قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

مصر: علت آتش‌سوزی در تأسیسات گازی آمریکا، حمله پهپادی بوده است

دولت مصر اعلام کرد که آتش‌سوزی روز گذشته در تأسیسات گازی آمریکا در بندر «دمیاط»، بر اثر حمله پهپادی بوده است
 مصر: علت آتش‌سوزی در تأسیسات گازی آمریکا، حمله پهپادی بوده است

به گزارش عصر خبر، هیئت وزیران مصر به شایعات در خصوص حادثه روز گذشته در بندر دمیاط پایان داد و اعلام کرد که آتش‌سوزی روز گذشته در دو کشتی در این بندر، بر اثر حمله یک پهپاد بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، این خبر در حالی است که مقام های رسمی مصر روز گذشته هر گونه حمله پهپادی به کشتی‌ها در بندر دمیاط را تکذیب کرده بودند. نوشته های مشابه جزئیات آتش‌سوزی در هتل رامتین تهران 1403/08/19 آتش‌سوزی یک ساختمان ۹ طبقه در خیابان ولیعصر/ جزئیات 1404/09/06

کمیته مدیریت بندر دمیاط هم در بیانیه ای مدعی شده است که خدمات دریایی و لجستیکی در این بندر به صورت شبانه روزی و بدون توقف، بر اساس نیاز خطوط کشتیرانی انجام خواهد شد.شرکت امنیت دریایی «امبری» (Ambrey) دیروز چهارشنبه اعلام کرد که یک مرکز ذخیره‌ سازی شناور گاز طبیعی مایع (LNG) با مالکیت آمریکا هدف قرار گرفت.

خبرگزاری رویترز هم گزارش داد که مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG با پرچم جزایر مارشال در دمیاط مصر هدف حمله دست‌کم یک پهپاد قرار گرفت برچسب هاآتش سوزی تاسیسات گازی آمریکا مصر کپی لینک لینک کپی شد



 مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل بیانیه مشترک دادند
۴ دقیقه قبل / سایت جماران

مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل بیانیه مشترک دادند

به گزارش جماران، مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه که به شهادت شمار جدیدی از غیرنظامیان منجر شد، به شدت محکوم کردند.

در این بیانیه آمده است: ما به شدت از نقضهای مستمر آتش‌بس در نوار غزه نگرانیم و تاکید می‌کنیم که تشدید حملات اسرائیل، تلاشهای منطقه‌ای و بین‌المللی را در این مرحله حساس تضعیف می‌کند.

این سه کشور بار دیگر بر لزوم پایبندی اسرائیل به تمام تعهدات خود بر اساس توافقنامه آتش‌بس در غزه و ضرورت اجتناب آن از هرگونه اقدامی که ممکن است آتش‌بس را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

 در خاتمه این بیانیه آمده است: ما بار دیگر از جامعه بین‌المللی و شورای صلح به رهبری رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهیم که بر پایبندی به آتش‌بس در غزه نظارت کنند.

وزارت بهداشت فلسطین امروز نیز اعلام کرد که در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰ نفر دیگر شهید و ۲۵ تن زخمی شده‌اند.

 


 هشدار نسبت به نابودی سرمایه‌گذاری در صنعت سی‌ان‌جی/  کاهش ۱۷ درصدی مصرف همزمان با رشد افسارگسیخته بنزین
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

هشدار نسبت به نابودی سرمایه‌گذاری در صنعت سی‌ان‌جی/ کاهش ۱۷ درصدی مصرف همزمان با رشد افسارگسیخته بنزین

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمود جان‌محمدی در نشست راهکارهای رفع ناترازی بنزین با انتقاد از کم‌توجهی به جایگاه سی‌ان‌جی در سیاست‌گذاری‌های کلان انرژی، اظهار داشت: در شرایطی که مصرف بنزین کشور سالانه بین ۶ تا ۸ درصد رشد دارد، مصرف سی‌ان‌جی در سال گذشته با کاهش ۱۷ درصدی مواجه شده است؛ روندی که اگر اصلاح نشود، سرمایه‌گذاری‌های عظیم انجام‌شده در این بخش را به سمت نابودی سوق می‌دهد.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۴ تا ۵ میلیارد دلاری برای ایجاد زیرساخت‌های صنعت سی‌ان‌جی، تأکید کرد: به‌جای هزینه‌کردن برای واردات بنزین یا پروژه‌های پرهزینه جدید برای جبران ناترازی سوخت، باید از ظرفیت‌های موجود با حداکثر بهره‌وری استفاده کرد.

