قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

پوز جدید ترامپ: ما بیشتر از هر کسی در جهان موشک داریم

دونالد ترامپ رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا در اظهاراتی نسبت به گزارش‌های رسانه‌ای درباره کمبود مهمات در ارتش تروریستی ایالات متحده واکنش نشان داد و تاکید کرد که...
 پوز جدید ترامپ: ما بیشتر از هر کسی در جهان موشک داریم



 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

رویداد۲۴| مجله نیویورکر در تازه‌ترین شماره خود یادداشتی از ایشان تارور، ستون‌نویس حوزه سیاست بین‌الملل، منتشر کرده که در آن نتیجه شش ماه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران را یک «شکست راهبردی عمیق» برای واشنگتن توصیف می‌کند.

تارور استدلال می‌کند که تقریباً هیچ‌یک از اهداف اولیه‌ای که دونالد ترامپ برای ورود به جنگ مطرح کرده بود ــ از متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران تا نابودی توان موشکی و تضعیف ساختار جمهوری اسلامی ــ محقق نشده است. در مقابل، تهران توانسته با بستن تنگه هرمز، ادامه حملات به اهداف آمریکا و حفظ ساختار قدرت، هزینه جنگ را برای واشنگتن و اقتصاد جهانی بالا ببرد.

متن زیر مشروح گزارش نیویورکر درباره جنگ ایران است:

به ملوانان ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» فکر کنید. در حالی که کارزار آمریکا علیه ایران همچنان ادامه دارد، مأموریت آنها روی این ناو ماه‌ها بیشتر از زمان پیش‌بینی‌شده طول کشیده و گزارش‌های متعددی درباره بدتر شدن شرایط منتشر شده است؛ از کاهش ذخایر غذا و آب آشامیدنی گرفته تا افت روحیه نیروها.

هفته گذشته، روزنامه Military Times با استناد به بستگان شماری از نیرو‌های نظامی گزارش داد دست‌کم دو نفر از افراد مستقر روی ناو لینکلن تلاش کرده‌اند خود را به دریا بیندازند.

برد کوپر، فرمانده سنتکام، پس از بازدید از ناو در آخر هفته گذشته، اذعان کرد که شرایط «به‌طور خاص دشوار و طاقت‌فرسا» بوده است، اما همزمان گفت «بخش زیادی» از این وضعیت دشوار، «خبر قدیمی» است و مشکلات مورد اشاره پیش‌تر برطرف شده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کل این بحث را «اخبار جعلی» خواند. پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، نیز گفت شرایط «به‌طور کامل وارونه جلوه داده شده» و به خبرنگاران گفت ایالات متحده می‌تواند محاصره دریایی جاری علیه بنادر ایران را «برای مدت نامحدود» ادامه دهد.

به مردم ایران نیز فکر کنید؛ مردمی که از اواخر فوریه، زمانی که ترامپ همراه با اسرائیل جنگی را برای سرنگونی جمهوری اسلامی آغاز کرد، هدف یک‌ونیم میلیون پوند مهمات قرار گرفته‌اند؛ مهماتی که در حدود ده هزار سورتی پرواز توسط نیرو‌های مستقر روی ناو لینکلن بر ایران ریخته شده است.

شش ماه بعد، به‌سختی می‌توان نتیجه این درگیری را چیزی …



 احتمال دیدار دوباره ترامپ و کیم؛ واشنگتن در مسیر احیای دیپلماسی با پیونگ‌یانگ
۳ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

احتمال دیدار دوباره ترامپ و کیم؛ واشنگتن در مسیر احیای دیپلماسی با پیونگ‌یانگ

به گزارش اصلاحات نیوز؛

ترامپ در یک نشست مطبوعاتی در کاخ سفید، یک روز پس از گزارش وال استریت ژورنال مبنی بر ترغیب دستیارانش برای دیدار با کیم در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد اواخر امسال با کیم دیدار کند، به خبرنگاران گفت: «بله، من این کار را خواهم کرد.»

