قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

۳ نطقه در استان بوشهر مورد حمله آمریکا قرار گرفت

معاون سیاسی و امنیتی استاندار بوشهر گفت: براثر تهاجم دشمن آمریکایی بامداد امروز سه انفجار در شهرستان های بوشهر و دشتی به وقوع پیوست.
 ۳ نطقه در استان بوشهر مورد حمله آمریکا قرار گرفت



اکونومیست: ذخایر پاتریوت آمریکا کاهش یافت؛ اوکراین نگران شد

 اکونومیست: ذخایر پاتریوت آمریکا کاهش یافت؛ اوکراین نگران شد
 روزنامه دنیای اقتصاد / ۲۴ دقیقه قبل
اکونومیست از کمبود فزاینده موشک‌های رهگیر پاتریوت خبر داده و نوشته این وضعیت اوکراین و دیگر متحدان آمریکا را نگران کرده است. به‌گفته این گزارش، مصرف بالای پاتریوت در جنگ ایران و اسرائیل و کاهش ذخایر، تحویل و تأمین این سامانه‌ها را با مشکل روبه‌رو کرده است.

نشریه اکونومیست در گزارشی با اشاره به کمبود فزاینده موشک‌های رهگیر برای سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت، نوشت: این موضوع باعث ایجاد وحشت در اوکراین و نگرانی سایر کشورهایی شده است که به این سلاح متکی هستند.

 در گزارش اکونومیست آمده است که متحدان آمریکا نگران هستند که ذخایر موشک‌های پاتریوت ایالات متحده به دلیل حملات تجاوزکارانه این کشور علیه ایران، به میزان قابل توجهی کاهش یافته باشد.

بر اساس این گزارش، تحویل سامانه‌های پاتریوت به سوئیس هفت سال به تعویق افتاده است و شرکت لاکهید مارتین به مشتریان خارجی خود هشدار داده است که نمی‌تواند برنامه‌های تحویل موشک‌های رهگیر این سامانه‌ها را تضمین کند.

این گزارش می‌افزاید: با نزدیک شدن به زمستان، اوکراین حداقل ۳۰۰ موشک رهگیر برای سامانه‌های پاتریوت خود درخواست کرده است اما برخی از کشورها از جمله آلمان، یونان، لهستان و اسپانیا که هنوز ذخایر قابل توجهی دارند، تمایلی به انتقال این موشک‌ها به اوکراین ندارند.

در ادامه گزارش اکونومیست آمده است: بر اساس گزارش موسسه تحقیقات سیاست خارجی آمریکا، ایالات متحده و (رژیم) اسرائیل در چهار روز اول جنگ علیه ایران به طور متوسط روزانه ۲۲۵ موشک رهگیر پاتریوت استفاده کرده‌اند در حالی که شرکت لاکهید مارتین در کل سال ۲۰۲۵ فقط حدود ۶۲۰ فروند از این نوع موشک را تولید کرده بود.

به گزارش ایرنا، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پیش‌تر از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درخواست کرده بود تا یک محموله کمک‌های پدافندی فوری شامل ۳۰۰ موشک پدافند هوایی پاتریوت برای کی‌یف ارسال کند.

زلنسکی در مصاحبه با آکسیوس اعلام کرد که از ترامپ درخواست کرده است یک «بسته اضطراری زمستانی» شامل موشک‌های رهگیر سامانه پدافند هوایی پاتریوت در اختیار اوکراین قرار دهد تا این کشور بتواند از حملات روسیه به زیرساخت‌های انرژی خود جلوگیری کند.

آکسیوس درباره دلیل این درخواست زلنسکی نوشت: ذخایر موشک‌های رهگیر پاتریوت اوکراین تقریبا به پایان رسیده است و بدون این موشک‌ها، این کشور قادر به مقابله با موشک‌های بالستیک نیست. همین مساله باعث شد اوکراین نتواند حملات اخیر روسیه به کی‌یف را دفع کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد




آیت الله حسینی بوشهری: آرمان‌های رهبر شهید برای سالیان متوالی چراغ راه ملت ایران است+فیلم

 آیت الله حسینی بوشهری: آرمان‌های رهبر شهید برای سالیان متوالی چراغ راه ملت ایران است+فیلم
 خبرگزاری دانشجو / ۳ ساعت قبل
نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: آرمان‌ها و اهداف بلند رهبر شهید برای سالیان متوالی به‌عنوان میراثی ارزشمند و چراغ راه ملت ایران باقی خواهد ماند و نسل جوان ب...

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌و‌گو با SNN TV با تسلیت فرارسیدن چهلمین روز تشییع و تدفین رهبر شهید، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، گفت: این اجتماع تنها گوشه‌ای از حضور گسترده مردم در سراسر کشور و حتی دیگر کشور‌ها برای گرامیداشت یاد و آرمان‌های رهبر شهید است.

 

وی افزود: ملت ما رهبر عزیز خود را فراموش نخواهد کرد و آرمان‌ها و اهداف بلند ایشان برای سالیان متوالی به‌عنوان هدیه‌ای الهی برای ملت باقی خواهد ماند.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 

نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر نقش نسل جوان در تداوم این مسیر اظهار کرد: امیدواریم جوانان که امید‌های آینده کشور هستند، کلمات، جملات و بیانات رهبر شهید را الگوی گفتاری و رفتاری خود قرار دهند و در مسیری گام بردارند که مورد رضایت حضرت بقیةالله الاعظم (عج)، رهبر شهید و رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی، باشد.



 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

صبح نو/متن پیش رو در صبح نو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هیچ ملتی از شبیه‌شدن مردمانش به یکدیگر ساخته نمی‌شود؛ ملت درست از جایی آغاز می‌شود که تفاوت‌ها، ذیل یک سرنوشت مشترک، امکان هم‌زیستی پیدا می‌کنند. اگر همه یکسان می‌اندیشیدند، «وحدت» فضیلتی سیاسی نبود؛ امری طبیعی و بی‌هز

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟

 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 تگزاس؛ ایالت هفت تیرکشان، شمشیر را علیه جامعه مسلمانان از رو بست | آخرین خبر

تگزاس؛ ایالت هفت تیرکشان، شمشیر را علیه جامعه مسلمانان از رو بست | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست جوامع مسلمان تگزاس به ویژه در حومه شهرهایی مانند دالاس دهه‌هاست که روند رو به رشدی را تجربه می‌کنند. مهاجرت گسترده مسلمانان به این ایالت در جست‌وجوی مدارس باکیفیت، مسکن مقرون‌به‌صرفه و یک جامعه پویا، اکنون

 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.

 زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

مسجد برای بسیاری از ما فقط یک ساختمان با گنبد فیروزه‌ای و محراب نیست؛ بخشی از خاطرات محله است. جایی که آدم‌ها یکدیگر را می‌دیدند، از حال هم باخبر می‌شدند