قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

تعطیلی فرودگاه هرمزگان تکذیب شد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شایعات درباره تعطیلی فرودگاه هرمزگان را تکذیب کرد و گفت: هیچ‌گونه نوتامی مبنی بر تعطیلی این فرودگاه یا دیگر فرودگاه‌های جنوب کشور صادر نشده است.
 تعطیلی فرودگاه هرمزگان تکذیب شد



۷ ساعت قبل / سایت بورس 24

برآورد سود خالص بیش از ۲۱ همتی برای «هرمز»؛ امکان رشد ۱۰ برابری نسبت به سال قبل

بورس24 : «فولاد هرمزگان» در بین نمادهای فولادی، یکی از قوی‌ترین گزارش‌های عملکردی در تیرماه را روانه کدال کرده و با کسب ۹.۸۵ هزار میلیارد تومان درآمد در یک ماه، بیش از ۴۲ درصد از کل درآمدهای فصل بهار را تنها در یک ماه پوشش داده است. همچنین رقم تجمیعی درآمدهای ۴ماهه نیز به بیش از ۳۳.۱ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به دوره مشابه، از رشد سه‌رقمی ۱۲۳ درصدی حکایت دارد.روند صعودی نرخ فروش

در این مدت ۴ماهه ۱۴۰۵، متوسط نرخ فروش محصول اصلی «هرمز»، یعنی اسلب، در سطح ۶۵ میلیون تومان گزارش شده است. بر اساس داده‌های مندرج در بورس کالا، در معاملات مردادماه نرخ فروش هر تن اسلب بیش از ۶۹ میلیون تومان گزارش شده که بیانگر روند صعودی نرخ فروش نسبت به متوسط ماه‌های قبل است. البته در بودجه عملیاتی ۹ماهه ۱۴۰۵، نرخ فروش این محصول در سطح ۷۰ میلیون تومان برآورد شده که پیش‌بینی می‌شود با توجه به تداوم محاصره و رشد قیمت ارز در ماه‌های آتی، نرخ فروش این محصول نیز از بودجه عبور کند.جهش‌های سه‌رقمی سود در سایه رشد درآمدها و کنترل هزینه‌ها

یکی از بنیادی‌ترین صورت‌های مالی بورسی در بهار ۱۴۰۵ متعلق به «هرمز» است. شرکت توانسته با رشد تقریباً ۲ برابری درآمدها و در عین حال، کنترل اثربخش هزینه‌های تولیدی، که رشد ۴۳ درصدی داشته‌اند، جهش سنگین ۶۲۶ درصدی سود ناخالص را مخابره کند.

نکته قابل‌ملاحظه در سودسازی «هرمز» آن است که در کل دوره ۱۲ماهه ۱۴۰۴، سود ناخالص برابر با ۴.۶۳ همت بوده و اکنون در نخستین فصل ۱۴۰۵، بالغ بر ۷.۹۴ هزار میلیارد تومان سود کسب کرده است. بنابراین در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۵، نه‌تنها کل سود ناخالص دوره ۱۲ماهه قبل پوشش داده شده، بلکه رشد ۷۱ درصدی نسبت به این سود نیز گزارش شده است.

توجه فرمایید که این رشد ۴۳ درصدی هزینه‌های تولیدی در شرایطی تحقق یافته که بسیاری از شرکت‌های بورسی، رشدهای سه‌رقمی در سرفصل‌های هزینه خود گزارش می‌کنند. همچنین هزینه‌های عمومی و اداری «هرمز» نیز به‌خوبی کنترل شده و از تورم عقب مانده است؛ بدین صورت که با وجود تورم ۸۰ درصدی محیط اقتصادی، هزینه‌های اداری و تشکیلاتی «هرمز» در یک سال ۷۲ درصد افزایش داشته است.

