قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

پژمان جمشیدی در انتظار حکم ۹۰ ضربه شلاق!

رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی، بازیگر و فوتبالیست سابق، صادر شد.
 پژمان جمشیدی در انتظار حکم ۹۰ ضربه شلاق!

به گزارش هفت صبح، کامبیز برجاس، وکیل مدافع پژمان جمشیدی، طی گفتگویی از صدور رأی نهایی پرونده موکل خود خبر داد و جزئیات آن را تشریح کرد.وکیل مدافع با تأکید بر صدور رأی قطعی در این پرونده، اظهار داشت: رأی نهایی پرونده آقای پژمان جمشیدی صادر شده است. موکلم از اتهام تجاوز به عنف به طور کامل تبرئه شد.

وی در ادامه افزود: تنها حکم باقی‌مانده برای ایشان، محکومیت به ۹۰ ضربه شلاق تعزیری است که این حکم نیز در نوبت اجرا قرار دارد.

گفتنی است پرونده پژمان جمشیدی از جنجالی‌ترین پرونده‌های قضایی ماه‌های اخیر بود که با توجه به شهرت این چهره هنری و ورزشی، توجه گسترده افکار عمومی را به خود جلب کرده بود.

منبع: مهر 



۹ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

حمله خواهر پژمان جمشیدی به حاشیه‌های تازه / مامک جمشیدی پاسخ ترانه علیدوستی را داد / واکنش جنجالی به میزگرد پرونده

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ او گفت: من اصلا نمیگم برادر من امامزاده است، نه برادر من هم مثل همه آدم‌های دیگه‌ای که جوون بودن، جوونی کردن، عشق و حال کردن، همه کار کرده، همه کار هم می‌کنه خب، نوش جونش زحمت کشیده، شهرت داره، ثروت داره، نوش جونش، هر کاری که بخواد می‌کنه، ولی این وصله‌ها به پژمان نمی‌چسبه، یعنی یه ذره عقل هم آدم به کار بندازه می‌بینه نیازی به این کارها نداره. پشت این داستان‌ها چیرهابی هست که … ولی یه سری‌ها که میان مفت‌بری می‌کنن و چرت و پرت می‌گن من دیگه پژمان نیستم و سکوت نمی‌کنم


۱۷ ساعت قبل / سایت آوش

خواهر پژمان جمشیدی: برادرم امامزاده نیست

 مامک جمشیدی، خواهر پژمان جمشیدی که ساکن کاناداست با انتشار ویدئویی نسبت به صحبت‌های اخیر ترانه علیدوستی و ملیکا پارسادوست واکنش نشان داد.

او گفت: من اصلا نمیگم برادر من امامزاده است، نه برادر من هم مثل همه آدم‌های دیگه‌ای که جوون بودن، جوونی کردن، عشق و حال کردن، همه کار کرده، همه کار هم می‌کنه خب، نوش جونش زحمت کشیده، شهرت داره، ثروت داره، نوش جونش، هر کاری که بخواد می‌کنه، ولی این وصله‌ها به پژمان نمی‌چسبه، یعنی یه ذره عقل هم آدم به کار بندازه می‌بینه نیازی به این کارها نداره. پشت این داستان‌ها چیرهابی هست که ... ولی یه سری‌ها که میان مفت‌بری می‌کنن و چرت و پرت می‌گن من دیگه پژمان نیستم و سکوت نمی‌کنم.

منبع:برترینها

 




 وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه

‌زخم نفت، مدرنیزاسیون تحمیلی، رانده‌شدن مردم از جغرافیای زیست‌شان‌ و تبدیل حافظه جمعی به میدان مقاومت. جلد اول «شهرهای نمک»، یعنی «سرگردانی»، در نسخه فارسی با ترجمه امل نبهانی منتشر شده و آن را می‌توان رمانی درباره پیدایش نفت در شبه‌جزیره عربستان و دگرگونی روستاها و بادیه‌ها معرفی کرد.

 میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.

 کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست

روزنامه کیهان در واکنش به نامه آیت‌الله احمد عابدینی خطاب به علی مطهری درباره مسئله حجاب، با انتقاد شدید از طرح مسائل اقتصادی و اجتماعی در کنار موضوع حجاب، وی را «روحانی‌نما» خواند و تشبیه او درباره «دزدیدن کشمش» را به باد انتقاد گرفت.

 قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول
۴۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟
۵۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟

آخرین آمارهای صنعت نشان می‌دهد وضعیت تورم نهاده‌ها در این بخش اقتصاد اوج گرفته و به رقم تاریخی ۱۰۹ درصد رسیده است. این تورم که در بهار ۱۴۰۵ به وقوع پیوسته نسبت به بهار ۲۵ سال گذشته خود بی‌سابقه بوده است. باید دقت داشت که تورم به وقوع پیوسته در نهاده‌های بخش صنعت در نهایت خود را در قیمت کالاهای نهایی بخش صنعتی نشان خواهد داد و تورم کالاهای صنعتی نیز در ماه‌های آتی به این نرخ نزدیک خواهد شد.