قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

حکم دیوان عالی علیه ترامپ

دیوان عالی ایالات متحده آمریکا فرمان دونالد ترامپ رئیس‌ جمهوری این کشور برای محدود کردن حق شهروندی بر اساس محل تولد در آمریکا را رد کرد و از این رو، این حق همچنان باقی است.
 حکم دیوان عالی علیه ترامپ



۳۶ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

قمار تازه ترامپ با کارت چین / فشار تحریمی آمریکا علیه ایران به بن‌بست خورد / پکن حاضر به همراهی با واشنگتن نیست

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، با ادعای تشدید فشار بر کشورمان از طریق هدف قرار دادن شرکای اقتصادی، هشدار معروف جورج بوش به متحدان واشنگتن پس از حملات یازده سپتامبر را تکرار کرد. او روز پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌بی‌سی مدعی شد که جهان شاهد بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی هماهنگ در تاریخ خواهد بود و کشورها یا با آمریکا هستند یا علیه آن.

این ادبیات تند با هدف تاکید بر تمایل واشنگتن برای مجازات کشورهایی به کار رفت که همچنان با کشورمان مراودات تجاری دارند. بسنت اعلام کرده که در نشست خبری روز دوشنبه از طرح جدید خود رونمایی می‌کند. با این حال به گزارش بلومبرگ، چنین اظهاراتی نشان‌دهنده فقدان نگران‌کننده گزینه‌های آمریکا برای پایان دادن به این درگیری به شدت نامحبوب در آمریکا است. استفاده از این عبارت بدنام، یادآور دو دهه جنگ‌های بی‌پایان واشنگتن در خاورمیانه است، همان جنگ‌هایی که دونالد ترامپ و وزیر دفاع او یعنی پیت هگست بارها وعده داده‌اند از آن پرهیز کنند.

در این میان، چین بزرگ‌ترین آزمون برای سنجش عزم واشنگتن در اجرای این تهدیدها خواهد بود. پکن خریدار اصلی نفت ایران است و دولت ترامپ تاکنون تمایل چندانی برای به چالش کشیدن روابط اقتصادی این کشور با تهران نشان نداده است. این موضوع به ویژه با توجه به سفر ماه آینده شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهوری چین به آمریکا و تلاش دو اقتصاد بزرگ جهان برای حفظ یک آتش‌بس تجاری شکننده، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

ایران دهه‌هاست که تحت تحریم‌های سخت قرار دارد. آمریکا در حالی محاصره دریایی بنادر ایران را اجرا می‌کند که ماه‌ها حملات هوایی نتوانسته اراده کشورمان را به چالش بکشد و تهران را به امضای توافقی برای پایان دادن به جنگ، بازگشایی تنگه هرمز و واگذاری مواد هسته‌ای خود وادار کند. مشخص نیست واشنگتن به جز هدف قرار دادن چین یا اجرای بازی بی‌حاصل تحریم نهادهای کوچک‌تر همکار با ایران در سایر کشورها، چه ابزار اقتصادی معنادار دیگری در اختیار دارد. همزمان با طولانی شدن این درگیری، آسیب به اقتصادهای سراسر جهان نیز در حال افزایش است.

علی واعظ، معاون مدیر برنامه در گروه بین‌المللی بحران معتقد است که آمریکا ظرفیت لازم برای اجرای یک رژیم تحریمی غیرقابل نفوذ علیه کشوری مانند ایران را که در دور زدن تحریم‌ها تخصص دارد، در اختیار ندارد. به گفته او ترامپ نیز صبر لازم برای نتیجه‌بخش بودن چنین سیاستی را ندارد، چرا که این روند ماه‌ها زمان می‌برد نه هفته‌ها. با این وجود ترامپ روز چهارشنبه هشدار داد هر کشوری که به نهادهای مالی، کسب‌وکارها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هرگونه مسیر نجاتی برای ایران فراهم کنند، با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگینی روبه‌رو خواهد شد. او تاکید کرد که قاچاق نفت، خطوط سوآپ، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها و شرکت‌های صوری همگی باید فورا متوقف شوند.

تمرکز بر مسئله نفت، مستقیما پکن را که خریدار ۹۰ درصد صادرات نفتی ایران است در سیبل قرار می‌دهد. واشنگتن از زمان آغاز جنگ، برخی پالایشگاه‌های مستقل چین را تحریم کرده اما از هدف قرار دادن بانک‌های بزرگ چینی که تامین مالی این تجارت را بر عهده دارند خودداری کرده است. کریس کندی، تحلیلگر اقتصاد سیاسی در بلومبرگ اکونومیکس این پرسش را مطرح می‌کند که آیا کاخ سفید حاضر است این کارزار جدید جنگ اقتصادی را بر روابط خود با چین ترجیح دهد. به باور او در صورت چنین انتخابی، پیامدهای جدی در انتظار آمریکا خواهد بود. کندی می‌افزاید که این تهدیدهای جدید در واقع اعترافی به ته کشیدن گزینه‌های روی میز واشنگتن است.

