قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

تذکر به ایتالیا و فرانسه برای بی‌توجهی به حکم بازداشت نتانیاهو / اتحادیه اروپا: به قوانین دیوان بین‌المللی کیفری احترام بگذارید

خبرگزاری آناتولی گزارش داد که هواپیمای نتانیاهو در مسیر خود به سمت ایالات متحده از حریم هوایی یونان، ایتالیا و فرانسه عبور کرده است؛ کشورهایی که عضو اساسنامه رم (معاهده تأسیس دیوان کیفری بین‌المللی) هستند
 تذکر به ایتالیا و فرانسه برای بی‌توجهی به حکم بازداشت نتانیاهو / اتحادیه اروپا: به قوانین دیوان بین‌المللی کیفری احترام بگذارید

به گزارش عصر خبر، این مسیر در پروازهای قبلی یکسان نبوده است؛ در سفر نتانیاهو به نیویورک در ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۵، هواپیمای «بال صهیون» از حریم هوایی فرانسه و اسپانیا اجتناب کرد و از نزدیکی جزیره زاکینتوس یونان و بر فراز بخش‌هایی از ایتالیا عبور نمود و سپس به سمت جنوب از طریق مدیترانه و تنگه جبل‌الطارق ادامه مسیر داد که در مقایسه با مسیر معمول، حدود دو ساعت به زمان پرواز افزود.

یادآوری اروپا درباره تعهدات اساسنامه رمپس از عبور هواپیما، اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه به کشورهای عضوی که به هواپیمای نتانیاهو اجازه عبور از حریم هوایی خود را دادند، تعهداتشان طبق اساسنامه رم را یادآوری کرد و خواستار همکاری کامل با دیوان کیفری بین‌المللی شد. نوشته های مشابه نتانیاهو در پی انفجار سه اتوبوس در اسرائیل: آنچه دیروز دیدیم، تلاش برای انجام حملات زنجیره‌ای گروهی بود / دستور تقویت نیرو‌ها در کرانه باختری را صادر کردم 1403/12/03 نتانیاهو برای تغییر نقشه سیاسی روی جنگ جدیدی با ایران حساب می‌کند 1405/02/28

این سخنان توسط انور العنونی، سخنگوی امور خارجی کمیسیون اروپا، در پاسخ به پرسشی درباره مجوز یونان، ایتالیا و فرانسه برای عبور هواپیمای نتانیاهو با وجود حکم جلب مطرح شد.

العنونی گفت که موضع اتحادیه اروپا در قبال دیوان کیفری بین‌المللی «کاملاً شفاف» است و افزود: «ما به عنوان اتحادیه اروپا از دیوان کیفری بین‌المللی و اصول مندرج در اساسنامه رم حمایت می‌کنیم.»

وی تأکید کرد که اتحادیه اروپا به استقلال و بی‌طرفی دادگاه احترام می‌گذارد و به عدالت کیفری بین‌المللی و مبارزه با معافیت از مجازات پایبند است.

با این حال، العنونی به اقدام مشخصی که باید در حین عبور هواپیما از حریم هوایی اروپا اتخاذ می‌شد، اشاره‌ای نکرد.

به این ترتیب، سفر نتانیاهو به واشنگتن صرفاً یک بازدید رسمی دیگر از ایالات متحده نبود، بلکه با نگرانی‌های امنیتی اسرائیل درباره تهدیدات منتسب به ایران و جدال‌های حقوقی و سیاسی که حکم دیوان کیفری بین‌المللی دوباره به صدر اخبار بازگرداند، همراه شد. برچسب هااتحادیه اروپا ایتالیا بازداشت تذکر فرانسه نتانیاهو کپی لینک لینک کپی شد



۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

اوروگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

به گزارش تجارت نیوز، «والریا چاکاسی»، معاون وزیر امور خارجه اوروگوئه با اشاره به موضع دولت در مورد جنگ غزه اشاره کرد.

به نقل از پایگاه خبری uypress، معاون وزیر امور خارجه اوروگوئه در اظهاراتی در برنامه پخش زنده «ال وسو» همچنین گفت که اسرائیل مرتکب نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی شده و حملاتی را علیه مردم بی‌دفاع غزه انجام می‌دهد برای همین اگر پایش را به اوروگوئه بگذارد، حتما دستگیر می‌شود.