ثمره این رویداد، یعنی رشد قابل‌ملاحظه درآمدها و کنترل اثربخش هزینه‌ها، پرش سود عملیاتی از ۷۳۴ میلیارد تومان در بهار ۱۴۰۴ به بیش از ۶.۷۶ هزار میلیارد تومان در بهار ۱۴۰۵ بوده است؛ رشدی ۸۲۳ درصدی در یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سودآوری در تحلیل بنیادی.

کیفیت سود

البته توجه فرمایید که در دنیای سرمایه‌گذاری، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سنجش کیفیت سود و توانایی تداوم سودآوری شرکت‌ها، تغییرات سرفصل وجوه نقد عملیاتی است؛ بدین صورت که اگر هم‌زمان با گزارش رشدهای سنگین سود، سرفصل وجوه نقد عملیاتی نیز به‌خوبی رشد کرده باشد، خیال سهامداران تا حد زیادی نسبت به کیفیت عملیاتی سود و البته توانایی حفظ این روند آسوده می‌شود. در یک سال اخیر، سرفصل وجوه نقد عملیاتی در «هرمز» جامپ ۳۱۰۸ درصدی را ثبت کرده و از ۱۷۶ میلیارد تومان به بیش از ۵.۶۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

مضافاً آنکه سرفصل سرمایه در گردش نیز در وضعیت مطلوبی قرار دارد؛ چراکه در انتهای خردادماه بالغ بر ۵۰ همت دارایی جاری و تقریباً ۳۸ همت بدهی جاری گزارش شده که سرمایه در گردش در سطح مثبت ۱۲ همت محاسبه می‌شود. البته گفتنی است که ساختار سرمایه شرکت ریسک بسیار کمی دارد؛ چراکه در حال حاضر، کل بدهی‌های شرکت تقریباً برابر با دارایی‌های جاری بوده و تنها از محل دارایی‌های جاری، تمام بدهی‌ها قابل تسویه است. در نتیجه، از منظر نقدینگی، دو شاخص اصلی، یعنی وجوه نقد عملیاتی و سرمایه در گردش، در وضعیت مناسبی قرار دارند.پتانسیل تعدیل مثبت ۲۰ همتی

در بودجه عملیاتی ۹ماهه «هرمز» برآورد شده است که مجموعاً ۷۵ همت درآمد کسب شود و برای تحقق این بودجه، باید ماهانه به‌طور میانگین ۸.۳ همت درآمد وارد شرکت شود. با ثبت درآمد ۹.۸ همتی در تیرماه، قدم اول محکم برداشته شده و در همین ماه نخست، تقریباً ۱۳ درصد از بودجه پوشش داده شده است.

«هرمز» در انتهای خرداد ۱۴۰۵ اعلام کرده است که ۲۰۸ هزار تن اسلب در انبار دارد. در این مدت ۳ماهه حساس جنگی نیز ۳۸۵ هزار تن تولید داشته و عملاً به‌طور میانگین ماهانه ۱۲۸ هزار تن اسلب تولید کرده است. با احتساب ۸ ماه باقیمانده، یعنی عملکرد مرداد تا اسفند، و موجودی انبار، برای مدت‌زمان باقیمانده می‌توان تناژ قابل فروش اسلب را در سطح ۱.۲ میلیون تن برآورد کرد.

حال، نرخ فروش در بورس کالا در مردادماه ۶۹ میلیون تومان بوده و با احتساب همین نرخ، پتانسیل درآمد ۸۵ هزار میلیاردتومانی در «هرمز» دیده می‌شود. توجه فرمایید که با احتساب درآمد تیرماه، یعنی ۹.۸ همت، ارزش درآمدهای ۹ماهه «هرمز» می‌تواند به حوالی ۹۵ تا ۹۶ همت برسد که در قیاس با بودجه ۷۵ همتی، بیانگر پتانسیل ۲۰ همت تعدیل مثبت است.برآورد جامپ ۱۰ برابری سود خالص

شرکت برآورد کرده است که در ۹ماهه ۱۴۰۵، نرخ خرید ماده اولیه اصلی، یعنی گندله، در همان سطوح سه‌ماهه نخست ۱۴۰۵، یعنی ۱۳.۸ تا ۱۴ میلیون تومان به ازای هر تن، باشد. در ۳ماهه بهار ۱۴۰۵، از محل درآمد ۲۳.۲ همتی، سود خالصی معادل ۴.۱۶ همت کسب شد و در نتیجه، حاشیه سود «هرمز» تقریباً ۱۸ درصد محاسبه شده است.

