قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

رسانه رژیم صهیونیستی: اسرائیل تولید بمب‌های هدایت‌شونده را آغاز می‌کند

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارشی با اشاره به تصمیم تل‌آویو برای کاهش وابستگی به تسلیحات آمریکایی نوشت که رژیم صهیونیستی طی دو سال آینده تولید انبوه بمب‌های هدایت‌شونده دقیق (ـJDAM) را آغاز خواهد کرد.
 رسانه رژیم صهیونیستی: اسرائیل تولید بمب‌های هدایت‌شونده را آغاز می‌کند



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی تانکر ترکرز درباره جزیره خارک/ احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ترس ناتو از حمله ایران به بلغارستان

به گزارش خبر فوری، آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا، احتمال جنگ و تحولات منطقه در روز 30 مرداد 1405 را بخوانید:

اسرائیل هیوم: در اسرائیل درباره فعال شدن ماده ۵ ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌شود

اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

ادعای تانکر ترکرز: تولید نفت خام در ایران کاهش یافته/ ایران فشاری برای صادرات ندارد

تانکر ترکرز: دلیل اینکه دیگر در خارک شاهد بارگیری‌های زیادی نیستیم، این است که تولید نفت خام ایران در ماه‌های اخیر به سطحی کاهش یافته که فقط اندکی بالاتر از میزان مصرف/پالایش داخلی این کشور است. این یعنی ایران در حال حاضر فشار چندانی برای صادرات نفت ندارد.

اولین اقدام ناتو در بلغارستان از ترس حمله احتمالی ایران

خبرگزاری bta بلغارستان: شورای وزیران بلغارستان در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رومن رادف، نخست وزیر با مارک روته، دبیرکل ناتو، گفتگوی تلفنی داشت.

طبق گزارش‌های رسانه‌های خارجی، این دو در مورد فضای امنیتی اروپا با تمرکز بر خطر احتمالی اقدامات تهاجمی ایران گفتگو کردند.

روته شخصاً حمایت کامل ناتو را تأیید کرد و از آمادگی نیروهای دفاعی اتحاد برای پاسخ به حمله احتمالی خبر داد. در بیانیه مطبوعاتی آمده است که هرگونه حمله به یک کشور عضو ناتو به طور قطعی به عنوان حمله‌ای علیه اتحاد تلقی خواهد شد و تمام اقدامات ناشی از پیمان آتلانتیک شمالی متعاقباً انجام خواهد شد./ خبرفوری

 

در حال تکمیل ...


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه

به نقل از شبکه المیادین، نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.


۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

بازداشت زنی به اتهام تلاش برای بمب‌گذاری در ساختمان کنگره ایالتی نیویورک

اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) روز پنجشنبه زنی را که متهم به طراحی حمله به ساختمان پارلمان ایالتی نیویورک در شهر آلبانی است، بازداشت کرد.

بر اساس دادخواست کیفری تنظیم‌شده، اف‌بی‌آی اعلام کرد جسیکا بویِ 35 ساله در ارتباطات آنلاین خود با گروه داعش بیعت کرده و از ماه ژوئیه برنامه‌ریزی برای انجام این حمله را آغاز کرده بود.

در این دادخواست آمده است که بوی درباره برنامه‌های خود با مخبران اف‌بی‌آی گفتگو کرده و هفته‌ها به نظارت و شناسایی ساختمان پارلمان پرداخته بود؛ از جمله اینکه از زاویه‌ها و دیدگاه‌های مختلف، از جمله یک «سالن دیده‌بانی در همان نزدیکی»، اقدام به عکاسی کرده بود.

بر اساس این دادخواست، وی در تاریخ 5 اوت موادی را برای ساخت بمب از یک ابزارفروشی خریداری کرد و طی دو هفته بعد با مخبران به طراحی نقشه ادامه داد.

طبق دادخواست موجود، مخبران روز چهارشنبه با بوی ملاقات کرده و یک جلیقه/دستگاه انفجاری خنثی‌شده (مشق) و یک قبضه اسلحه کمری غیرفعال را همراه با دستورالعمل نحوه منفجر کردن مواد منفجره در اختیار او قرار دادند.

در دادخواست اشاره شده است که وی بلافاصله پس از آن توسط اف‌بی‌آی بازداشت شد.

 


۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادامه تجاوز ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره سوریه (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، نیرو‌های ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیما‌های جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید تماس‌های موساد با حکومت جولانی افشا شد


۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید عون: بازسازی لبنان بزرگ‌ترین چالش مرحله آینده است