قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

راز گفت‌وگوی فران تورس و پرنسس اسپانیا

راز خوش‌وبش فران تورس و پرنسس لئونور فاش داد.
 راز گفت‌وگوی فران تورس و پرنسس اسپانیا



 ستاره استقلال در تمرین تیم اسپانیایی؛ بازگشت به ایران منتفی شد/ عکس
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ستاره استقلال در تمرین تیم اسپانیایی؛ بازگشت به ایران منتفی شد/ عکس

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که برای لیگ بیست‌وششم به ایران برنگشت، این روزها در تمرینات آلباسته اسپانیا حضور دارد و به احتمال زیاد به‌زودی راهی این تیم خواهد شد. این بازیکن که در آکادمی بارسلونا پرورش یافته است، صبح امروز در ورزشگاه «کارلوس بلمونته» دیده شد و تصاویری از گفت‌وگوی او با «زامورا»، یکی از اعضای مدیریت ورزشی آلباسته، ثبت شده است. 

آلباسته این فصل در لالیگا۲ حضور دارد و امیدوار است با حضور منیر بتواند به لالیگا صعود کند.

 



 پایان همکاری ستاره مراکشی با استقلال؛ الحدادی در آستانه پیوستن به لیگ دسته دوم اسپانیا
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

پایان همکاری ستاره مراکشی با استقلال؛ الحدادی در آستانه پیوستن به لیگ دسته دوم اسپانیا

صفحه سیاست-

استقلالی‌ها با جذب مونیر الحدادی بازیکن سابق بارسلونا و تیم ملی مراکش در فصل گذشته بمب نقل و انتقالاتی فوتبال ایران را ترکاندند. مونیر در استقلال آمار ۲۸ بازی ۴ گل و ۵ پاس گل را به ثبت رساند. او در تابستان امسال در شرایطی که یک فصل دیگر با استقلال قرارداد داشت اعلام کرد به دلیل برخی از مشکلات خانوادگی نمی‌تواند به ایران بیاید و تلاش‌های باشگاه برای متقاعد کردن او و ادامه همکاری هم نتیجه‌ای نداشت تا اینکه در نهایت دو طرف برای پایان قرارداد به تفاهم رسیدند تا بدین ترتیب ماجرای حضور او بعد از یک سال حضور در ایران به پایان برسد.

حالا تصاویر منتشر شده از این ستاره ۳۰ ساله و مراکسی نشان می‌دهد؛ مونیر الحدادی ستاره فصل قبل استقلال در تمرینات تیم دسته دومی آلباسته اسپانیا حضور دارد و به نظر می‌رسد در فصل جدید در این تیم اسپانیایی به میدان خواهد رفت؛ البته این بازیکن هنوز با هیچ تیمی قرارداد رسمی امضا نکرده است.

 



 رئیس مجلس به کربلا رسید
۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رئیس مجلس به کربلا رسید

جوان آنلاین: محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز (پنجشنبه ۲۹ مرداد) به در ادامه برنامه‌های سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق، به کربلا سفر کرده و به مضجع حضرت عباس
(ع) مشرف شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌و‌گو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکار‌های مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

محمد باقر قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

قالیباف، در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

رئیس مجلس در ادامه دومین روز سفر خود به کشور عراق، با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

محمد باقر قالیباف در دومین روز سفر خود به عراق در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه‌های سفر رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.



 اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد
۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که فرود هواپیما‌ها در فرودگاه اسرائیلی بن گوریون به دلیل اعتصاب کارمندان این فرودگاه در اعتراض به شرایط کاری و کمبود نیروی انسانی متوقف شده است.

به گزارش مهر، بر اساس این گزارش وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی از مسئولان فرودگاه خواسته است کمیته کارگران را به دادگاه ارجاع داده تا به این اعتصاب «غیرقانونی» پایان دهد.

در همین راستا وزیر امور دارایی رژیم صهیونیستی به شدت از کارگرانی که دست به اعتصاب زده‌اند انتقاد کرد.



 درخواست برای اخراج فوری شجاع خلیل‌زاده از تیم ملی
۴ دقیقه قبل / سایت برترینها

درخواست برای اخراج فوری شجاع خلیل‌زاده از تیم ملی

خبرورزشی: شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

ماجرا فقط یک شادی بحث‌برانگیز در یک مسابقه باشگاهی نیست. بازیکن ممکن است در فوتبال باشگاهی هر مدل شادی را برای خودش انتخاب کند و حتی بعد از مسابقه هم بگوید این مدل خوشحالی کردن من است. بسیار خب؛ انتخاب با خودش. اما وقتی پای پیراهن تیم ملی وسط می‌آید، دیگر ماجرا فقط انتخاب شخصی نیست.

تیم ملی میلیون‌ها مخاطب دارد و بازیکنی که این پیراهن را می‌پوشد، فقط نماینده خودش نیست.

اینکه یک بازیکن مانند شجاع خلیل‌زاده پس از گلزنی یا پیروزی مقابل تماشاگران رقیب حرکتی تحریک‌آمیز انجام دهد، ممکن است در فوتبال باشگاهی به عنوان بخشی از هیجان مسابقه دیده شود؛ اما آیا همین رفتار وقتی قرار است با پیراهن تیم ملی تکرار شود، باز هم باید کاملاً بی‌اهمیت باشد؟

اتفاقاً اینجا همان جایی است که باید درباره معیارها سؤال کنیم: اینکه آیا تیم ملی ایران برای دعوت از بازیکنانش، کد اخلاقی دارد؟

اگر دارد، چرا درباره اجرای آن چیزی نمی‌شنویم؟ اگر ندارد، چرا نباید داشته باشد؟

تیم ملی قرار نیست مجموعه‌ای از بهترین بازیکنان لیگ باشد که فقط بر اساس فرم و کیفیت فنی کنار هم قرار می‌گیرند. ملی‌پوش شدن، یک عنوان معمولی در فوتبال نیست. بازیکنی که پیراهن ایران را می‌پوشد، باید بداند بخشی از رفتار او زیر ذره‌بین میلیون‌ها ایرانی قرار دارد.

هیچ‌کس نمی‌گوید بازیکن باید بعد از گل مثل مجری مراسم رسمی رفتار کند یا هیجانش را کنار بگذارد. فوتبال بدون هیجان که فوتبال نیست. اما میان شادی و تحریک تماشاگر هم تفاوتی وجود دارد که نمی‌شود آن را نادیده گرفت.

اگر فدراسیون و کادرفنی معتقدند رفتار بازیکنان هیچ ارتباطی با انتخاب آنها ندارد، صریح بگویند. اما اگر برای پیراهن تیم ملی شأن و استانداردی قائل هستیم، بد نیست این استاندارد را برای همه اجرا کنیم؛ برای ستاره، بازیکن باتجربه و حتی کاپیتان تیم ملی...

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض و تعیین مسیر جدا از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد موجب نارضایتی ترامپ شده بود
سایت اقتصادنیوز

توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض …

اقتصادنیوز: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است
سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است

سخنگوی کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استانداردهای قانون نویسی در طرح نفوذ رعایت نشده است، گفت: بسیاری از مصادیق و بحث‌های ما در حوزه نفوذ، خیلی فراتر از این‌ مسائل است ولی با این طرح مردم و همچنین همه حوزه‌ها و تعاملات اقتصادی را درگیر خواهیم کرد.
 کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد
سایت رکنا

کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ممنوعیت قانونی کشت خشخاش گفت: هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد و آنچه تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازهای مختلف کشور است.
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
سایت هم میهن

بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.