هرگونه تصمیم برای اعمال فشار بر چین می‌تواند خطر تشدید تنش‌ها را درست چند هفته پیش از میزبانی ترامپ از شی جین‌پینگ در واشنگتن افزایش دهد،چنین اقدامی همچنین خطر اقدامات تلافی‌جویانه پکن را در پی دارد که می‌تواند در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر که اقتصاد محور اصلی آن است، به اقتصاد آمریکا ضربه بزند. پکن پیش از این با اعلام محدودیت‌های صادراتی روی خاک‌های کمیاب که کاخ سفید را مجبور به عقب‌نشینی از جنگ تعرفه‌ای کرد، تمایل خود را برای مقابله با ترامپ نشان داده است.

جاش لیپسکی، معاون اقتصاد بین‌الملل شورای آتلانتیک تاکید می‌کند که بدون وجود یک ائتلاف بین‌المللی که اکنون در دسترس نیست، هیچ راهی برای مجازات بیشتر اقتصادی که بیش از چهل سال تحت تحریم بوده وجود ندارد. او می‌افزاید مشخص نیست واشنگتن چگونه می‌خواهد بدون ایجاد واکنش شدید چین در آستانه سفر رئیس‌جمهوری شی، گلوگاه مالی ایران را بیشتر از این بفشارد. وزارت خارجه چین نیز با رد تهدیدهای ترامپ مبنی بر آغاز جنگ اقتصادی علیه شرکای تجاری ایران، اعلام کرد که این رویکرد کمکی به حل تنش‌های منطقه نخواهد کرد.

برت اریکسون، کارشناس تحریم‌ها و مدیر ارشد در آبسیدین ریسک ادوایزرز می‌گوید دولت ترامپ هیچ امتیازی در اختیار ندارد که به واسطه آن بتواند از شی بخواهد تا این‌گونه علنی و با تبعات سنگین در برابر واشنگتن کرنش کند. به گفته او این درخواست در واقع به معنای آن است که پکن با میل خود به آمریکا اجازه دهد تعیین کند با چه کسی می‌تواند تجارت کند و این رویه‌ای است که چین به هیچ وجه قصد پایه‌گذاری آن را ندارد.

اگرچه چین بدیهی‌ترین هدف این سیاست به شمار می‌رود، اما اگر آمریکا برای انزوای بیشتر اقتصاد کشورمان دست به کار شود، کشورهای دیگر نیز در خط مقدم قرار خواهند گرفت. امارات متحده عربی همواره از شرکای بزرگ تجاری ایران و یکی از تامین‌کنندگان اصلی کالاها و ارزهای خارجی برای این کشور بوده است. با این وجود ابوظبی در هفته جاری با این ادعا که تهران به سمت خاک این کشور موشک‌های بالستیک شلیک کرده است، از قطع تمام روابط اقتصادی خود با جمهوری اسلامی خبر داد. بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده توسط بلومبرگ، ترکیه به عنوان یکی از متحدان آمریکا در ناتو پس از چین بزرگ‌ترین خریدار صادرات ایران است. هند نیز که شریک راهبردی آمریکا محسوب می‌شود و ترامپ به دنبال مذاکره برای یک توافق تجاری با آن است، منبع بزرگی برای واردات ایران به ویژه در حوزه غذا و دارو به شمار می‌رود.

صرافی‌ها در امارات و عراق نیز به ایران کمک می‌کنند تا وجوه حاصل از فروش نفت را به داخل کشور بازگرداند و پرداخت‌هایی را که اغلب به یوان چین دریافت می‌شوند، به ارزهای قابل استفاده برای تهران تبدیل کنند. حتی بدون در نظر گرفتن مقاومت کشورهای دیگر، تردیدهایی درباره موفقیت کمپین تشدید فشارهای اقتصادی آمریکا وجود دارد. تحلیلگران هشدار داده‌اند مشخص نیست که آیا آمریکا می‌تواند روابط تجاری ایران از جمله مسیرهای زمینی با کشورهای همسایه را که به دلیل مجاورت جغرافیایی و پیوندهای عمیق تاریخی نسل‌هاست پابرجا مانده‌اند به طور کامل قطع کند یا خیر.