بی‌اعتنایی خودروسازان به قانون؛ تولید دوگانه‌سوزها به صفر رسید

رئیس انجمن سی‌ان‌جی، یکی از دلایل اصلی افت مصرف این سوخت پاک را عملکرد خودروسازان دانست و تصریح کرد: طبق اسناد بالادستی، خودروسازان مکلف هستند حداقل ۳۰ درصد از محصولات خود را به‌صورت دوگانه‌سوز تولید کنند؛ اما متأسفانه سهم تولید این خودروها در سال‌های اخیر بین صفر تا ۴ درصد باقی مانده است. این در حالی است که خودروهای داخلی با مصرف بالای ۱۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، فشار سنگینی بر منابع ارزی و سوختی کشور وارد می‌کنند.

سهم ۱۳ درصدی سی‌ان‌جی از سبد سوخت

جان‌محمدی با بیان اینکه خودروهای دوگانه‌سوز حدود ۲۰ درصد ناوگان کشور را تشکیل می‌دهند و به دلیل کاربری در بخش حمل‌ونقل عمومی و باری، ۲۴ تا ۲۶ درصد از کل پیمایش کشور را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: با وجود این ظرفیت، سهم فعلی سی‌ان‌جی در سبد سوخت به ۱۳ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است. همچنین شمار خودروهای دوگانه‌سوز در ناوگان ۱.۵ میلیون دستگاهی وانت‌های فعال کشور بسیار کمتر از ظرفیت‌های فنی و نیاز واقعی است.

**راهکار فوری برای احیای صنعت**

وی ایجاد «فاصله قیمتی معنادار و جذاب» میان بنزین و سی‌ان‌جی را مهم‌ترین راهکار برای بازگشت مردم به استفاده از این سوخت دانست و افزود: نخستین قدم، بازگرداندن جایگاه‌های تعطیل‌شده به چرخه فعالیت و ایجاد مشوق برای مصرف‌کنندگان است. 

رئیس انجمن سی‌ان‌جی  هشدار داد: اگر دولت به وحدت رویه در سیاست‌گذاری انرژی دست نیابد، فرصت احیای این صنعت به‌سرعت از دست می‌رود و در آینده، هزینه‌های بسیار سنگین‌تری برای مدیریت بحران مصرف سوخت به کشور تحمیل خواهد شد. خبر در حال تکمیل می باشد...


 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۱۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

ایران آنلاین:

«الکسی لیخاچف» روز پنجشنبه در پیامی به کارکنان روس‌اتم همزمان با هشتاد و یکمین سالگرد شکل‌گیری صنعت هسته‌ای روسیه افزود: روس‌اتم در شرایط محدودیت‌ها و تحریم‌های فزاینده فعالیت می‌کند، اما قاطعانه به پیروزی اعتقاد دارد؛ درست همانطور که نسل اولین دانشمندان هسته‌ای ما اعتقاد داشتند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وی اظهار داشت: مانند ۸۱ سال پیش، چالش‌هایی که ما به آنها پاسخ می‌دهیم، مستقیماً با امنیت و توسعه مستمر کشور روسیه در ارتباط هستند.

رئیس صنعت هسته‌ای روسیه گفت: در سال ۱۹۴۵، دستیابی به برابری هسته‌ای با ایالات متحده یک مأموریت کلیدی بود و امروز باید ضمن تقویت سپر هسته‌ای، در تعدادی از رشته‌ها به پیشتازی در عرصه فناوری دست یابیم.

