قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

نخست وزیر پاکستان به تحولات غزه و شورای صلح واکنش نشان داد

نخست وزیر پاکستان با ابراز خوشبینی نسبت به توافق شورای صلح غزه، بر لزوم تحقق حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین تأکید کرد.
 نخست وزیر پاکستان به تحولات غزه و شورای صلح واکنش نشان داد



۲۶ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

بررسی توافق مکه توسط سوریه؛ هنوز تصمیمی برای پیوستن به ائتلاف گرفته نشده

صفحه سیاست-

به گزارش امروز جمعه  آناتولی، «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه سوریه در جریان سفر به اسلام آباد در گفتگو با رسانه های محلی پاکستان، ترکیه را شریک اصلی دمشق در روند بازسازی سوریه توصیف کرد. وی درباره توافق مکه که میان ترکیه، پاکستان و عربستان به امضا رسید نیز گفت که سوریه در حال بررسی این موضوع است و هنوز درباره پیوستن یا نپیوستن به این ائتلاف تصمیمی نگرفته است.

الشیبانی در ادامه نقشی که پاکستان در روند گفتگو میان آمریکا و ایران ایفا می کند را مورد تمجید قرار داد و گفت: اسلام آباد تاکنون هیچ پیشنهادی برای میانجی گری میان سوریه و ایران ارائه نکرده است.

وی درباره روابط میان سوریه و رژیم صهیونیستی نیز تصریح کرد: هنوز بحث درباره هرگونه توافق راهبردی خیلی زود است. اولویت نخست سوریه توقف حملات اسرائیل است. سوریه کشوری دارای حاکمیت است و اسرائیل نباید برای دمشق درباره ائتلاف ها یا شراکت هایش تعیین تکلیف کند.

او سیاست خارجی جدید دمشق را تمرکز بر بازسای و همکاری اقتصادی و برقراری روابط قوی با شرکای منطقه ای و بین المللی دانست.

گفتنی است که الشیبانی روز چهارشنبه در رأس یک هیات عالی‌رتبه وارد پاکستان شد، سفری رسمی که اولین سفر یک وزیر امور خارجه سوریه به این کشور در ۱۹ سال گذشته است.

 


۴۸ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

پایان کار نتانیاهو نزدیک است؟ | نظرسنجی معاریو: مخالفان در آستانه پیروزی

به گزارش اینتیتر به نقل از ایرنا، نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

روزنامه اسرائیلی معاریو یک نظرسنجی برای سنجنش وضعیت احزاب و تعداد کرسی‌های آنان در انتخابات آتی کنست انجام داد. نتیجه این نظرسنجی از ریزش آرای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و رئیس حزب لیکود و افزایش آرای گادی آیزنکوت، رئیس حزب یاشار و رقیب اصلی او حکایت دارد.

طبق نتایج این نظرسنجی، حزب یاشار به ریاست آیزنکوت، نسبت به هفته پیش ۳ کرسی بیشتر به دست آورد و ۲۶ کرسی را به خود اختصاص داد و ۶ کرسی بیشتر از حزب لیکود، حزب متبوع نتانیاهو به دست آورده است. این روند در حالی است که حزب لیکود این هفته با انتخابات مقدماتی تیتر خبر‌ها را به خود اختصاص داده بود.

بر اساس این نظرسنجی، ائتلاف نتانیاهو ۴۹ کرسی به دست آورده است و مخالفان وی، ۶۰ کرسی را تصاحب کرده‌اند. احزاب عربی نیز موفق به کسب ۱۱ کرسی شده‌اند؛ بنابراین احزاب اپوزیسیون و مخالف نتانیاهو برای پیروزی قطعی و کسب حداکثر مطلق کنست، تنها یک کرسی دیگر نیاز دارند.

داده‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد ائتلاف نتانیاهو یعنی احزاب لیکود، عوتصما یهودیت، یهودیت تورات، شاس و صهیونیسم مذهبی، به ترتیب ۲۰، ۹، ۸، ۷ و ۵ کرسی را به دست آورده‌اند و در مجموع توانسته‌اند ۴۹ کرسی از ۱۲۰ کرسی کنست (پارلمان رژیم اسرائیل) را تصاحب کنند.

