قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

نان گران هم شد نانوایی‌ها باز از نرخ مصوب تبعیت نمی‌کنند!چرا؟

قیمت نان در نانوایی‌های دولتی، بر اساس مصوبه کارگروه آرد و نان تعیین می‌شود؛ نان سنگک در تهران ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان، بربری ۱۰ هزار تومان و لواش ۲ هزار و ۷۰۰ ت...
 نان گران هم شد نانوایی‌ها باز از نرخ مصوب تبعیت نمی‌کنند!چرا؟



۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

الزیدی: بسته شدن تنگه هرمز چالش بزرگی محسوب می‌شود

به گزارش تجارت نیوز، علی الزیدی نخست وزیر عراق تاکید کرد: هیچ قصدی برای رویارویی نظامی با گروه‌های مسلح وجود ندارد و گفتگوهای سازنده‌ ای در خصوص تجمیع سلاح‌ ها تحت کنترل دولت در جریان است.

نخست وزیر عراق در این خصوص ادامه داد: برخی از گروه‌ ها سلاح‌ های خود را تحویل داده، وابستگی‌ های مستقل خود را قطع کرده و به نیروهای حشد الشعبی (بسیج مردمی) پیوسته‌اند؛ در حالی که رایزنی با سایر گروه‌ ها همچنان ادامه دارد. تمام جریان‌ های سیاسی بر سر پیشبرد روند تجمیع سلاح‌ ها اتفاق نظر دارند و کار روی سازوکارهای تحویل آن‌ها در حال انجام است.

علی الزیدی سپس در ادامه افزود: در مبارزه با فساد هیچ‌ عقب‌ نشینی صورت نخواهد گرفت و دولت از حمایت گسترده نیروهای سیاسی برخوردار است. ما با شرایط دشوار منطقه‌ ای روبرو هستیم و بسته شدن تنگه هرمز چالشی بزرگ محسوب می‌ شود. گزینه‌های جایگزین برای صادرات نفت عراق، موقتی و محدود هستند و حجم کنونی صادرات ما حدود ۱۰ درصد سطح معمول است.

وی اضافه کرد: عراق از منطقه‌ درگیر مناقشه به پلی برای تفاهم تبدیل شده است و ما عرصه‌ای برای تسویه‌ حساب‌ ها نخواهیم بود.

گفتنی است که تنگه هرمز پیش از تجاوز آمریکایی- صهیونی به ایران امن بود و تردد از آن به سهولت و به صورت ایمنی انجام می شد.

منبع: خبرگزاری مهر


۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود

به گزارش تابناک؛ سرلشکر عبداللهی رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ‌های انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 

متن کامل پیام بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا

 

سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح

 

سلام علیکم

 

سی و یکم مردادماه، روز صنعت دفاعی، تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران مقتدر در برابر تحریم‌های ظالمانه و صف‌بندی استکبار کودک کش است. این روز، یادآور مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر جهادگران، متخصصان و کارکنان مؤمن وزارت دفاع، به ویژه شهدای والامقامی است که با اتکا به ایمان و دانش، بازدارندگی دفاعی کشور را به اوج بالندگی رسانده‌اند.

 

صنعت دفاعی به عنوان رکنی بی‌بدیل از «قدرت ملی»، نقشی محوری در تحکیم امنیت و عزت ایران اسلامی دارد. آنچه در سال‌های اخیر در این وزارتخانه رقم خورده، فراتر از تولید تجهیزات نظامی، یک «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» است؛ تحولی راهبردی که طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و الگوی تولید هوشمند و تضمین گر موفقیت میدان، را دربرگرفته و پاسخی هوشمندانه به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده محسوب می‌شود.

 

بی‌گمان، این بالندگی شکوهمند مرهون خلق باور و اراده خوداتکایی توسط معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، و هدایت‌های حکیمانه امام شهید انقلاب (قدس سره الشریف) است که با ترسیم افق‌های قدرت بازدارنده و تأکید بر خودکفایی علمی، زمینه‌ساز ظهور ظرفیت‌های عظیم دفاعی و تهاجمی در حوزه نظامی کشور شدند و امروز ثمره آن در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و در میدان دفاع مقدس دوم و سوم برابر جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی؛ آشکارا عزت‌آفریده است.

 

اینجانب با گرامیداشت یاد، نام و مجاهدت‌های شهدای حوزه صنعت دفاعی کشور، به ویژه شهیدان والامقام نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید می‌کنم: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ‌های انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

 

فرارسیدن این روز فرخنده را به جنابعالی و آحاد مسئولان، متخصصان و کارکنان غیور وزارت دفاع تبریک گفته و توفیق روزافزون همگان را در سایه عنایات سرورمان حضرت ولیعصر (عج) و رهنمود‌های مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

 

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح

 

سرلشکر پاسدار خلبان علی عبداللهی


۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

حجت الاسلام نقدعلی: ایران همچنان پشت سر وحدت ساحات مقاومت است/ دشمن به دنبال انفکاک بین دولت‌ها و ملت‌هاست + فیلم

حجت الاسلام نقدعلی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق در گفت‌و‌گو با SNNTV گفت: آغاز مجلس دوازدهم به اواخر مجلس قبلی عراق مصادف شد، ما مقدماتی را برای ایجاد گروه دوستی فراهم کردیم، اما به پایان دوره قبلی مجلس عراق خورد و تشکیل نشد.

وی افزود: یکی از اهداف سفر هیئت پارلمانی ایران به عراق، حضور گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق بود. جلسات خوبی با رئیس و برخی اعضای پارلمان عراق داشتیم.

حجت الاسلام نقدعلی بیان کرد:‌همبستگی بین ایران و عراق باید در جبهه مقاومت استمرار داشته باشد، زیرا دشمن به دنبال انفکاک بین دولت‌ها و ملت‌هاست.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 




 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.

 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.