قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

کره شمالی یک موشک راهبردی آزمایش کرد

خبرگزاری مرکزی کره بامداد یکشنبه گزارش داد، کیم جونگ اون رهبر کره شمالی بر آزمایش یک موشک کروز راهبردی و بررسی سامانه‌های دفاع هوایی و ضدکشتی و ضدزیردریایی نظارت کرد.
 کره شمالی یک موشک راهبردی آزمایش کرد



۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

هشدار دریادار ایرانی به دشمنان / «قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند» / واکنش قاطع فرمانده نیروی دریایی به ادعاهای آمریکا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ امیر دریادار شهرام ایرانی عصر امروز در یادواره شهید عماد هرمزی در نوشهر با تشریح مأموریت نیروهای دریایی کشور اظهار کرد: ما هم برای شهدا گریه می‌کنیم، اما قطره‌های گریه ما طوفانی به پا می‌کند که اجازه نمی‌دهد دشمن قدم از قدم بردارد. دشمن با تمام قوا آمده و ما نیز با تمام قوا ایستاده‌ایم و اگر شهیدی از ما گرفته شده، ناجوانمردانه بوده است. امروز مسئولیت ما پس از شهادت همرزمانمان سنگین‌تر شده است؛ چراکه باید راه آنان را ادامه دهیم و انتقام عزیزانمان را بگیریم.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در تشریح مفهوم «تنگه احد ولایت» گفت: این خط از مرز پاکستان تا رأس‌الحد در کشور عمان و در عمق ورودی دریای عمان به اقیانوس هند امتداد دارد.

ایرانی با اشاره به ادعاهایی درباره وضعیت نیروی دریایی ایران افزود: بارها درباره تنگه هرمز صحبت شده و برخی ادعا کرده‌اند نیروی دریایی ایران از بین رفته است؛ اما سؤال اینجاست که اگر چنین ادعایی درست است، چرا دشمن جرأت نمی‌کند حتی یک میلی‌متر وارد «تنگه احد ولایت» شود؟

وی تصریح کرد: امروز کشتی‌های ایران در بنادر مختلف حضور دارند و از همین محدوده عبور می‌کنند؛ بنابراین اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران صرفاً یک ادعا نیست، بلکه در میدان و در مسیرهای دریایی خود را نشان می‌دهد.


۵ ساعت قبل / سایت تابناک

فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ امیر دریادار شهرام ایرانی جمعه ۳۰ مرداد در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره ناوسروان عماد هرمزی که در مصلی امام خمینی نوشهر برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره همه شهدای جنگ رمضان به خصوص رهبر شهید و همه کسانی که در نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه به شهادت رسیدند، اظهار کرد: همه همرزمان ما از جمله عماد هرمزی که در این جنگ به شهادت رسیدند همانند فرزندان ما بودند و خود شهید هرمزی که امروز سالروز تولد وی است من را به این مراسم آورده است.

وی افزود: ترفیع همه این شهدا که در ناوشکن جماران و در تنگه احد ولایت بودند به دست قائد شهیدمان نصب شد و شهادت آنها هم با ایشان رقم خورد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه در تنگه احد ولایت امروز سربازان شما اجازه ندادند دشمن قدم از قدم بردارد و جلوتر بیاید، تصریح کرد: رئیس جمهوری آمریکا هر روز دهانش را باز می‌کند و می‌گوید: نیروی دریایی ایران نابود شده است اگر اینطور است پس چرا جرات نمی‌کند از تنگه احد ولایت یک متر جلوتر بیاید.

دریادار ایرانی: به‌زودی در دریا به دشمنان درسی خواهیم داد که فرصت گریه کردن نداشته باشند

امیر دریادار ایرانی بابیان اینکه امروز در میدان، اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران اینگونه است که دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد، گفت: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایتی است که نه‌تنها دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد بلکه از روی ترس شبانه روز گریه می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: همرزمان من، چون راهشان راه حسین است از عشق امام حسین گریه می‌کنند و گریه‌های ما طوفانی را به پا می‌کند و اجازه نمی‌دهد که دشمن قدم از قدم بردارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه دشمن با تمام قوا آمده است و ما هم با تمام قوا ایستاده‌ایم، افزود: دشمن اگر از ما شهید گرفت ناجوانمردانه گرفت.

امیر ایرانی یادآور شد: دشمن مگر ادعا نمی‌کرد که قدرت دریایی است پس چرا زمانی به ناوشکن جماران حمله کرد که در حالت دفاعی نبود، چون می‌دانست در همان دریا پاسخ خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه شهرستان نوشهر افتخار این را دارد که بار‌ها قائد عظیم‌الشأن ملت در این شهر حضور پیدا کرده است و دانشگاه نیروی دریایی امام خمینی نیز این افتخار را دارد که فرزندانی را تربیت کرد که از همین مکتب آمده‌اند، متذکر شد: امروز این خطه شهدایی از نیروی دریایی را در خود جای داده است.

