قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

تسریع در احیای تعاونی‌های مرزنشینان گیلان در دستور کار

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان از پیگیری مستمر استاندار برای احیای تعاونی‌های مرزنشینان خبر داد و خواستار تسریع در فعال‌سازی کارت‌های هوشمند شد.
 تسریع در احیای تعاونی‌های مرزنشینان گیلان در دستور کار



 پرداخت 1168میلیارد ‌تسهیلات یارانه‌دار به 645 طرح تولیدی ‌گیلان - تسنیم
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پرداخت 1168میلیارد ‌تسهیلات یارانه‌دار به 645 طرح تولیدی ‌گیلان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، علیرضا نوروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان امروز در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان با حضور استاندار گیلان اظهار کرد: این تسهیلات با هدف حمایت از طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا، ایجاد درآمد پایدار، تقویت کسب‌وکارهای خرد و توسعه فعالیت‌های اقتصادی در استان اختصاص یافته است.

به گفته وی، بخش قابل توجهی از متقاضیان واجد شرایط توانسته‌اند از این حمایت‌های مالی بهره‌مند شوند و منابع پرداخت‌شده در مسیر اجرای طرح‌هایی قرار گرفته که ظرفیت مناسبی برای ایجاد اشتغال و تقویت فعالیت‌های اقتصادی دارند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان با اشاره به اولویت‌های تعیین‌شده برای پرداخت این تسهیلات بیان کرد: طرح‌هایی در اولویت بهره‌مندی از منابع حمایتی قرار داشتند که در مسیر ایجاد و تثبیت اشتغال، تقویت تولید و افزایش ظرفیت‌های اقتصادی استان قرار گرفته باشند.

نوروزی با تأکید بر نقش همکاری دستگاه‌های اجرایی و شبکه بانکی در اجرای این برنامه گفت: فرآیند پرداخت تسهیلات با مشارکت استانداری، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل انجام شده و روند اجرای طرح‌ها و پرداخت منابع در استان رضایت‌بخش بوده است.

وی از پرداخت یک‌هزار و 168 میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات یارانه‌دار به 645 طرح تولیدی و اشتغال‌زا در استان خبر داد و بیان کرد: این منابع از محل اجزای یک تا 9 بند «الف» تبصره 18 قانون بودجه سال 1400 تأمین و به طرح‌های واجد شرایط پرداخت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان خاطرنشان کرد که استمرار حمایت‌های مالی از طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا می‌تواند به تقویت کسب‌وکارهای خرد، ایجاد درآمد پایدار و افزایش ظرفیت اقتصادی استان کمک کند.

انتهای پیام/  



 اجرای بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری در گیلان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اجرای بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری در گیلان

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ فرزاد توکلی گفت: برای اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها که از سال ۱۴۰۱ در شهر‌های گیلان آغاز شده، تاکنون بیش از ۷۶۳ کیلومتر فیبر نوری با ۴۳۴ کیلومتر حفاری و ۴۳۴ میلیارد تومان هزینه شبکه گذاری شده و عملیات اجرایی شهر‌های خمام، سنگر، لولمان، پره‌سر، رودبار، لوشان، رودسر، اسالم، آستانه اشرفیه، کومله، کیاشهر، منجیل، رستم‌آباد، حویق، شلمان، چوبر، لیسار، آستارا و تولم‌شهر به پایان رسیده است.

وی افزود: در حال حاضر حفاری و شبکه گذاری برای اجرای فیبر نوری در شهر‌های لاهیجان، بندرانزلی، رشت، رضوانشهر، سیاهکل، صومعه‌سرا، طاهرگوراب، پیربازار، تالش، لَتگرود، فومن و لوندویل ادامه دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با بیان اینکه فیبر نوری در برخی شهر‌های استان به بهره برداری رسیده است، گفت: شهر‌های رشت، آستانه اشرفیه، کومله، منجیل و رستم‌آباد مشترک فعال فیبر نوری دارند و واگذاری این خدمات به شهروندان به تدریج در حال انجام است.

فرزاد توکلی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای فیبر نوری در مرکز گیلان، افزود: در شهر رشت برای اجرای ۴۶۰ کیلومتر فیبر نوری و بیش از ۹ کیلومتر حفاری تاکنون ۱۲۵ میلیارد تومان هزینه شده و تعداد مشترکان فعال این شهر به ۲ هزار و ۳۴۸ مشترک رسیده است.

وی با بیان اینکه طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها یکی از مهم‌ترین طرح‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که به سرعت در استان پیش می‌رود، گفت: توسعه این زیرساخت پیشرفته ارتباطی علاوه بر افزایش کیفیت و پایداری خدمات اینترنتی، زمینه رشد اقتصاد دیجیتال، توسعه کسب و کار‌های نوین، ارائه خدمات هوشمند و ارتقای سطح دسترسی شهروندان و فعالان اقتصادی استان به خدمات پرسرعت ارتباطی را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! | انصاف نیوز

محمدهادی جعفرپور، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی با عنوان «نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است
 آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان
خبرگزاری ایرنا

آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان

تهران- ایرنا- مهاجمین پرسپولیس در هفته دوم عملکرد جالبی را از خود به ثبت رساندند.
 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا