قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

هلدینگ خلیج‌فارس علیه خودش

لغو مجمع انتخاب هیئت‌مدیره هلدینگ خلیج‌فارس با آبستراکسیون سهام عدالت افزایش سرمایه بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمی کشور را سوزاند
 هلدینگ خلیج‌فارس علیه خودش

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

هفت صبح|  روز دوشنبه، پنجم مردادماه ۱۴۰۵، سالن اجتماعات هلدینگ خلیج‌فارس که قرار بود شاهد تصمیمات مهمی درباره افزایش سرمایه و انتخاب هیئت مدیره باشد صحنه یک رویارویی حقوقی-سیاسی بی‌سابقه شد. در یک سو، محمد شریعتمداری مدیرعامل فعلی که با وجود حکم برکناری از سوی صندوق بازنشستگی وزارت نفت، همچنان بر صندلی مدیریت تکیه زده بود و در سوی دیگر، انبوهی از سهامداران و نهادهای ناظری که برای دیدن رای تغییر هیئت مدیره آماده بودند. 

سازمان بورس و اوراق بهادار، پیش از برگزاری این مجامع، طی نامه‌ای رسمی که در سامانه کدال نیز منتشر شده بود، به صراحت اعلام کرده بود افزایش سرمایه هلدینگ، منوط به اصلاح اساسنامه و انتخاب هیئت مدیره جدید است. این شرط، که به نوعی خط قرمز سازمان بورس برای مدیریت فعلی محسوب می‌شد، شریعتمداری را در موقعیتی دشوار قرار می‌داد.

  …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026