وی با تأکید بر اینکه امروز ایران بزرگ اسلامی در اوج است، افزود: اگر امروز دشمن عقب‌نشینی کرده است و با همه هیمنه خود می‌گوید جنگ نظامی را کنار می‌گذارم و اعلام جنگ اقتصادی کرده است به خاطر همین قدرت و شجاعت شهدای ما بوده است.

فرمانده نیروی دریایی با بیان اینکه ما از ابتدای انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی بوده‌ایم، گفت: دشمن آمد ادعا کرد که می‌خواهد زیرساخت‌ها را بزند، اما نمی‌داند که زیرساخت اصلی در ایران اسلامی مردم، تمدن و فرهنگ این مردم است.

امیر ایرانی تصریح کرد: اکثر پل‌هایی که خراب کرد مجدداً درست شدند و پالایشگاه‌هایی که بمباران کرد ۵۰ درصد به مدار بازگشتند.

وی ادامه داد: اسنادی وجود دارد که پیشینه دریایی کشور ما به بیش از شش هزار سال قبل باز می‌گردد و ایران در شش هزار سال قبل قدرت دریایی بوده است و امروز سیستان و بلوچستان و تنگه احد ولایت ما و استان هرمزگان به خوبی در حال درخشش است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش یاداور شد: همه ما نیرو‌های دریایی هم‌قسم هستیم و امروز مسئولیت ما سنگین‌تر از روز‌های قبل است، چون باید انتقام شهدای عزیزمان را بگیریم و دشمنان کشورمان به برکت وجود نیرو‌های مصمم دریایی ارتش و سپاه جرأت نزدیک شدن ندارند.

وی افزود: ولایت بر ما تکلیف کرد که تنگه احد ولایت حفظ شود وهیچ دشمنی از این خط جلوتر نیاید و، چون این دستور اجرا شد آن تنگه به نام تنگه احد ولایت نامگذاری شد.

امیر ایرانی با اشاره به نقش پررنگ مردم در دفاع از کشور و حفظ قدرت گفت: به خاطر وجود شما مردم است که دست در دست هم و محکم ایستاده‌اید و دشمن هر دفعه شکست می‌خورد و این قدرت اراده مردم ایران است که آنها را امروز زمین‌گیر کرده است و قدرت تصمیم‌گیری ندارد.

دریادار ایرانی: به‌زودی در دریا به دشمنان درسی خواهیم داد که فرصت گریه کردن نداشته باشند

وی تصریح کرد: امروز ترس دشمن از همین انسجام است و هم‌رزمان ما یعنی کل نیرو‌های مسلح یک صدا و یک قسم جمع شده‌ایم و دشمن نخواهد توانست بین ما فاصله بیندازد.

امیر ایرانی تأکید کرد: امروز سپاه، بسیج، ارتش و فراجا ندارد و همه ما یک صدا هستیم و محکم ایستاده‌ایم و تنگه احد ولایت پایدار خواهد ماند و با اقتدار حفظ خواهد شد و به‌زودی به دشمنان در دریا درسی خواهیم داد که فرصت گریه‌کردن هم نداشته باشند.


۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پاسخ صریح دریادار ایرانی ‌به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران؛ دروغ است

در روزهایی که نام «تنگه هرمز» بار دیگر در محاسبات و ادعاهای رسانه‌ای دشمن تکرار می‌شود، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش از نقطه‌ای سخن می‌گوید که به تعبیر او، فراتر از یک موقعیت جغرافیایی، به خطی برای نمایش اقتدار دریایی ایران تبدیل شده است؛ خطی که از مرز پاکستان تا رأس‌الحد عمان امتداد دارد و نیروهای ایرانی بیش از 175 روز است در آن مستقرند.

امیر دریادار شهرام ایرانی عصر امروز در یادواره شهید عماد هرمزی در نوشهر با تشریح مأموریت نیروهای دریایی کشور اظهار کرد: سربازان ایران اسلامی در «تنگه احد ولایت» مستقر هستند و اجازه نداده‌اند دشمن حتی قدمی به این محدوده نزدیک شود.

وی با گرامیداشت یاد شهدای جنگ رمضان و شهدای نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شهدا را جان‌فدایان مردم و ایران اسلامی دانست و گفت: شهدای ما در گوشه‌گوشه کشور برای دفاع از مردم و سرزمین جان خود را تقدیم کردند و امروز نیز راه و مأموریت آنان توسط همرزمانشان ادامه دارد.

