قیمت طلا امروز




 سایت شایا نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

محمدمهدی محبی در آستانه پرسپولیسی شدن؛ قرارداد ۳ ساله آماده امضا

باشگاه پرسپولیس پس از توافق با کلبا امارات برای دریافت رضایت‌نامه محمدمهدی محبی، با این وینگر ایرانی نیز به توافق نهایی رسیده است
 محمدمهدی محبی در آستانه پرسپولیسی شدن؛ قرارداد ۳ ساله آماده امضا



۵۴ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

دربی حتما در نقش‌جهان برگزار می‌شود

نورنیوز-گروه ورزشی: علی طاهری عصر امروز در جمع خبرنگاران برگزاری دربی سرخابی‌های پایتخت در ورزشگاه نقش‌جهان را قطعی دانست و گفت: ورزشگاه آزادی در حال تعمیر است و مشکلاتی دارد و از طرفی سلزمان لیگ هم به دنبال برگزاری یک دربی باشکوه بود و بر همین اساس تصمیم گرفته شد با توجه به زیرساخت‌های مناسب ورزشی اصفهان، ورزشگاه نقش‌جهان میزبان این دیدار باشد.

وی افزود: این تصمیم با نظر موافق استاندار اصفهان، اتخاذ شد تا از این سرمایه ملی برای برگزاری دربی استفاده کنیم. تقریباً از اسفندماه مردم درگیر مسائل جنگ بودند و برگزاری چنین رویدادی می‌تواند در بازگرداندن امید، شور و نشاط به جامعه مؤثر باشد.

رئیس هیئت فوتبال استان اصفهان ادامه داد: استان‌های کشور باید دست به دست هم بدهند و بتوانیم بار فوتبال را همه به دوش بکشیم. با توجه به اینکه ورزشگاه آزادی در بازه تعمیرات قرار دارد، فکر می‌کنم بهترین مکان برای برگزاری دربی، ورزشگاه نقش‌جهان است تا هواداران بتوانند با ظرفیت حداکثری در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

طاهری با اشاره به تجربه برگزاری دربی در اراک گفت: سال گذشته دربی در اراک با حضور 12، 13 هزار هوادار برگزار شد و به نوعی ویژگی و شکوه خاص خود را نداشت. ان‌شاءالله اصفهان به عنوان یک شهر تاریخی و گردشگری بتواند میزبان علاقه‌مندان به فوتبال باشد و شاهد برگزاری یک دربی زیبا، باکیفیت و بدون حاشیه از سوی دو تیم باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هیئت فوتبال استان اصفهان به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، برگزاری این میزبانی را متقبل شده است و این برای نخستین بار است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد. پیش از این نیز دیدار تیم ملی ایران و قرقیزستان برای نخستین بار از تهران خارج شد و در اصفهان برگزار شد که میزبانی بسیار شایسته‌ای در این دیدار انجام شد.


۱ ساعت قبل / سایت الف

مخالفت پرسپولیسی‌ها با درخواست تراکتور؛ مگر می‌شود نقض قانون کرد؟  

به گزارش خبرآنلاین؛ محسن خلیلی مدیر تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری برابر استقلال خوزستان در هفته دوم مسابقات لیگ برتر خلیج فارس در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: تبریک می‌گویم به هواداران خوبمان. خسته نباشید به کادر فنی، مجموعه پرسپولیس و بازیکنانمان. از همه هوادارانمان ممنون هستم که باز هم ما را تنها نگذاشتند و سنگ تمام گذاشتند.

وی افزود: امیدوارم این بردها تداوم داشته باشد. اینکه در نیمه اول و در تایم خیلی زود، بچه‌ها به گل می‌رسند جای خوشحالی دارد که هوادارانمان آن پرسپولیسی که دوست دارند را می‌بینند. تیمی که هجومی بازی می‌کند و بازی‌های پر گلی را رقم می‌زند. امیدوارم که در بازی‌های آتی هم بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.

مدیر تیم پرسپولیس در مورد داوری خاطرنشان کرد: گِله کوچکی از داوری دارم که یک مقدار احساس می‌کنم که تمرکز داور محترم در ۲۰ دقیقه پایانی یک مقدار از بین رفته بود و یکسری خطاها را نگرفتند و باعث تنش شدند و آن خطایی که روی مجید عیدی انجام شد و همچنین توپی که به دست بازیکن این تیم برخورد کرد را من فکر می‌کنم که شاید اتاق وی ای آر می‌بایست دخالت و همکاری بیشتری می‌کرد و به نظر می‌رسد دست بازیکن آبی‌پوش باز و بدنش بزرگ شده بود که باید متخصصان داوری کارشناسی کنند.

 خلیلی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است. بازی‌های پرسپولیس بسیار سنگین است و باید توجه بیشتری به قضاوت‌ها بشود و دقت نظر بیشتر داشته باشند. امیدوارم که این صحنه‌ها و این عدم تمرکز را در ادامه مسابقات شاهد نباشیم

محسن خلیلی در خصوص بخشش هواداران تراکتور در دیدار برابر پرسپولیس گفت: قانون باید اجرا شود و وقتی بازی‌های رفت و برگشت بدون تماشاگر است، به نظر من باید قانون اجرا شود و این اتفاق بیفتد و فصل بعد انشاا.. حضور تماشاگران را داشته باشیم.

وی در مورد سوالی مبنی بر اینکه اگر بازی با تماشاگر برگزار شود، واکنش باشگاه پرسپولیس چگونه خواهد بود، گفت: نمی‌توانند این کار را بکنند. مگر می‌شود نقض قانون کرد؟ در جام حذفی هم گفتند به خاطر اینکه محرومیت‌ها برای لیگ بوده است، محرومیت اجرا نشد اما الان دیگه می‌خواهند چه بگویند؟ الان ما داخل مسابقات لیگ هستیم و قطعا این اتفاق نخواهد افتاد. ما زیاد راضی به برگزاری این مسابقه با تماشاگر نیستیم.


۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

گلر پیشین پرسپولیس و تیم ملی سر از ورزش جدید درآورد +تصاویر - پارس فوتبال

علیرضا حقیقی سنگربان پیشین پرسپولیس و تیم ملی فوتبال که چندی است از مستطیل سبز فاصله گرفته گویا اوقات فراغت خود را با ورزش پدل سپری می کند.

او که به تازگی دوره مربیگری درجه C آسیا را پشت سرگذاشته چند عکس از خودش درحالی که مشغول بازی پدل است در اینستاگرام منتشر کرد تا بدین واسطه علاقه اش به این رشته ورزشی جدید نشان دهد.

بیشتر بخوانید: خواهر پژمان جمشیدی هم وارد معرکه شد؛ به روح مادرم دودمان‌تان را به باد می‌دهم! +عکس




 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۱۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۴۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر