قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

دعوت رسمی از ترامپ برای سفر به پاکستان

رئیس‌جمهور پاکستان، هم‌زمان با روز استقلال آمریکا، در پیامی رسمی از دونالد ترامپ برای سفر به پاکستان دعوت کرد.
 دعوت رسمی از ترامپ برای سفر به پاکستان



 گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی / پیام‌های برنهام برای رئیس دفتر ترامپ به دست هکرها افتاد؟
۱۱ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی / پیام‌های برنهام برای رئیس دفتر ترامپ به دست هکرها افتاد؟

به گزارش عصر خبر، این رخنه امنیتی که نخستین‌بار توسط نشریه پولیتیکو فاش شد، موجب نگرانی شدید سفارت بریتانیا در واشنگتن شده تا جایی که این موضوع را رسماً با کاخ سفید در میان گذاشته است. با این حال، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا (داونینگ استریت) اعلام کرده است که درباره مسائل مربوط به امنیت ملی اظهار نظر نمی‌کند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این ارتباطات به صورت متنی بوده و هیچ پیام مهم یا حائز اهمیتی ردوبدل نشده است. اندی برنهام پس از مدت کوتاهی به هویت فرستنده مشکوک شده و موضوع را بلافاصله به مقامات ذی‌صلاح گزارش داده است. نوشته های مشابه گاف امنیتی در آلاسکا؛هدیه عجیب ترامپ برای پوتین لو رفت/کاخ سفید:این فقط یک منوی ناهار به افتخار عالیجناب ولادیمیر پوتین بود/عکس 1404/05/26

واکنش نخست‌وزیر بریتانیا و مقامات کاخ سفید
اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: «این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم.»در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد.

سابقه حملات فیشینگ و نفوذ به فهرست مخاطبان
تلاش‌ها برای فیشینگ و جعل هویت افراد مرتبط با سوزی وایلز در ماه‌های اخیر تداوم داشته است. این اقدامات پس از حادثه‌ای در مه ۲۰۲۵ شدت گرفت که طی آن نهادهای اجرای قانون در آمریکا تحقیقات گسترده‌ای را درباره تلاش برای جعل هویت وی آغاز کردند.

یکی از مقامات ارشد کاخ سفید در آن زمان اعلام کرده بود که سوزی وایلز معتقد است تلفن همراه شخصی و فهرست مخاطبانش هک شده است، زیرا فرد جاعل تنها با شخصیت‌های برجسته و ارشد حاضر در آن فهرست ارتباط برقرار کرده بود. بسیاری از دریافت‌کنندگان این پیام‌ها (از جمله مدیران ارشد اقتصادی، سناتورها و فرمانداران) از همان ابتدا نسبت به واقعی بودن پیام‌ها ابراز تردید کرده بودند. برچسب هاگاف امنیتی نخست وزیر جدید انگلیس کپی لینک لینک کپی شد



 پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد
۴۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد

جوان آنلاین: سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی وزیر خارجه حکومت موقت سوریه دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، طرفین توافق کردند که همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مورد علاقه مشترک تقویت کنند.

آنان همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله فلسطین، بلندی‌های جولان اشغالی، افغانستان، وضعیت جنوب آسیا و تحولات خاورمیانه تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه پاکستان بر تعهد کشورش به حمایت از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

الشیبانی نیز ضمن استقبال از پیمان مشترک دفاعی پاکستان، عربستان و ترکیه از نقش اسلام‌آباد برای کمک به تنش زدایی بین ایران و ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.

وزرای خارجه پاکستان و سوریه بر تعهد یکدیگر برای ادامه تعامل و همکاری برای صلح، ثبات و رفاه در منطقه و فراتر از آن تاکید کردند.

الشیبانی امروز همچنین با جام کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان دیدار و خواستار تاسیس مجمع سرمایه‌گذاری مشترک و تعمیق همکاری‌های اقتصادی با پاکستان شد.

 این اولین سفر یک وزیر خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال به شما رفته و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد می‌باشد.



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورده است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورده است

به گزارش سرویس بین الملل جماران، رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید مدعی شد واشنگتن معتقد است مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز چند هفته پیش شکست خورده است.

بر اساس این ادعا، مطرح شدن احتمال دریافت عوارض برای عبور از تنگه هرمز و همچنین دنبال شدن مسیری جدا از مذاکرات ایران و آمریکا، موجب نارضایتی دونالد ترامپ شده بود.

 



 دیدار تاریخی وزیر خارجه سوریه از پاکستان پس از ۱۹ سال
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

دیدار تاریخی وزیر خارجه سوریه از پاکستان پس از ۱۹ سال

صفحه سیاست- محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.

 براساس بیانیه وزارت خارجه پاکستان، دو طرف در این دیدار مجددا بر روابط برادرانه و ریشه‌دار میان پاکستان و سوریه تأکید کردند. به نقل از آناتولی، دو طرف راه‌های توسعه و گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مورد علاقه مشترک را مورد بررسی قرار دادند.

وزیران خارجه پاکستان و سوریه همچنین درباره تحولات منطقه‌ای به‌صورت عمیق و مفصل گفت‌وگو کردند.

وزیران خارجه دو کشور بر "پیوندهای برادری دیرینه و ریشه‌دار" میان دو کشور تاکید کردند.

شیبانی نخستین وزیر امور خارجه سوریه است که پس از ۱۹ سال به پاکستان سفر می‌کند. قرار است وزیر امور خارجه سوریه در جریان این سفر با مقام‌های پاکستانی دیدار کرده و روابط دو کشور و راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه را بررسی کند.

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.
 جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم
سایت اکوایران

جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم

کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ ایران از سمت خود استعفا کرده بود، هشدار داد حضور نظامی واشنگتن در منطقه، نیروهای آمریکایی را به «تله» برای تشدید جنگ تبدیل کرده و خواستار خروج فوری آنان از این درگیری شد.
 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...
 چطور با بودجه محدود برای فرزندانمان لوازم تحریر مدرسه بخریم؟
سایت نی نی بان

چطور با بودجه محدود برای فرزندانمان لوازم تحریر مدرسه بخریم؟

شروع سال تحصیلی برای خانواده‌ها معمولاً با یک فهرست بلند از وسایل موردنیاز همراه است؛ از دفتر و مداد و خودکار گرفته تا پاک‌کن، تراش، خط‌کش، جامدادی و وسایل تخصصی‌تر.
 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.