لیخاچف اظهار داشت: سفارش‌های بخش دفاعی روسیه را به صورت کامل در دستور کار داریم. مقدمات راه‌اندازی نیروگاه‌های هسته‌ای ساخته شده بر اساس طرح‌های روس‌اتم در ترکیه، بنگلادش و چین نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت روس‌اتم اظهار داشت: در حال آغاز پروژه‌های ساختمانی نیروگاه‌های اتمی جدید در ازبکستان و قزاقستان هستیم و علاوه بر این، کار گسترده‌ای را برای تولید برق در نیروگاه‌های هسته‌ای برای مصرف داخلی روسیه آغاز کرده‌ایم.

بنا بر این گزارش، صنعت هسته‌ای روسیه ۸۱ سال قبل در چنین روزی (۲۰ آگوست ۱۹۴۵) با تشکیل کمیته ویژه و نخستین اداره استفاده از انرژی اتمی در دوران اتحاد شوروی شکل گرفت.
انتهای پیام/


 توصیه مهم یک فوق تخصص غدد درباره آمپول لاغری
۲۲ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

توصیه مهم یک فوق تخصص غدد درباره آمپول لاغری

بسیاری از این ترکیبات با تحریک سیستم عصبی مرکزی یا تغییر در عملکرد دستگاه گوارش عمل می‌کنند.عوارض جانبی شایع شامل افزایش ضربان قلب، فشار خون بالا، بی‌خوابی، اضطراب و تکرار مشکلات گوارشی است. در موارد شدیدتر، برخی از این داروها می‌توانند منجر به آسیب‌های کبدی، نارسایی کلیوی یا حتی سکته‌های قلبی شوند.علاوه بر خطرات فیزیکی، چرخه‌ «لاغری سریع و بازگشت وزن» باعث تخریب متابولیسم بدن می‌شود. چاقی با تغییر سبک زندگی، تغذیه اصولی و فعالیت بدنی کنترل می‌شود، نه با سرکوب مصنوعی اشتها.

ندا مفتاح، فوق تخصص بیماری‌های غدد و متابولیسم، گفت: ما باید این باور غلط را از بین ببریم که چاقی فقط یک مشکل ظاهری است. چاقی در واقع یک «بیماری مزمن» است.

وی ادامه داد: این بیماری می‌تواند احتمال بروز طیف گسترده‌ای از اختلالات متابولیک را به شدت افزایش دهد؛ از جمله دیابت، فشار خون بالا، اختلالات خواب، کبد چرب و حتی افزایش خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها. در واقع، چاقی ریشه بسیاری از مشکلات سلامتی ماست.

مفتاح متذکر شد: آمارها بسیار نگران‌کننده هستند. طبق داده‌هایی که از ایران به دست آمده، از هر چهار بزرگسال ایرانی، یک نفر دچار چاقی است. اگر بخواهیم محدوده وسیع‌تری را در نظر بگیریم، با ترکیب چاقی و اضافه وزن، بیش از ۶۰ درصد بزرگسالان کشور ما با این چالش دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

این استاد غدد و متابولیسم درباره اینکه امروزه شاهد استفاده گسترده از داروهای تزریقی کاهنده وزن هستیم؛ این داروها دقیقاً چگونه عمل می‌کنند؟ ابراز کرد: مصرف این داروها امروزه بسیار رایج شده است. این داروهای تزریقی از طریق چند مکانیسم به کاهش وزن کمک می‌کنند. آنها باعث کاهش اشتها و افزایش احساس سیری می‌شوند و همچنین سرعت تخلیه معده را کند می‌کنند که این امر منجر به کاهش وزن بدن می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: نکته مثبت اینجاست که این داروها تنها برای لاغری نیستند؛ بلکه یکی از ابزارهای مهم در کنترل قند خون محسوب می‌شوند و می‌توانند علاوه بر کاهش قند، عوارض ناشی از دیابت مانند بیماری‌های قلبی-عروقی را نیز کاهش دهند.