کلر اونیل مک‌کلسکی، مقام پیشین خزانه‌داری و هم‌بنیان‌گذار یک شرکت مشاوره تحریم بر این باور است که موفقیت این مسیر تا حد زیادی به جزئیات سیاست آمریکا و سطح اجرای آن بستگی دارد. او معتقد است در این مقطع زمانی، بعید به نظر می‌رسد که تنها تهدیدهای گسترده علنی بتواند رفتارها را تغییر دهد و برای اینکه کشورهای ثالث دقیقا درک کنند دولت ترامپ حاضر است چه اهدافی را نشانه بگیرد، به اقدام عملی علیه یک بانک یا شرکت خارجی نیاز است.

 

 


۱ ساعت قبل / سایت تابناک

فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ امیر دریادار شهرام ایرانی جمعه ۳۰ مرداد در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره ناوسروان عماد هرمزی که در مصلی امام خمینی نوشهر برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره همه شهدای جنگ رمضان به خصوص رهبر شهید و همه کسانی که در نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه به شهادت رسیدند، اظهار کرد: همه همرزمان ما از جمله عماد هرمزی که در این جنگ به شهادت رسیدند همانند فرزندان ما بودند و خود شهید هرمزی که امروز سالروز تولد وی است من را به این مراسم آورده است.

وی افزود: ترفیع همه این شهدا که در ناوشکن جماران و در تنگه احد ولایت بودند به دست قائد شهیدمان نصب شد و شهادت آنها هم با ایشان رقم خورد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه در تنگه احد ولایت امروز سربازان شما اجازه ندادند دشمن قدم از قدم بردارد و جلوتر بیاید، تصریح کرد: رئیس جمهوری آمریکا هر روز دهانش را باز می‌کند و می‌گوید: نیروی دریایی ایران نابود شده است اگر اینطور است پس چرا جرات نمی‌کند از تنگه احد ولایت یک متر جلوتر بیاید.

دریادار ایرانی: به‌زودی در دریا به دشمنان درسی خواهیم داد که فرصت گریه کردن نداشته باشند

امیر دریادار ایرانی بابیان اینکه امروز در میدان، اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران اینگونه است که دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد، گفت: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایتی است که نه‌تنها دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد بلکه از روی ترس شبانه روز گریه می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: همرزمان من، چون راهشان راه حسین است از عشق امام حسین گریه می‌کنند و گریه‌های ما طوفانی را به پا می‌کند و اجازه نمی‌دهد که دشمن قدم از قدم بردارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه دشمن با تمام قوا آمده است و ما هم با تمام قوا ایستاده‌ایم، افزود: دشمن اگر از ما شهید گرفت ناجوانمردانه گرفت.

امیر ایرانی یادآور شد: دشمن مگر ادعا نمی‌کرد که قدرت دریایی است پس چرا زمانی به ناوشکن جماران حمله کرد که در حالت دفاعی نبود، چون می‌دانست در همان دریا پاسخ خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه شهرستان نوشهر افتخار این را دارد که بار‌ها قائد عظیم‌الشأن ملت در این شهر حضور پیدا کرده است و دانشگاه نیروی دریایی امام خمینی نیز این افتخار را دارد که فرزندانی را تربیت کرد که از همین مکتب آمده‌اند، متذکر شد: امروز این خطه شهدایی از نیروی دریایی را در خود جای داده است.

وی با تأکید بر اینکه امروز ایران بزرگ اسلامی در اوج است، افزود: اگر امروز دشمن عقب‌نشینی کرده است و با همه هیمنه خود می‌گوید جنگ نظامی را کنار می‌گذارم و اعلام جنگ اقتصادی کرده است به خاطر همین قدرت و شجاعت شهدای ما بوده است.

فرمانده نیروی دریایی با بیان اینکه ما از ابتدای انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی بوده‌ایم، گفت: دشمن آمد ادعا کرد که می‌خواهد زیرساخت‌ها را بزند، اما نمی‌داند که زیرساخت اصلی در ایران اسلامی مردم، تمدن و فرهنگ این مردم است.

امیر ایرانی تصریح کرد: اکثر پل‌هایی که خراب کرد مجدداً درست شدند و پالایشگاه‌هایی که بمباران کرد ۵۰ درصد به مدار بازگشتند.