این دیدار می‌تواند در سفر او به آسیا، احتمالاً برای شرکت در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه که قرار است در ماه نوامبر در شنژن چین برگزار شود، اتفاق بیفتد.

براساس گزارش یونهاپ، او در مورد برنامه خود برای تعامل مجدد با کیم توضیحی نداد. ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا نامه‌های کتبی با کیم رد و بدل می‌کند، گفت: «نمی‌توانم این را به شما بگویم.»

ترامپ در یک مصاحبه مطبوعاتی جداگانه، از پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا هدف او از تعامل مجدد با کیم هنوز خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی است، خودداری کرد و این نگرانی را ایجاد کرد که دولت او ممکن است تمرکز سیاست خود را به سمت اهدافی غیر از خلع سلاح هسته‌ای، مانند کاهش تنش و مدیریت ریسک، تغییر دهد.

دولت ترامپ پیش از این تعهد خود را به خلع سلاح هسته‌ای "کامل" کره شمالی تأیید کرده بود. ترامپ گفت: "من نمی‌خواهم در مورد آن صحبت کنم، اما همانطور که می‌دانید و دیده‌اید، من رابطه خوبی با کیم جونگ اون دارم. " «او (جو) بایدن را دوست نداشت. او (باراک) اوباما را دوست نداشت. او هیچ‌کس را دوست نداشت، اما من را دوست دارد.»

اظهارات ترامپ در بحبوحه گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه او ممکن است به دنبال احیای دیپلماسی شخصی خود با کیم باشد، مطرح شد؛ دیپلماسی‌ای که منجر به سه دیدار دوجانبه در طول دوره اول ریاست جمهوری‌اش شد: اولین دیدار در ژوئن ۲۰۱۸ در سنگاپور، دومین دیدار در هانوی در فوریه ۲۰۱۹ و آخرین دیدار در روستای مرزی پانمونجوم بین دو کره در ژوئن ۲۰۱۹.

این گمانه‌زنی‌ها با دستور اخیر ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و آمریکا، که به عنوان یک اقدام آشتی‌جویانه در قبال کره شمالی تلقی می‌شود، بیشتر تقویت شده است. پیونگ یانگ مدت‌هاست که رزمایش‌های متحدان را به عنوان تمرین‌هایی برای جنگ علیه خود محکوم می‌کند.

ناظران گفتند که توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده …



 جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛آیا تا پایان راه می‌ایستد؟/ تهران هم دست بسته نمی‌ماند بلایی که سر کارتر آورد سر او می‌آورد/ سوال ترسناک ترامپ از خودش..
۳ ساعت قبل / سایت عصر خبر

جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛آیا تا پایان راه می‌ایستد؟/ تهران هم دست بسته نمی‌ماند بلایی که سر کارتر آورد سر او می‌آورد/ سوال ترسناک ترامپ از خودش..

به گزارش عصر خبر وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشت: ترامپ روز چهارشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال وعده داد که «کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است» را علیه ایران به اجرا بگذارد.

این تهدید تازه در شرایطی مطرح شده که ترامپ پیش از این نتوانسته بود جمهوری اسلامی را از طریق حملات نظامی به تسلیم وادار کند و تلاش او برای کشاندن تهران به مذاکرات هسته‌ای نیز با ارائه مشوق‌هایی در قالب یک یادداشت تفاهم به نتیجه نرسید. نوشته های مشابه ترامپ: از پوتین راضی نیستم؛ بررسی تحریم‌های جدید علیه روسیه و ارسال سلاح بیشتر به اوکراین 1404/04/17 زلنسکی: ترامپ از تحت‌فشار گذاشتن پوتین می‌ترسد / پوتین با سفر به آلاسکا «راهی برای خروج از انزوا» پیدا کرد، در حالی‌که باید شکست می‌خورد 1404/06/25

به نوشته سی‌ان‌ان، رویکرد جدید ترامپ را می‌توان تلاشی برای حفظ وجهه سیاسی او پس از این ناکامی‌ها دانست؛ رویکردی که تازه‌ترین تغییر مسیر در جنگی است که طی ماه‌های گذشته بارها شاهد تغییر تاکتیک‌ها و عقب‌نشینی‌های آمریکا بوده استرئیس‌جمهور آمریکا اکنون تمام گفت‌وگوها با ایران را متوقف کرده و تیم او به متحدان سیاسی‌اش گفته است که ترامپ خود را برای یک جنگ فرسایشی اقتصادی آماده می‌کند؛ جنگی که به اعتقاد او می‌تواند اقتصاد ایران را در هم بشکند و تهران را به تسلیم وادار کند.

