به نقل از خبرگزاری آناتولی، آلبارس در پیام خود در واکنش به اظهارات تاجانی درباره حمایت از تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن، او را به عوامفریبی برای منافع حزبی متهم کرد.
وزیر خارجه اسپانیا در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: این سخنان برای وزیر خارجه یک کشور شریک و دوست که از او انتظار همبستگی اروپایی داریم، نامناسب است.
وی افزود که دستور احضار سفیر ایتالیا را صادر کرده است.
آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا پیشتر در پیامی با تاکید بر اینکه مهاجرت نامنظم و کنترل نشده تهدیدی برای امنیت ملی است از تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن حمایت کرده بود.
تاجانی در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من از بسته شدن منطقه شنگن با اسپانیا حمایت میکنم و به اقدامهای ماتئو پیانتهدوسی وزیر کشور (ایتالیا) کاملا اعتماد دارم.
وی افزود: مهاجرت نامنظم و کنترل نشده تهدیدی برای امنیت ملی است. …














