قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان/ اعتراف به غیرنظامی بودن برنامه هسته‌ای ایران؟

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» قصد واقعی خود را درباره توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی با عربستان سعودی افشا کرد.
 شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان/ اعتراف به غیرنظامی بودن برنامه هسته‌ای ایران؟



۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

جمهوری اسلامی فرعون را به زانو در خواهد آورد + عکس

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ محمد مرندی در واکنش به پست ترامپ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: جمهوری اسلامی فرعون را به زانو در خواهد آورد.

 

 


۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم و فشار بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، دولت چین پنجشنبه، ۲۹ مرداد، با کارزار موسوم به روز D اقتصادی ترامپ علیه ایران مخالفت و بر لزوم استفاده از ابزار‌های دیپلماتیک برای پایان‌دادن به درگیری تاکید کرد.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پکن به خبرنگاران گفت: اعمال تحریم و فشار کمکی به حل مساله نمی‌کند. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که اقدامات مسئولانه‌ای اتخاذ کنند و مسائل را از طریق ابزار‌های دیپلماتیک و سیاسی حل کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه، ۲۸ مرداد، برنامه خود برای پیاده‌سازی آنچه که خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی انجام‌شده علیه هر کشوری نامیده می‌شود را اعلام و کارزار خود را برای منزوی‌کردن ایران تشدید کرد و به کشور‌ها و شرکت‌هایی که به تهران کمک می‌کنند، در مورد عواقب شدید اقتصادی هشدار داد.

وی گفت که ایالات متحده دنبال قطع کانال‌های مالی و تجاری است که از ایران حمایت اقتصادی می‌کنند.

در ادامه حتما بخوانید تکرار محاسبه غیرواقع‌بینانه آمریکا از تحریم بر ایران | ونس: فشار اقتصادی باعث می‌شود ایران به سوی بهبود رابطه با غرب حرکت کند

منبع: تابناک


۲ ساعت قبل / سایت برترینها

همکاری یک کشور عربی با نقشه ترامپ علیه ایران

انتخاب: وال استریت ژورنال نوشت: امارات متحده عربی پس از هفته‌ها فشار دولت ترامپ، معاملات مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورد.

تلاش رئیس‌جمهور ترامپ برای تحت فشار قرار دادن ایران، تا حد زیادی به مهار یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی این کشور، یعنی دبی، بستگی خواهد داشت.

امارات متحده عربی شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که معاملات مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورده است؛ اقدامی که می‌تواند دسترسی تهران به یکی از منابع اصلی واردات و همچنین یک مسیر مالی پشتیبان برای ارتباط با جهان را تهدید کند.

این اقدام پس از هفته‌ها فشار و رایزنی دولت ترامپ با امارات برای اقدام علیه شبکه‌های مالی ایران در این کشور صورت گرفت. به گفته افرادی که از این موضوع اطلاع دارند، مقام‌های آمریکایی به مقام‌های اماراتی گفته‌اند که هدف قرار دادن جریان‌های مالی مرتبط با ایران می‌تواند تأثیری بیشتر بر تهران داشته باشد تا محاصره دریایی بنادر ایران.

 




 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۳ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.