ترامپ روز چهارشنبه درباره جنگی که چند روز پس از آغاز آن مدعی شده بود در آن به پیروزی رسیده، اما اکنون وارد ششمین ماه خود شده است، گفت: «در حال حاضر فکر می‌کنم اوضاع بسیار خوب است.»

او در پیام دیگری در شبکه‌های اجتماعی نیز اعلام کرد هر کشوری را که به مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع مسیر مالی یا اقتصادی برای کمک به ایران فراهم کنند، تحت فشار قرار خواهد داد.

ترامپ در این پیام نوشت: «قاچاق نفت، خطوط سوآپ، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی؛ همه اینها باید همین حالا متوقف شوند.»

او در پایان خطاب به کشورها و نهادهایی که از نظر او به ایران کمک می‌کنند، نوشت: …



 تحلیل الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود، زیرا باید با چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل هماهنگ شود
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

تحلیل الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود، زیرا باید با چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل هماهنگ شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره نوشت: پل ماسگریو، دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه جورج‌تاون در قطر گفت که برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اجرای «پیامدهای اقتصادی» علیه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، «بسیار دشوار خواهد بود».

او گفت: «ترامپ تلاش می‌کند به‌صورت یک‌جانبه تحریم‌هایی را اعمال کند که به‌طور سنتی نیازمند هماهنگی چندجانبه بوده‌اند و این به معنای همراه کردن چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد است.»

او افزود که اگر ترامپ بتواند این تحریم‌ها را اجرا کند، این اقدامات بالقوه می‌توانند «نتایجی» برای آمریکا به همراه داشته باشند.

ماسگریو همچنین گفت یکی از «مزیت‌های» آمریکا این است که «تجارت تهران با تعداد بسیار کمی از کشورها متمرکز است که امارات متحده عربی نیز البته یکی از آنهاست؛ امارات تجارت خود را متوقف کرده است.»



 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

ایران آنلاین:

«کاظم غریب آبادی» معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ماه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: ادعا می کنند ایران در آستانه شکست است و به یک نخ بند است اما به همه متحدانشان التماس می کنند که کمکشان کنند!

به گزارش ایرنا، وی در ادامه افزود: مشکل، محاسبات غلطی است که هر بار برای پوشاندنش، مجبور می‌شوند شکست بزرگ‌تری برای خودشان بسازند. جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند.
انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
سایت آفتاب نیوز

میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح نحوه تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۵ گفت: در سه گروه آزمایشی اصلی، ۶۰ درصد نمره کل متقاضیان از سوابق تحصیلی و ۴۰...
 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند
سایت عصرایران

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی
سایت تابناک

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است
سایت اکوایران

پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

غریب آبادی با اشاره به اقدامات اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت آمریکا پس از آنکه در جنگ پیروز نشد، اکنون به دنبال جنگ اقتصادی است.
 مهاجری: رییس‌جمهور به عنوان پاسدار قانون اساسی، وظیفه دارد در مقابل طرح نفوذ بایستد
سایت روزنو

مهاجری: رییس‌جمهور به عنوان پاسدار قانون اساسی، وظیفه دارد در مقابل طرح نفوذ بایستد

مهاجری با تأکید بر اینکه این طرح هیچ سنخیتی با «رویکرد‌های ایجابی و پیشگیرانه» ندارد، می‌افزاید: «متأسفانه در این طرح، شاهد فقدان نگاه حقوقی دقیق هستیم و به...
 قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا
سایت هم میهن

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.