به گزارش تسنیم، رسیدگی به این پرونده پس از شکایتهای سریالی چند راننده در یکی از کلانتریهای اطراف شهرستان پرند آغاز شد. شاکیان اعلام کردند سه مرد جوان را از حوالی میدان آزادی تهران سوار کرده بودند تا آنها را به مقصد پرند، رباطکریم و پرندک برسانند، اما در میانه راه با تهدید سلاح گرمنما، هدف سرقت و ربایش قرار گرفتند. شگرد متهمان در سرقت از رانندگان مسافرکش
یکی از شاکیان در تحقیقات گفته است: سه مسافر را از میدان آزادی سوار کردم و در ابتدا رفتارشان کاملا عادی بود، اما ناگهان یکی از آنها اسلحهای به سمتم گرفت و مجبورم کرد مسیر را تغییر دهم.
او اضافه کرد متهمان پس از انتقال وی به محلی خلوت، دست و پایش را بستند، پول و تلفن همراهش را گرفتند و خودرو را نیز سرقت کردند. این راننده گفته چند ساعت بعد در حاشیه جاده رها شده است. آغاز تحقیقات پلیس پس از شکایتهای سریالی
پس از تشکیل پرونده قضایی و ثبت شکایت مالباختگان، تیمی از کارآگاهان پلیس تحقیقات گستردهای را برای شناسایی عاملان این سرقتهای سریالی آغاز کردند.
بررسی اظهارات شاکیان، بازبینی تصاویر دوربینهای مداربسته و اقدامات اطلاعاتی نشان داد تمام این سرقتها با یک شیوه مشابه و توسط سه مرد جوان انجام شده است. انتقال خودروهای سرقتی به غرب کشور
در ادامه تحقیقات، مأموران هویت هر سه متهم را شناسایی کردند و مشخص شد آنها با یکدیگر دوستی نزدیک دارند. همچنین بررسیها نشان داد متهمان پس از هر سرقت، خودروهای مسروقه را به غرب کشور منتقل میکردند.
براساس تحقیقات تکمیلی، متهمان از برخی خودروهای سرقتی برای جابهجایی و حمل مواد مخدر نیز استفاده میکردند؛ موضوعی که ابعاد این پرونده را گستردهتر کرده است. دستگیری متهمان در عملیات غافلگیرانه
کارآگاهان با انجام اقدامات فنی، اطلاعاتی و مخابراتی، مخفیگاه متهمان را در یکی از استانهای غربی کشور شناسایی کردند و در یک عملیات غافلگیرانه هر سه نفر را بازداشت کردند.
متهمان پس از دستگیری برای ادامه تحقیقات درباره اتهام سرقت مقرون به آزار و آدمربایی به تهران منتقل شدند. صدور کیفرخواست و ارسال پرونده به دادگاه
اگرچه متهمان در بازجوییها ارتکاب جرم را انکار کردند، اما در مواجهه حضوری از سوی شاکیان شناسایی شدند. همچنین تصاویر دوربینهای مداربسته، مستندات پلیسی و دیگر ادله جمعآوریشده، نقش آنها در این سرقتها و آدمرباییهای سریالی را تأیید کرد.
در نهایت، بازپرس پرونده با استناد به اظهارات شاکیان، گزارشهای پلیسی و ادله فنی، قرار جلب به دادرسی صادر کرد و با صدور کیفرخواست، پرونده را برای رسیدگی به دادگاه کیفری فرستاد.
در حال حاضر، هر سه متهم با قرار بازداشت موقت در زندان به سر میبرند و روند رسیدگی قضایی به این پرونده ادامه دارد.









