های ۲ امام قبلی در امام جدیدمان، حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای وجود دارد و آینده نشان خواهد داد که دشمن اشتباهی غیرقابل جبران کرد.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بر وجوب اطاعت محض از فرامین، تدابیر و راهبری‌های رهبر جدید، تاکید و بیان کرد: وظیفه همگان از بالاترین مقام اجرایی کشور تا پایین‌ترین‌ها، اطاعت از تدابیر حکیمانه رهبر است.

وی با اشاره به راهکار‌های مقابله با تهدیدات دشمن، گفت: یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین راه‌کار‌های رفع سایه جنگ از سر ملت ایران و کشور امام زمان (عج)، گرفتن انتقام خون شهیدان از قاتلان و آمران این جنایت است.

حجت الاسلام محمدحسنی با اشاره به توانمندی‌های نیرو‌های مسلح کشور تصریح کرد: ستون فقرات دشمن به دست فرزندان غیور ما در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و دیگر نیرو‌ها در ارتش، بسیج، وزارت دفاع، نیروی انتظامی و عشایر در هم شکسته شده است.

وی با بیان اینکه دشمن دنبال انتقام است، گفت: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و فضای دو قطبی است تا افراد جامعه را به طرفداران هر یک از احزاب تقسیم کند، ولی ما نه راستی‌ایم، نه چپی‌ایم، نه اصولگراییم، نه اصلاح‌طلب؛ ما ولایت‌مداریم. فقط به حرف امام و ولی‌مان گوش می‌دهیم؛ کاری را که او می‌فرماید انجام می‌دهیم و چیزی را که او می‌فرماید نکنید، ترک می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر ما، ولی ما در پیام‌های خود، ما را به وحدت و به بودن در صحنه دعوت کرده است. امروز ما باید با حضور معنادار خویش در خیابان‌ها و میدان‌ها و با حمایت از نیرو‌های ارتشی و دیگر نیرو‌های مسلح، به دشمن بفهمانیم که ما رهبر، شهیدان و رزمندگان را تنها نخواهیم گذاشت و تا ظهور ایستاده‌ایم.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

محورهای نشست امنیتی نتانیاهو: سوریه و تنش با ترکیه

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه اسرائیلی i ۲۴ اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی امنیتی در سطح عالی با حضور فرماندهان ارشد ارتش و رؤسای دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم برگزار کرده است.

گفته می‌شود در این نشست درباره تحولات احتمالی منطقه، به‌ویژه وضعیت سوریه و افزایش تنش‌ها با ترکیه، بحث و تبادل نظر شده است.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم


۸ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه

به نقل از شبکه المیادین، نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.




 ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم

بنت ادعا کرد: «اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد. حملهٔ نیابتی‌های ایران در داخل مرزهای اسرائیل، منجر به تلافی در داخل مرزهای ایران خواهد شد.»

 گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا با استقبال تولیت عتبه عباسیه به زیارت حرم حضرت اباالفضل عباس(ع) مشرف شد.

 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.

 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
۱۵ ساعت قبل / سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.

 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.

 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
۱۷ ساعت قبل / سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...