مفتاح ادامه داد: من اکیداً توصیه می‌کنم که مصرف این داروها هرگز نباید به‌صورت خودسرانه، تحت مراکز غیردرمانی یا توسط افراد غیرپزشک انجام شود. قبل از شروع، حتماً باید با پزشک مشورت کرد تا شرایط بیماری، داروهای مصرفی دیگر و «اندیکاسیون» یا همان ضرورت پزشکیِ مصرف دارو برای آن فرد مشخص شود.

این فوق تخصص غدد افزود: اگر فردی بدون نیاز پزشکی این داروها را مصرف کند، نه تنها سودی نمی‌برد، بلکه ممکن است دچار آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیر شود.

وی درباره اینکه آیا این داروها می‌توانند جایگزین روش‌های سنتی درمان باشند؟ افزود: خیر، ابداً. باید این نکته را در ذهن داشته باشیم که تمام این داروها تنها «بخشی از درمان» هستند و به هیچ وجه نمی‌توانند جانشین «سبک زندگی سالم» شوند.

مفتاح تاکید کرد: برای رسیدن به سلامتی پایدار، دارو به تنهایی کافی نیست؛ هر فرد باید حتماً به تغذیه مناسب و ورزش منظم روی بیاورد. دارو یک کمک‌کننده است، اما ستون اصلی، سبک زندگی شماست.

اقتصاد۲۴-امروزه چاقی دیگر تنها یک مسئله زیبایی یا یک عدد ساده روی ترازو نیست؛ بلکه یک بیماری مزمن و جدی است که سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

 با توجه به آمار تکان‌دهنده در ایران، استفاده از داروهای جدید کاهنده وزن به یک بحث داغ تبدیل شده است.چاقی فراتر از یک مسئله زیبایی، یک بیماری مزمن و پیچیده است که با اختلالات متابولیک، دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی-عروقی و مشکلات مفصلی همراه است.

با توجه به فشار روانی ناشی از اضافه وزن، بسیاری از افراد به دنبال «راه میان‌بر» یعنی داروهای لاغری می‌روند؛ اما این مسیر می‌تواند بسیار پرخطر باشد.استفاده از داروهای لاغری، به‌ویژه داروهای بدون نسخه یا داروهایی که بدون نظارت دقیق پزشک مصرف می‌شوند، می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری داشته باشد.

بسیاری از این ترکیبات با تحریک سیستم عصبی مرکزی یا تغییر در عملکرد دستگاه گوارش عمل می‌کنند.عوارض جانبی شایع شامل افزایش ضربان قلب، فشار خون بالا، بی‌خوابی، اضطراب و تکرار مشکلات گوارشی است. در موارد شدیدتر، برخی از این داروها می‌توانند منجر به آسیب‌های کبدی، نارسایی کلیوی یا حتی سکته‌های قلبی شوند.علاوه بر خطرات فیزیکی، چرخه‌ «لاغری سریع و بازگشت وزن» باعث تخریب متابولیسم بدن می‌شود. چاقی با تغییر سبک زندگی، تغذیه اصولی و فعالیت بدنی کنترل می‌شود، نه با سرکوب مصنوعی اشتها.

ندا مفتاح، فوق تخصص بیماری‌های غدد و متابولیسم، گفت: ما باید این باور غلط را از بین ببریم که چاقی فقط یک مشکل ظاهری است. چاقی در واقع یک «بیماری مزمن» است.

وی ادامه داد: این بیماری می‌تواند احتمال بروز طیف گسترده‌ای از اختلالات متابولیک را به شدت افزایش دهد؛ از جمله دیابت، فشار خون بالا، اختلالات خواب، کبد چرب و حتی افزایش خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها. در واقع، چاقی ریشه بسیاری از مشکلات سلامتی ماست.