این دیپلمات همچنین به حکم جلب بین‌المللی صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اشاره کرد و گفت: «اگر او به اوروگوئه بیاید، طبق تعهداتمان به دیوان کیفری بین‌المللی، موظف به اعمال و عمل به آن حکم جلب بین‌المللی خواهیم بود؛ این غیرقابل انکار است.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد: «تنها گزینه برای شما این است که از این دادگاه خارج شوید، اما اگر این اتفاق نیفتد، اروگوئه به تعهدات بین‌المللی خود عمل می‌کند و شکی در این مورد نیست.»

منبع: ایسنا


۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تداوم حملات توپخانه‌ای به جنوب لبنان/ نتانیاهو به دنبال بهره‌برداری انتخاباتی است

به گزارش تجارت نیوز، منابع لبنانی از تداوم نقض آتش بس و حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.

خبرگزاری لبنان گزارش داد که توپخانه ارتش اشغالگر شهرک میفدون در جنوب لبنان را با توپخانه هدف قرار داده است.

از سوی دیگر برخی منابع لبنانی به روزنامه الجمهوریه با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در تپه علی الطاهر اعلام کردند: هرگونه تحرک اسرائیل به سمت این تپه با محاسبات داخلی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم مرتبط خواهد بود زیرا او ممکن است به دنبال بهره برداری از هرگونه اقدام نظامی گسترده در آنجا باشد، آن هم در زمانی که در راستای خواسته های انتخاباتی او باشد.

منابع لبنانی افزودند: آنچه اوضاع را بغرنج تر می کند، اوضاع میدانی و تشدید تنش از سوی اسرائیل اعم از بمباران و حملات است. این در حالی است که انفجارهای انجام شده از سوی نظامیان اسرائیلی در صور، مرجعیون، نبطیه و بنت جبیل بدون وقفه ادامه دارد و آنچه از زیر ساخت ها و مناطق غیرنظامی باقی مانده است را نابود می کند. تپه علی الطاهر همچنان نقطه کانون رویارویی آتی است.

گفتنی است که حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به عنوان بخشی از نقض مداوم آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد و ارتش متجاوز و اشغالگر رژیم اسرائیل با استفاده از توپخانه و حملات هوایی از طریق هواپیماهای جنگی و پهپادها، همچنان به گلوله‌باران روستاها و شهرهای جنوبی و سوزاندن مزارع، بمباران و تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و کشتن غیرنظامیان در جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شد. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند

منبع: ایرنا


۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود

به گزارش تجارت نیوز، دو طرف در این دیدار درباره مسائل منطقه‌ای و تقویت شراکت دوجانبه گفت‌وگو خواهند کرد.

بر اساس بیانیه‌ای که کاخ الیزه روز پنج‌شنبه منتشر کرد، هدف این سفر تبادل نظر درباره بحران‌های اصلی منطقه است؛ آن هم در شرایطی که وضعیت غرب آسیا، با تداوم چندین وضعیت تنش در ایران، یمن و لبنان، همچنان به‌طور ویژه بی‌ثبات است.

این نخستین سفر ولیعهد عربستان به فرانسه از دسامبر ۲۰۲۴ خواهد بود. دو مقام در جریان این سفر، نشست شورای مشارکت راهبردی فرانسه و عربستان را برگزار می‌کنند. دستورکار همچنین شامل بررسی «موضوعات کلان اقتصادی و راهبردی» تشکیل‌دهنده چارچوب شراکت میان دو کشور است که توافق‌های همکاری نظامی و اقتصادی در حوزه‌های انرژی و هوانوردی را در بر می‌گیرد.

این سفر روز یکشنبه با آیین اختتامیه «جام جهانی ورزش‌های الکترونیک» آغاز می‌شود؛ رقابت بازی‌های ویدئویی که برای نخستین بار خارج از عربستان برگزار می‌شود. الیزه این رویداد را نشانه‌ای از تمایل مشترک فرانسه و عربستان برای تبدیل ورزش و فرهنگ به ابزاری برای نزدیکی میان دو کشور توصیف کرد.

منبع: ایسنا




 بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی

اسلام ذوالقدرپور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: روند رویدادهای جهان آشفته و مناسبات جدید قدرت که مورد پسند قدرت‌های بزرگ نیست، وحشت از جنگ...

 تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی یک عضو دولت
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی یک عضو دولت

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور ادعای برخی کانال های غیر رسمی مبنی بر «اظهارات دکتر عارف درباره بنزین ۸۰ هزار تومانی» را تکذیب کرد.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی واکنش نشان داد.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

 نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با انتقاد از وضعیت حجاب، گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه کرده و دستگاه‌های م...

 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.