از دیگر سو احزاب اپوزیسیون و مخالف نتانیاهو، احزاب یاشار، بِیَخَد (با همدیگر)، اسرائیل خانه ما و دموکرات‌ها نیز به ترتیب ۲۶، ۱۴، ۱۰ و ۱۰ کرسی را به خود اختصاص داده‌اند و با کسب ۶۰ کرسی فقط یک کرسی دیگر تا کسب اکثریت مطلق کنست و پیروزی در انتخابات آتی فاصله دارند. رای سایر احزاب نیز کمتر از ۳.۲۵ درصد کل آرا بوده و به این ترتیب نتوانسته‌اند حد نصاب حضور در کنست را به دست بیاورند.

عقب افتادن ائتلاف نتانیاهو از اپوزیسیون، در حالی است که حدود دو ماه دیگر و در پنجم آبان‌ماه انتخابات در فلسطین اشغالی برگزار خواهد شد.


۵۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

بازگردانده شدن عمران خان به زندان/ وضعیت سلامت نخست‌ وزیر سابق پاکستان

اقتصاد۲۴-خبرگزاری آناتولی گزارش داد، یک مقام ارشد پاکستان امروز جمعه اعلام کرد که عمران خان نخست وزیر پیشین این کشور پس از انجام معاینات پزشکی در یک مرکز درمانی در اسلام آباد (پایتخت) و بر اساس دستور دادگاه، به زندان بازگردانده شد.

عطاالله تارار، وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان بدون ذکر نام مستقیم عمران خان (۷۳ ساله) گفت: با استناد به حکم دیوان عالی، این زندانی [عمران خان]در فاصله شبانه میان ۲۰ و ۲۱ اوت ۲۰۲۶ تحت تدابیر امنیتی مناسب به بیمارستان منتقل شد.

تارار در بیانیه‌ای که در شبکه اجتماعی آمریکایی «ایکس» (توییتر سابق) منتشر کرد، اظهار داشت: تیمی از پزشکان متخصص، شامل چشم پزشک، متخصص قلب و پزشک عمومی، معاینات دقیقی روی او انجام دادند و وضعیت جسمانی اش را مناسب و سالم اعلام کردند.

وی افزود که خواهر عمران خان، عظما خان، «در تمام مراحل معاینه و درمان حضور داشت.»

این وزیر پاکستانی گفت: پس از پایان کامل این فرایند، او حوالی ساعت ۵ صبح به وقت محلی روز جمعه به زندان آدیالا بازگردانده شد. منبع: مهر




 میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟

با به پایان رسیدن سال مالی شرکت‌های بورسی، آنها موظف به برگزاری مجمع عمومی خود بودند و در این مجامع ضمن تصویب صورت‌های مالی شرکت، سود نقدی به ازای هر سهم نیز...

 آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟

اقتصادنیوز: ویلیام هات، در کتاب «اقتصاد تبعیض نژادی» توضیح می‌دهد که نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی، ابتدا توسط اتحادیه‌های کارگری برای محدود کردن مصنوعی عرضه نیروی کار و در نتیجه افزایش دستمزدها برای کارگران سفیدپوست شکل گرفت. او توضیح می‌دهد که نقطه شروع تقریباً تمام محدودیت‌های قانونی بعدی برای سیاه‌پوستان در آفریقای جنوبی ناشی از مشکل نفوذ سیاسی اتحادیه‌های کارگری بود.

 ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

ادعای‌ای‌بی‌سی‌نیوز:پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روز‌های اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 قیمت طلا، دلار و سکه امروز جمعه 30 مرداد 1405 / طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون تومان عبور کرد + جدول
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

قیمت طلا، دلار و سکه امروز جمعه 30 مرداد 1405 / طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون تومان عبور کرد + جدول

رکنا اقتصادی: بازار طلا و ارز در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال شد که دلار در محدوده ۱۹۰ هزار تومان قرار گرفت و قیمت طلای ۱۸ عیار از مرز روانی ۲۰ میلیون تومان عبور کرد. سکه امامی نیز در محدوده ۲۰۰ میلیون تومان معامله شد.

 پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.