قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

میانجی‌گری بزرگ شرقی در اسلام‌آباد؛ طرح جدید چین برای پایان دادن به نبرد ایران و آمریکا

خبرگزاری رویترز گزارش داد که کشور پاکستان با پیشنهاد و ابتکار عمل چین، در حال بررسی امکان زمینه‌سازی برای از سرگیری مذاکرات میان ایران و ایالات متحده آمریکا با هدف پایان دادن به درگیری‌های منطقه‌ای است؛ رایزنی‌هایی که کلید اولیه آن هم‌زمان با سفر وزیر کشور ایران به اسلام‌آباد خورده است.
 میانجی‌گری بزرگ شرقی در اسلام‌آباد؛ طرح جدید چین برای پایان دادن به نبرد ایران و آمریکا



۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

عمران خان از زندان به بیمارستان منتقل شد

به گزارش شهرآرانیوز، حزب تحریک انصاف پاکستان اعلام کرد که عمران خان برای انجام آزمایش‌های پزشکی به بیمارستانی در اسلام آباد منتقل شده است.

بر اساس این گزارش، این اقدام در پاسخ به درخواست دیرینه هوادارانش صورت گرفته است که می‌گویند سلامت او در طول بیش از سه سال زندان رو به وخامت گذاشته است.

به نوشته رویترز، این اقدام پس از حکمی که این هفته توسط دیوان عالی پاکستان صادر شد، صورت گرفته است و به عنوان اولین اقدامی تلقی می‌شود که ممکن است تنش‌ها بین حزب عمران خان و نهاد قدرتمند نظامی را که از زمان برکناری از سمت خود در سال ۲۰۲۲ با آنها اختلاف داشته است، کاهش دهد.

رویترز روز سه شنبه به نقل از رسانه‌های محلی پاکستان گزارش داده بود که دادگاه عالی این کشور دستور انتقال عمران خان نخست‌وزیر سابق از زندان به بیمارستان را صادر کرده است.

جلسه نهایی رسیدگی به پرونده مبارزه با فساد در پاکستان مرتبط با پرونده فساد مالی «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور و همسرش، ۲۹ آذر ۱۴۰۴ در زندان شهر راولپندی جایی که عمران خان و همسرش «بُشری بیگم» زندانی هستند، برگزار شد و نخست‌وزیر برکنار شده پاکستان به تحمل ۱۰ و ۷ سال حبس و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند.

جنبش عدالت پاکستان که عمران خان بنیانگذار آن بوده، مدعی است که ماهیت همه پرونده‌های علیه عمران خان سیاسی و انتقام‌جویی دولت و حاکمیت نظامی است.

قاضی شاهرخ ارجمند رئیس دادگاه با تایید جرم عمران خان و همسرش مبنی بر خیانت به خزانه ملی و دریافت رشوه حکم جدید حبس را علیه آنان صادر کرد.

یک روز قبل از آن نیز رای نهایی پرونده‌های قضایی علیه برخی اعضای ارشد حزب عمران خان در شهر لاهور اعلام شد که بسیاری از آنان به چندین سال حبس محکوم شدند.

عمران خان نخست وزیر برکنار شده پاکستان که از تابستان ۲۰۲۳ در زندان بسر می‌برد، اوایل آذرماه ۱۴۰۴ طی پیامی خطاب به هوادارانش در شبکه اجتماعی ایکس، فرمانده وقت ارتش کشورش را به قانون‌شکنی و سرکوب خونین مخالفان متهم کرد.

وی در ادامه مدعی مداخله حاکمیت نظامی در بازداشت‌های سیاسی از جمله پرونده سازی علیه مسئولان حزب جنبش عدالت شده بود؛ اتهامی که سخنگوی ارتش پاکستان نیز در جریان نشست خبری روز ۱۴ آذر ۱۴۰۴ خود آن را رد کرد.

ژنرال احمد شریف چودری سخنگوی ارتش پاکستان در اظهارات بی سابقه خود، «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور را تهدیدی علیه امنیت ملی خوانده بود.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید احضار کاردار آمریکا از سوی پاکستان


۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پکن خواستار لغو تعرفه های آمریکا بر پهپادهای ساخت چین شد

به گزارش تجارت نیوز، سی جی تی ان، سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: چین از آمریکا می خواهد تا فوراً تعرفه‌های بخش ۲۳۲ را که بر واردات پهپادها و قطعات مرتبط اعمال کرده است، لغو کند.

هه یادونگ گفت: این تعرفه‌ها با محصولات مرتبط چینی به شیوه‌ای تبعیض‌آمیز رفتار می‌کند و به منافع شرکت‌های چینی آسیب جدی می‌رساند.

وی افزود: پهپادهای چینی صادر شده به بازار آمریکا عمدتاً در زمینه‌های غیرنظامی، از جمله تولیدات کشاورزی، بازرسی تجهیزات و صنایع فیلم و سرگرمی استفاده می‌شوند.

یادونگ گفت که اقدامات آمریکا دامنه مفهوم امنیت ملی را گسترش داده، رفتار تعرفه‌ای تبعیض‌آمیزی را بر محصولات چینی اعمال کرده و نرخ‌های تعرفه متفاوتی را برای شرکای تجاری مختلف معرفی کرده است.

وی افزود که چین قاطعانه با این اقدام مخالف است.

به گزارش ایرنا،‌ هفته گذشته، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با استناد به نگرانی‌های مربوط به امنیت ملی و زنجیره تأمین، دستوری را امضا کرد که بر اساس آن، تعرفه‌هایی تا سقف ۱۰۰ درصد بر پهپادهای وارداتی و قطعات آنها اعمال می‌شود.

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که تعرفه ۱۰۰ درصدی بر پهپادهایی که به ویژه برای امنیت ملی حساس تلقی می‌شوند، از جمله پهپادهایی که بیش از ۲۵ کیلوگرم وزن دارند یا مجهز به قابلیت‌های تصویربرداری حرارتی هستند و همچنین ایستگاه‌های اتصال و برخی از قطعات حیاتی آنها، اعمال خواهد شد.

منبع: ایرنا


۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

توافق پاکستان و سوریه برای توسعه همکاری‌های دفاعی - امنیتی

به گزارش تجارت نیوز، صبح جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اسعد الشیبانی وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه در راولپندی با فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش و رئیس نیروهای دفاعی پاکستان دیدار کرد.

الشیبانی پیش از این جلسه، دیدارهای جداگانه‌ای با شهباز شریف نخست وزیر، سناتور محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه و جام‌ کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان انجام داد.

فرمانده ارتش پاکستان و وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه در این دیدار، مسائل مورد علاقه مشترک، وضعیت امنیتی منطقه‌ای و راه‌های افزایش همکاری‌های دوجانبه دفاعی و امنیتی را مورد بحث قرار دادند.

عاصم منیر دیدگاه پاکستان را در مورد صلح جهانی و ثبات منطقه‌ای به اشتراک گذاشته و بر اهمیت همکاری و تلاش‌های مشترک برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک تاکید کرد.

۲ طرف بر عزم خود برای تقویت بیشتر روابط دوجانبه و گسترش تعاملات در زمینه‌های دفاعی و امنیتی تأکید کردند.

به گزارش ایرنا، این اولین سفر یک وزیر امور خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد است.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان روز گذشته(پنجشنبه) در دیدار با الشیبانی گفت که اسلام‌آباد پیرامون بلندی‌های جولان اشغالی از موضع سوریه حمایت می کند.

منبع: ایرنا




 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.

 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 هشدار سرلشکر عبداللهی ؛  پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار سرلشکر عبداللهی ؛ پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۴۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۱۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.