قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

جام جهانی ۲۰۲۶ | فرانسه با درخشش کیلیان امباپه و هت‌تریک ۳ ۰ سوئد را حذف کرد / خروس‌ها در مرحله یک‌هشتم نهایی به مصاف پاراگوئه می‌روند + امباپه شش گله شد

نایب قهرمان دوره قبل جام جهانی در دیداری پُرگل توانست سوئد را شکست دهد و حریف پاراگوئه در مرحله بعد شود.
 جام جهانی ۲۰۲۶ | فرانسه با درخشش کیلیان امباپه و هت‌تریک ۳ ۰ سوئد را حذف کرد / خروس‌ها در مرحله یک‌هشتم نهایی به مصاف پاراگوئه می‌روند + امباپه شش گله شد



۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شوک به بیرانوند با خط خوردن از لیست

محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر، شب گذشته مدعی شد علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و تراکتور، قصد دارد همراه با تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کند.

با این حال، پیگیری‌ها نشان می‌دهد حضور بیرانوند در این مسابقات از نظر قانونی امکان‌پذیر نیست. مسابقات ناگویا مانند جام جهانی است و برای حضور بازیکنان، ابتدا فهرست اولیه باید ارسال شود و فهرست نهایی نیز از میان نفرات حاضر در همان لیست اولیه انتخاب خواهد شد.

از آنجا که نام علیرضا بیرانوند در فهرست اولیه تیم ملی امید قرار نداشته، امکان اضافه شدن او به فهرست نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا وجود ندارد.

از سوی دیگر، نگاه حسین عبدی و کادر فنی تیم ملی امید به حضور در این مسابقات، معطوف به آماده‌سازی برای رقابت‌های انتخابی المپیک آینده است و برنامه آن‌ها استفاده از بازیکنان زیر ۲۳ سال و آماده‌سازی این نفرات برای مسابقات پیش رو خواهد بود و علیرضا بیرانوند گزینه حضور آن‌ها در ناگویا نبوده است.

در این بین، امیرحسین حسین‌زاده تنها گزینه بزرگسال تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا محسوب می‌شود.

بنابراین، برخلاف ادعای مطرح‌شده درباره حضور بیرانوند، این دروازه‌بان، امکان همراهی تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی ناگویا را ندارد تا امیدواری اش برای قهرمانی و معاف شدن از خدمت از بین برود.


۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما - پارس فوتبال

فدراسیون فوتبال اسپانیا پس از قهرمانی تاریخی این تیم در جام جهانی ۲۰۲۶، قصد دارد یک قرارداد جدید و قابل‌توجه با لوئیس دلافوئنته، سرمربی تیم ملی، امضا کند.

فدراسیون می‌خواهد قرارداد فعلی دلافوئنته را که تا سال ۲۰۲۸ اعتبار دارد، تمدید کند تا او حداقل تا جام جهانی ۲۰۳۰ هدایت تیم ملی را بر عهده داشته باشد. اسپانیا قرار است در کنار پرتغال و مراکش، میزبان جام جهانی ۲۰۳۰ باشد.فدراسیون قصد دارد به سرمربی قهرمان پاداش بدهد

فدراسیون فوتبال سلطنتی اسپانیا مذاکرات رسمی برای تمدید قرارداد دلافوئنته را آغاز کرده است. این مربی ۶۵ ساله پس از تغییرات مدیریتی در فدراسیون، قرارداد جدیدی تا سال ۲۰۲۸ امضا کرده بود، اما حالا مسئولان فوتبال اسپانیا مصمم هستند حضور او را تا جام جهانی ۲۰۳۰ تضمین کنند.

دلافوئنته با هدایت اسپانیا به دومین قهرمانی این کشور در تاریخ جام جهانی، موفق به ثبت یک دستاورد تاریخی شده است.رئیس فدراسیون مذاکرات را تأیید کرد

رافائل لوسان، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا، تأکید کرده که تمدید قرارداد دلافوئنته پاداشی شایسته برای تعهد، فروتنی و رهبری او در تمام سطوح تیم ملی اسپانیاست.

لوسان در گفت‌وگو با رادیو ملی اسپانیا (RNE) گفت: «فکر می‌کنم این چیزی است که لوئیس شایسته آن است و ما روی آن کار می‌کنیم. همین حالا قرار است این موضوع را دنبال کنیم و در واقع مذاکرات از همین حالا آغاز شده است. می‌خواهیم قرارداد او را که در حال حاضر تا سال ۲۰۲۸ اعتبار دارد، تمدید کنیم و آن را تا حوالی سال ۲۰۳۰ ادامه دهیم، چون او باید بخشی از این مسیر باشد.»

لوسان همچنین درباره شخصیت دلافوئنته گفت: «سادگی و توانایی او در کار کردن باعث شده به این موفقیت برسیم؛ البته در کنار گروهی فراموش‌نشدنی از بازیکنان تیم ملی اسپانیا.»

هدف اسپانیا برای میزبانی فینال جام جهانی ۲۰۳۰

تمدید قرارداد دلافوئنته همزمان با تلاش اسپانیا برای میزبانی فینال جام جهانی ۲۰۳۰ دنبال می‌شود. این رقابت‌ها به صورت مشترک در اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار خواهد شد.

فدراسیون اسپانیا معتقد است میزبانی جام جهانی مردان و همچنین جام جهانی زنان، استدلال این کشور برای میزبانی دیدار نهایی جام جهانی ۲۰۳۰ را تقویت می‌کند.

لوسان درباره محل برگزاری فینال گفت: «درک نتیجه‌ای غیر از برگزاری فینال آن جام جهانی بزرگ در اسپانیا دشوار خواهد بود.»

به این ترتیب، RFEF امیدوار است دلافوئنته همچنان روی نیمکت اسپانیا باقی بماند و این تیم را در جام جهانی ۲۰۳۰ که بخشی از آن در خاک اسپانیا برگزار می‌شود، هدایت کند.

بیشتر بخوانید: راز قهرمانی اسپانیا از زبان دلافوئنته: من حس ششم دارم!/ درهای اسپانیا به روی دو ستاره باتجربه باز است




 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۲۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.