مفتاح متذکر شد: آمارها بسیار نگران‌کننده هستند. طبق داده‌هایی که از ایران به دست آمده، از هر چهار بزرگسال ایرانی، یک نفر دچار چاقی است. اگر بخواهیم محدوده وسیع‌تری را در نظر بگیریم، با ترکیب چاقی و اضافه وزن، بیش از ۶۰ درصد بزرگسالان کشور ما با این چالش دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

این استاد غدد و متابولیسم درباره اینکه امروزه شاهد استفاده گسترده از داروهای تزریقی کاهنده وزن هستیم؛ این داروها دقیقاً چگونه عمل می‌کنند؟ ابراز کرد: مصرف این داروها امروزه بسیار رایج شده است. این داروهای تزریقی از طریق چند مکانیسم به کاهش وزن کمک می‌کنند. آنها باعث کاهش اشتها و افزایش احساس سیری می‌شوند و همچنین سرعت تخلیه معده را کند می‌کنند که این امر منجر به کاهش وزن بدن می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: نکته مثبت اینجاست که این داروها تنها برای لاغری نیستند؛ بلکه یکی از ابزارهای مهم در کنترل قند خون محسوب می‌شوند و می‌توانند علاوه بر کاهش قند، عوارض ناشی از دیابت مانند بیماری‌های قلبی-عروقی را نیز کاهش دهند.

مفتاح ادامه داد: من اکیداً توصیه می‌کنم که مصرف این داروها هرگز نباید به‌صورت خودسرانه، تحت مراکز غیردرمانی یا توسط افراد غیرپزشک انجام شود. قبل از شروع، حتماً باید با پزشک مشورت کرد تا شرایط بیماری، داروهای مصرفی دیگر و «اندیکاسیون» یا همان ضرورت پزشکیِ مصرف دارو برای آن فرد مشخص شود.

این فوق تخصص غدد افزود: اگر فردی بدون نیاز پزشکی این داروها را مصرف کند، نه تنها سودی نمی‌برد، بلکه ممکن است دچار آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیر شود.

وی درباره اینکه آیا این داروها می‌توانند جایگزین روش‌های سنتی درمان باشند؟ افزود: خیر، ابداً. باید این نکته را در ذهن داشته باشیم که تمام این داروها تنها «بخشی از درمان» هستند و به هیچ وجه نمی‌توانند جانشین «سبک زندگی سالم» شوند.

مفتاح تاکید کرد: برای رسیدن به سلامتی پایدار، دارو به تنهایی کافی نیست؛ هر فرد باید حتماً به تغذیه مناسب و ورزش منظم روی بیاورد. دارو یک کمک‌کننده است، اما ستون اصلی، سبک زندگی شماست.


 گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و قطر/ عبدالرحمن آل ثانی: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجهی نداشته باشد، پیامد‌های آن دامن همه را می‌گیرد
۲۵ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

گفت‌وگوی وزرای خارجه مصر و قطر/ عبدالرحمن آل ثانی: اگر اروپا به کاهش تنش در خاورمیانه توجهی نداشته باشد، پیامد‌های آن دامن همه را می‌گیرد

مصر و قطر بر ضرورت آزادی کشتیرانی در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب تأکید کردند.

به گزارش انتخاب، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر، در کنفرانس خبری مشترک با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، در العلمین گفت: بر ضرورت پایبندی به قوانین بین‌المللی در زمینه کشتیرانی دریایی تأکید می‌کنیم. هماهنگی روزانه‌ای میان مصر و قطر برای ارتباط مستمر با هدف کاهش تنش و تقویت دیپلماسی در منطقه وجود دارد. نوشته های مشابه گفت‌وگوی تلفنی بایدن و نتانیاهو درباره تحولات منطقه 1403/07/18 عراقچی: برای توسعه روابط با همسایگان تلاش می‌کنیم 1403/11/16

وی مدعی شد: حملات ایران به قطر و کشورهای خلیج فارس را به‌صراحت محکوم کرده و می‌کنیم؛ این حملات نقض آشکار حاکمیت کشورهاست. امنیت قطر و کشورهای برادر خلیج فارس، بخشی جدایی‌ناپذیر از امنیت ملی مصر و امنیت ملی عربی است.

او مدعی شد: نمی‌توان اجازه داد هیچ کشوری، صرف‌نظر از اینکه چه کشوری باشد، مانع کشتیرانی دریایی شود. برچسب هاگفت وگو مصر وزیرخارجه کپی لینک لینک کپی شد