قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

مردم تهران منتظر انفجار شدید باشند

ارتش از اجرای عملیات انهدام کنترل‌ شده بمب‌های عمل‌ نکرده امروز در شرق و جنوب‌شرق تهران خبر داد.
 مردم تهران منتظر انفجار شدید باشند



۲۳ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

برگزاری مجلل‌ترین عروسی در تهران | عروس و داماد چه کسانی‌اند؟ | عکس

به گزارش خبرفوری، این موضوع از جایی عجیب‎ترمی‌شود که بدانیم عروس و داماد چه کسانی‌اند و مهریه ‌آنها چه بوده است! خبری که در روزنامه اطلاعات منتشر شده اینگونه است:‌ «دیشب مجلل ترین و پرجمعیت‌ترین عروسی سال در هتل هیلتون برپا بود که در آن بیش از یک هزار و پانصد نفر از مقامات عالی دولت و صاحبان صنایع و بازرگانان شرکت داشتند.

این عروسی متعلق به پسر و دختر دو سرمایه دار معروف ایران، حمید کوروس پسر سناتور کاظم کوروس و لیلی لاجوردیان دختر اکبر لاجوردیان بود که هر دو صاحب سهم ده‌ها شرکت بزرگ و کوچک صنعتی و بازرگانی و بانکی کشور هستند.

بیشتر بخوانید:

«فروختن گذشته»؛ وقتی آینده از دسترس خارج می‌شود | چرا عکس مهمانی‌های خصوصی ایران مورد توجه قرار گرفت؟ | توجه به گذشته بخاطر حالِ نامعلوم امروز است!

زن جوان تهرانی را در شیراز ۲۰ هزارتومان فروختند!

پوران در حضور گوگوش به سردبیر مجله امضا می‌دهد | عکس

اگر رامش به تقاضای خواستگاری من پاسخ مثبت ندهد به خواستگاری «شهره» می‌روم!

به همین مناسبت عروسی دیشب که از نظر حضور مقامات عالی بخش دولتی و خصوصی در طول سال بی همتا بود عنوان عروسی سال را پیدا کرده است.

از خصوصیات عروسی این بود که مهریه عروسی یک جلد کلام الله مجید و یک سکه پهلوی آریامهر بوده است.

عروس ۲۴ ساله فارغ التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه ولیزلی آمریکا و داماد ۳۱ ساله و فارغ التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه کانادا می‌باشد. عروس و داماد برای ماه عسل امروز عازم یونان شدند.


۷ ساعت قبل / سایت آوش

ورق هواشناسی برگشت؛ تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: بر اساس بررسی الگو‌های همدیدی و نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران طی پنج روز آینده صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

از جمعه تا دوشنبه، همزمان با عبور موج ناپایداری از منطقه، در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد و گاهی وزش باد شدید رخ خواهد داد. در مناطق شمالی استان و ارتفاعات نیز احتمال بارش‌های رگباری، رعدوبرق و در برخی نقاط مه پیش‌بینی شده است.

بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، آسمان تهران فردا، شنبه ۳۱ مرداد، صاف همراه با وزش باد خواهد بود و در بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. دمای هوا در این روز بین ۲۳ تا ۳۴ درجه سانتیگراد خواهد بود.

برای روز یکشنبه اول شهریور نیز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی شده و در برخی ساعات افزایش باد و گاهی وزش باد شدید رخ خواهد داد. دمای هوا در این روز به ۳۵ درجه می‌رسد و کمینه دما ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

منبع: فرارو

 


۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا/ وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

جهان صنعت نیوز ، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.  

طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.  

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ایسنا عمومی برچسب هاآب و هوای تهران پیش بینی هوا هواشناسی

شناسه : 606876

لینک کوتاه : لینک کپی شد




 اگر قرار است مردم علیه حکومت قیام کنند باید شرایط را کاملا طاقت فرسا کنیم!
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر قرار است مردم علیه حکومت قیام کنند باید شرایط را کاملا طاقت فرسا کنیم!

نماینده کنگره آمریکا گفت: صادقانه بگویم به نظر من ما باید از همان ابتدا همه محدودیت‌ها را کنار می‌گذاشتیم و با حداکثر شدت به آن‌ها ضربه می‌زدیم.

 دو روایت از یک بازار؛ کمبود یا رانت؟ - مردم سالاری آنلاین
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

دو روایت از یک بازار؛ کمبود یا رانت؟ - مردم سالاری آنلاین

بازار دستکش‌های پزشکی در ایران این روزها به میدان تقابل دو روایت تبدیل شده است. از یک سو تولیدکنندگانی که می‌گویند ظرفیت داخلی نه‌تنها نیاز کشور را تأمین می‌کند، بلکه توان صادرات به کشورهای منطقه را هم دارد. از سوی دیگر سازمان غذا و دارو که تأکید می‌کند واردات، تصمیمی موقت برای عبور از شرایط بحرانی جنگ و جلوگیری از کمبود در مراکز درمانی بوده است.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.

 واکنش به سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی دربار تفاهم با آمریکا؛ خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش به سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی دربار تفاهم با آمریکا؛ خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود

بسیار گفته‌اند که اصلاح‌طلبان دنبال «صلح به هر قیمتی، حتی تسلیم» هستند و اسم آن را هم «صلح شرافتمندانه» می‌گذارند. می‌توان چنین ادعایی نداشت ولی پرسید چرا در سخنان خاتمی روی اصلی سخن با مسئولان ایرانی است؟!

 فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت

اقتصادنیوز:از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، به منزله تلاش برای اعمال حاکمیت فراسرزمینی آمریکا بر کلیه دولت‌های مستقل عضو سازمان ملل متحد به شمار می‌رود
۲۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، به منزله تلاش برای اعمال حاکمیت فراسرزمینی آمریکا بر کلیه دولت‌های مستقل عضو سازمان ملل متحد به شمار می‌رود

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، بسیار فراتر از ادامهٔ «جنگ اقتصادی» غیرقانونی علیه یک کشور واحد است و به منزله تلاش برای اعمال حاکمیت فراسرزمینی آمریکا بر کلیه دولت‌های مستقل عضو سازمان ملل متحد به شمار می‌رود.