«تنگه احد ولایت»؛ خطی از پاکستان تا عمان

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در تشریح مفهوم «تنگه احد ولایت» گفت: این خط از مرز پاکستان تا رأس‌الحد در کشور عمان و در عمق ورودی دریای عمان به اقیانوس هند امتداد دارد.

ایرانی با اشاره به ادعاهایی درباره وضعیت نیروی دریایی ایران افزود: بارها درباره تنگه هرمز صحبت شده و برخی ادعا کرده‌اند نیروی دریایی ایران از بین رفته است؛ اما سؤال اینجاست که اگر چنین ادعایی درست است، چرا دشمن جرأت نمی‌کند حتی یک میلی‌متر وارد «تنگه احد ولایت» شود؟

وی تصریح کرد: امروز کشتی‌های ایران در بنادر مختلف حضور دارند و از همین محدوده عبور می‌کنند؛ بنابراین اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران صرفاً یک ادعا نیست، بلکه در میدان و در مسیرهای دریایی خود را نشان می‌دهد.

175 روز ایستادگی در خط مقدم

دریادار ایرانی با بیان اینکه نیروهای ایرانی بیش از 175 روز است در این محدوده استقرار دارند، گفت: شاید ما در حوزه تبلیغات و رسانه آن‌گونه که باید عمل نکرده باشیم، اما مردم بدانند سربازان شما در «تنگه احد ولایت» مستقر هستند و اجازه نداده‌اند دشمن قدم از قدم بردارد.

وی ادامه داد: این همان پیامی است که شهید عماد هرمزی و دیگر شهدای نیروی دریایی می‌خواستند به مردم منتقل کنند؛ اقتدار، ایستادگی و انجام مأموریت حتی در سخت‌ترین شرایط.

مأموریتی که شهید هرمزی تا پای جان انجام داد

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با اشاره به آخرین مأموریت‌های شهید عماد هرمزی گفت: این شهید و همرزمانش چند روز پیش از شهادت در دل دشمن و در کنار آنها حضور داشتند تا شرایط را بررسی و برای مأموریت خود آماده شوند.

ایرانی با بیان اینکه قدرت واقعی در میدان باید خود را نشان دهد، افزود: اگر کسی ادعای قدرت دارد، باید در برابر رزمندگان ما اقدام کند، نه اینکه از پشت خنجر بزند.

وی درباره شهید هرمزی نیز گفت: این شهید افسر عملیات ناوشکن و محور ناوشکن بود و زمانی که از او پرسیدم آیا دل دشمن را می‌لرزاند، پاسخ داد «همان چیزی که آقا از من انتظار دارد، انجام می‌دهم؛ حتی اگر برنگردم.»

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش تأکید کرد: این میزان از عزم و اراده در شهیدان وجود داشت و امروز نیز همرزمان آنان با همان روحیه مصمم به انجام مأموریت خود ادامه می‌دهند.

گریه ما طوفان به پا می‌کند

دریادار ایرانی با اشاره به روحیه رزمندگان نیروی دریایی در مواجهه با شهادت همرزمانشان گفت: ما هم برای شهدا گریه می‌کنیم، اما قطره‌های گریه ما طوفانی به پا می‌کند که اجازه نمی‌دهد دشمن قدم از قدم بردارد.

وی تصریح کرد: دشمن با تمام قوا آمده و ما نیز با تمام قوا ایستاده‌ایم و اگر شهیدی از ما گرفته شده، ناجوانمردانه بوده است. امروز مسئولیت ما پس از شهادت همرزمانمان سنگین‌تر شده است؛ چراکه باید راه آنان را ادامه دهیم و انتقام عزیزانمان را بگیریم.

چرا نام این منطقه «تنگه احد ولایت» شد؟

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در ادامه به فلسفه نامگذاری این محدوده پرداخت و گفت: در تاریخ اسلام، مسلمانان در جنگ احد آسیب دیدند، زیرا به فرمان پیامبر اکرم(ص) توجه نکردند؛ از این رو برای ما «احد» یادآور یک تکلیف و مسئولیت است.

وی افزود: امروز برای ما نیز یک تکلیف تعیین شده و آن حضور و تسلط در شمال اقیانوس هند است؛ این مأموریت به نیروهای ما ابلاغ شده و به لطف خدا انجام شده است.

ایرانی ادامه داد: مأموریت دیگر ما این است که اجازه ندهیم کسی از این خط جلوتر بیاید و به لطف خدا تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است. همچنین اجازه نمی‌دهیم دشمن به خاک مقدس ایران برسد.

وی تصریح کرد: چون این دستور اجرا شد، نام این منطقه را «تنگه احد ولایت» گذاشتیم.