وی ادامه داد: اسنادی وجود دارد که پیشینه دریایی کشور ما به بیش از شش هزار سال قبل باز می‌گردد و ایران در شش هزار سال قبل قدرت دریایی بوده است و امروز سیستان و بلوچستان و تنگه احد ولایت ما و استان هرمزگان به خوبی در حال درخشش است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش یاداور شد: همه ما نیرو‌های دریایی هم‌قسم هستیم و امروز مسئولیت ما سنگین‌تر از روز‌های قبل است، چون باید انتقام شهدای عزیزمان را بگیریم و دشمنان کشورمان به برکت وجود نیرو‌های مصمم دریایی ارتش و سپاه جرأت نزدیک شدن ندارند.

وی افزود: ولایت بر ما تکلیف کرد که تنگه احد ولایت حفظ شود وهیچ دشمنی از این خط جلوتر نیاید و، چون این دستور اجرا شد آن تنگه به نام تنگه احد ولایت نامگذاری شد.

امیر ایرانی با اشاره به نقش پررنگ مردم در دفاع از کشور و حفظ قدرت گفت: به خاطر وجود شما مردم است که دست در دست هم و محکم ایستاده‌اید و دشمن هر دفعه شکست می‌خورد و این قدرت اراده مردم ایران است که آنها را امروز زمین‌گیر کرده است و قدرت تصمیم‌گیری ندارد.

دریادار ایرانی: به‌زودی در دریا به دشمنان درسی خواهیم داد که فرصت گریه کردن نداشته باشند

وی تصریح کرد: امروز ترس دشمن از همین انسجام است و هم‌رزمان ما یعنی کل نیرو‌های مسلح یک صدا و یک قسم جمع شده‌ایم و دشمن نخواهد توانست بین ما فاصله بیندازد.

امیر ایرانی تأکید کرد: امروز سپاه، بسیج، ارتش و فراجا ندارد و همه ما یک صدا هستیم و محکم ایستاده‌ایم و تنگه احد ولایت پایدار خواهد ماند و با اقتدار حفظ خواهد شد و به‌زودی به دشمنان در دریا درسی خواهیم داد که فرصت گریه‌کردن هم نداشته باشند.


۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

امام‌جمعه اردبیل: «جنگ اقتصادی دشمن برای اثرگذاری روانی در بازار ایران است» | انصاف نیوز

امام جمعه اردبیل گفت: سخن ترامپ در خصوص جنگ اقتصادی، برای ایجاد تاثیر روانی و اثرگذاری بر بازار ایران است.

به گزارش سایت سبلان ما (اردبیل)، آیت الله سیدحسن عاملی در خطبه های این هفته نماز جمعه اردبیل با اشاره به یاوه گویی های اخیر رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: ترامپ این روزها باز دست به یک عملیات بزرگ روانی زده و گفته با جنگ اقتصادی ایرانی‌ها را وادار به تسلیم می‌کنم ۴۷ سال است که با ایران جنگ اقتصادی دارند فشار حداکثری درست کردند به تعبیر اوباما تحریمی درست کردند که در تاریخ بشر بی‌نظیر است پمپئو گفت تحریمی درست کردیم که با آن قطعاً ایرانی‌ها از گرسنگی در برابر ما رکوع خواهند کرد! تحریمی درست کردند که با آن جان بولتون به طمع افتاد و گفت امسال کریسمس را در تهران جشن خواهیم گرفت! و حالا دوباره همان مسیر را می‌روند مشهور است .

وی اضافه کرد: ترامپ توجه نمی‌کند که اوضاع کاملاً عوض شده است و امروز با گذشته خیلی فرق دارد در گذشته ما را تحریم می‌کردند و ما هیچ اهرم فشار نداشتیم در نتیجه در وضع تحریم هزینه‌ای برای آمریکا درست نمی‌شد در حالی که الان ما اهرم بزرگ تنگه هرمز را داریم و آمریکا و اروپا اصلاً نمی‌توانند بسته ماندن دراز مدت آن را تحمل کنند با آمدن سرما به احتمال قوی اوضاع امنیتی کشورهای مهمی به هم خواهد ریخت و لذا ترامپ از یک طرف از فشار اقتصادی صحبت می‌کند اما از آن طرف حتی حاضر است به ایران پول بدهد اما جنگ تمام شود و تنگه باز گردد.

امام جمعه اردبیل گفت: من از سرخیرخواهی به آمریکایی‌ها مطالبی می‌گویم و آرزو دارم ترجمه آن به دست آنها برسد به آنها می گویم شما ۴۷ سال با تحریم، ایران را در عرصه‌های حساس و استراتژیک به طرف خودکفایی، ابتکار و خود اتکایی سوق دادید صنایع دفاعی یک نمونه آن است شاید اگر موشک اسکاد را در بازار سیاه از ایران دریغ نمی کردید به طرف تولید موشک های بسیار پیشرفته حرکت نمی کرد در هر عرصه ای که شما تحریم کردید نخبگان ایرانی آستین بالا زدند و تحولاتی درست شد که شما آن را نمی‌خواستید آیا در تحریم اخیر یعنی محاصره دریایی فکر کرده اید که ایران به سرعت منافذ جدید اقتصادی و راه‌های مواصلاتی جدید را با ظرفیت بسیار وسیع باز خواهد کرد.