برای دوره ۹ماهه، برآورد درآمد ۹۵ همتی را داریم و در این سناریو، سود خالص ۹ماهه بالغ بر ۱۷ همت برآورد می‌شود. در نتیجه، سود خالص سالانه می‌تواند به بیش از ۲۱ همت برسد؛ این در حالی است که کل سود سال قبل برابر با ۲.۲ همت بوده و مخلص کلام این می‌شود که «هرمز» با این نرخ‌های فروش و ثبات عملیاتی در شرایط حساس جنگی، پتانسیل تقریباً ۱۰ برابر کردن سود خالص را دارد.

گفتنی است که در گزارش بهار ۱۴۰۵، سود خالص ۱۱ برابر شده بود؛ از ۳۷۱ میلیارد تومان به ۴.۱۶ همت.




 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!
۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!

جنگ با ایران را ترامپ با «هرمز و نفت» شروع کرد؛ حالا به «گوشت چرخ‌کرده» رسیده! قرار بود جنگ، معادلات انرژی را به نفع آمریکا تغییر دهد؛ اما حالا کاخ سفید برای ارزان‌کردن همبرگر، 300 هزار تن گوشت وارد می‌کند. در آستانه انتخابات، تنگه هرمز جای خود را به #همبرگر داده است!

 شرط ۲ میلیون دلاری روی نوسان ریپل همزمان با جهش قیمت - سرمایه و بورس
۹ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

شرط ۲ میلیون دلاری روی نوسان ریپل همزمان با جهش قیمت - سرمایه و بورس

همزمان با جهش قابل توجه قیمت ریپل (XRP)، یک معامله‌گر بازار اختیار معامله، موقعیتی به ارزش ۲.۳۲ میلیون دلار روی افزایش شدید نوسانات این ارز دیجیتال باز کرده است؛ معامله‌ای که نشان می‌دهد برخی فعالان بازار انتظار دارند XRP در روزهای آینده حرکت قیمتی بزرگی را تجربه کند.

 محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم

اقتصادنیوز: درباره معیشت مردم، خطر فوری و ملموس، تورم بسیار بالاست. اقتصاد ایران در شرایطی قرار گرفته است که خطر تثبیت تورم در سطوح بسیار بالا و حتی حرکت به سوی نرخ‌های سه‌رقمی را نمی‌توان نادیده گرفت.

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند
۱۰ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند

قیمت دلار، طلا و سکه در هفته پایانی مرداد با جهش همراه شد. قیمت دلار روز پنجشنبه روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ بسته شد و قیمت طلا و سکه نیز سقف‌های جدیدی را ثبت کرد. بازار در حالی معاملات شنبه را آغاز می‌کند که افزایش تنش‌های سیاسی احتمال ادامه نوسان در سطوح بالای قیمتی را افزایش داده است.

 روایت فایننشال تایمز از تقلای لیبی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه نفت و گاز / چگونه طلای سیاه می‌تواند هم تهدید باشد و هم فرصت؟
۱۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روایت فایننشال تایمز از تقلای لیبی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه نفت و گاز / چگونه طلای سیاه می‌تواند هم تهدید باشد و هم فرصت؟

لیبی برای افزایش تولید نفت به ۲ میلیون بشکه در روز تا ۲۰۳۰، به ۳۰ تا ۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد، اما بی‌ثباتی سیاسی، کمبود منابع مالی و قاچاق سوخت توسعه صنعت نفت این کشور را تهدید می‌کند.