دشمن زیرساخت اصلی ایران را نشناخت

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش دشمن برای ضربه زدن به زیرساخت‌های کشور اظهار کرد: دشمن اعلام کرد که زیرساخت‌های ایران را هدف قرار می‌دهد، اما متوجه نبود زیرساخت اصلی ایران، مردم هستند.

ایرانی گفت: زیرساخت ایران بزرگ اسلامی، تمدن و فرهنگ مردم است و بسیاری از پل‌ها و زیرساخت‌هایی که هدف قرار گرفتند، دوباره ساخته شدند و به چرخه خدمت بازگشتند.

وی با بیان اینکه دشمن در محاسبات خود قدرت مردم ایران را نادیده گرفته است، افزود: آنچه امروز باعث شده دشمن در برابر ایران زمین‌گیر شود، انسجام و اراده مردم است.

نوشهر؛ خاستگاه فرماندهان و شهدای نیروی دریایی

دریادار ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه نوشهر و مازندران در تربیت نیروهای دریایی اشاره کرد و گفت: بسیاری از فرماندهان و شهدای بزرگ نیروی دریایی در این منطقه حضور داشته و نفس آنان در این خطه دمیده شده است.

وی افزود: دانشگاه علوم دریایی نوشهر نیز فرزندانی را تربیت کرده که از همین مکتب برخاسته و در میدان دفاع از کشور ایفای نقش کرده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با اشاره به شهدای عالی‌رتبه نیروهای مسلح گفت: امیر سپهبد موسوی، امیر سرلشکر رزاقی، سردار سپهبد شادمانی و دیگر فرماندهانی که به شهادت رسیدند، پیام‌های بزرگی برای ما داشتند و راه آنان همچنان ادامه دارد.

هشدار درباره یک خط قرمز؛ «انسجام مردم»

ایرانی در بخش پایانی سخنان خود، حفظ انسجام داخلی را یکی از مهم‌ترین الزامات استمرار اقتدار کشور دانست و گفت: اگر دشمن احساس کند می‌تواند به انسجام مردم ضربه بزند، فرصت پیدا خواهد کرد ضربه آخر را به نظام و کشور وارد کند.

وی تأکید کرد: باید این انسجام را حفظ کنیم و اجازه ندهیم دشمن به وحدت و همبستگی مردم آسیب بزند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در پایان گفت: قدرت و اراده مردم ایران اسلامی است که دشمن را سر جای خود نشانده و او را زمین‌گیر کرده است و اگر علم و لیاقت علمداری را داشته باشیم، کشتی کشور را به جای درست خواهیم رساند.




 بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی، عملکرد دستگاه‌ها را بر اساس شاخص استمرار خدمت‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی ارزیابی می‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی، عملکرد دستگاه‌ها را بر اساس شاخص استمرار خدمت‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی ارزیابی می‌کند

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی، عملکرد دستگاه‌ها را بر اساس شاخص استمرار خدمت‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی ارزیابی می‌کند، تاکید کرد: از همه همکارانی که در دستگاه‌های اجرایی شبانه‌روز برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۹ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...

 گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟
۶ ساعت قبل / سایت جماران

گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟

جنگ ۲۰۲۶ میان ایران و متحدان آمریکا، تنها آسمان و آبراه‌های خلیج فارس را به میدان بحران تبدیل نکرد؛ بلکه یکی از مهم‌ترین پایه‌های اقتصاد غیرنفتی کشورهای عربی منطقه، یعنی گردشگری و حمل‌ونقل هوایی را نیز با شوکی جدی مواجه کرده است. لغو ده‌ها هزار پرواز، کاهش ورود گردشگران و آسیب به تصویر «خلیج فارس امن»، خطر ورود منطقه به دوره‌ای از بی‌ثباتی فرسایشی را افزایش داده؛ بحرانی که کشورهای شورای همکاری اکنون با بسته‌های تشویقی و پروژه «شینگن خلیج فارس» در تلاش برای مهار آن هستند.

 پزشکیان: امروز که در قدرت و عزت هستیم، بهتر است جنگ را پایان دهیم
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پزشکیان: امروز که در قدرت و عزت هستیم، بهتر است جنگ را پایان دهیم

آرمان امروز : رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد. مسعود پزشکیان روز جمعه [ ]

 امیر ایرانی: به‌زودی در دریا درس تاریخی به دشمن می‌دهیم که حتی فرصت گریه کردن هم نداشته باشند
۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

امیر ایرانی: به‌زودی در دریا درس تاریخی به دشمن می‌دهیم که حتی فرصت گریه کردن هم نداشته باشند

فرمانده نیروی دریایی راهبردی و حیاتی و تعیین کننده ارتش با تأکید بر وحدت ارتش، سپاه، بسیج و فراجا گفت: نیرو‌های مسلح محکم و استوار تحت فرماندهی معظم کل قوا ا...

 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.