وی افزود: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست وی قبلاً هنگام حمله به ایران در توجیه حمله گفته بود دیگر تحریم‌های ایران تاثیر خود را از دست داده و کارایی ندارد و حالا می‌گوید میان گزینه جنگ و فشار اقتصادی دومی را انتخاب می‌کند و به طرف تحریم‌ها می‌رود ترامپ از سردرگمی گاهی اعترافات بسیار مهمی هم از خودش نشان می‌دهد و این ها همه در تاریخ ثبت می شود.

وی در بخش دیگری از خطبه ها با تشریح شرایطی که رژیم صهیونیستی در سوریه بر سر ترکیه در آورده است گفت: این هفته اسرائیل منطقه تحت سیطره ترکیه در سوریه را بمباران کرد خبرنگار به نتانیاهو می‌گوید چرا این کار را کردی؟ جواب می‌دهد: ما به هیچ وجه به ترکیه اجازه نمی‌دهیم در شمال غرب سوریه و جنوب اسرائیل پایگاه نظامی بزند به طور عمومی این پیام را به آنها رساندیم اما آنها نفهمیدند یا نشنیدند و لذا خواستیم به نحو شایسته به آنها پیام بفرستیم آنها می‌خواستند در فرودگاه ابوالظهور نزدیک به حلب برای خود پایگاه درست کنند ما هم فرودگاه ابوالظهور را بمباران کردیم و بارها و بارها به دولت سوریه گفته‌ایم که حق نداری اجازه دهی نیروهای اجنبی یعنی ترکیه در سوریه مستقر شوند.

وی تاکید کرد: در این حادثه عالم اسلام جداً از ترکیه که به تعبیر خودش پنجمین ارتش دنیا را دارد انتظار داشت از حیثیت خود دفاع بکند این کار اسرائیل یک هتاکی بزرگ برای ترکیه بود و قطعاً جماعتی از ترک‌ها آنجا شهید شده اند و اگر ترکیه کاری نکند این به یک رویه تبدیل خواهد شد مخصوصاً که ترکیه با سوریه پیمان امنیتی دارد جولانی فقط از ترکیه امید دارد که به فریادش برسد چون ترکیه او را سر کار آورده است اما امید جولانی از ترکیه هم مبدل به یاس شد.

امام جمعه اردبیل افزود: نتانیاهو در اهانت و تهدید به ترکیه گفت اردوغان باید متوجه باشد که چهارصد سال از سقوط دولت و امپراتوری عثمانی گذشته است یعنی تفکر نئوعثمانی را باید کنار بگذاری نتایاهو ادامه می دهد الان به جای امپراطوری عثمانی یک قدرت بزرگی در منطقه وجود دارد و آن ارتش اسرائیل است و یک ملت به نام ملت اسرائیل و یک حکومت به نام حکومت اسرائیل و ما اجازه نمی‌دهیم که امنیت ما تهدید شود.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: پذیرفتن ذلت در اسلام حرام است این سخن قرآن است که «لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ»(نه ستم می کنید و نه مورد ستم قرار می گیرید این آیه و ده ها آیه نظیر آن در حال حاضر توسط امت تعطیل شده است و فقط ایران اسلامی است که با استقلال کامل به این آیات عمل می‌کند و اگر بخواهد اسرائیل را بخاطر شرارتش گوشمالی دهد به وساطت هیچکس نگاه نمی‌کند.

وی در پایان گفت: اگر ترکیه عکس العمل نشان ندهد معنایش این است که با آوردن جولانی کل سوریه را در اختیار اسرائیل گذاشته است دولت ترکیه گفته من در تله نتانیاهو نمی‌افتم ، البته باید گفت جنگ لازم نیست اگر دو روز لوله نفت آذربایجان را که از ترکیه به حیفای اسرائیل می‌رود ببندد اسرائیل مثل سگ زوزه می‌کشد و در برابر ترکیه رکوع می‌کند.

انتهای پیام




 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۴ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ

واکنش سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ ؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست اس

 نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند
۹ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

یک رسانه آمریکایی نوشت که با وجود تهدید ترامپ به فشار اقتصادی علیه ایران، او علاقه‌ای به حمله نظامی گسترده ندارد.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.