قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

قیمت نقره امروز ۷ مرداد ۱۴۰۵ افزایش یافت

قیمت نقره امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ در بازار داخلی با رشد همراه شد و هر گرم نقره به ۳۶۹ هزار و ۷۰۰ تومان رسید. اونس جهانی نقره نیز با افزایش، روی ۵۸ دلار و ۲۲ سنت معامله شد.
 قیمت نقره امروز ۷ مرداد ۱۴۰۵ افزایش یافت

به گزارش شهر بورس، قیمت نقره امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ در بازار داخلی روندی صعودی داشت. هر گرم نقره با قیمت ۳۶۹ هزار و ۷۰۰ تومان معامله شد و همزمان، قیمت جهانی این فلز گران‌بها نیز افزایش یافت. فهرست عناوین قیمت جهانی نقره صعودی شد قیمت انواع شمش نقره امروز هشدار درباره خرید شمش نقرهقیمت جهانی نقره صعودی شد

اونس جهانی نقره امروز با رشد همراه شد و به رقم ۵۸ دلار و ۲۲ سنت رسید. افزایش قیمت جهانی، یکی از عوامل اثرگذار بر روند معاملات نقره در بازار داخلی به شمار می‌رود.قیمت انواع شمش نقره امروزنوع شمش نقرهقیمتشمش نقره ۱۰ گرمی۵ میلیون و ۳۲۵ هزار تومانشمش نقره ۲۰ گرمی۱۰ میلیون و ۳۰ هزار تومانشمش نقره یک اونسی۱۴ میلیون و ۸۱۵ هزار تومانشمش نقره ۵۰ گرمی۲۳ میلیون و ۴۴۰ هزار تومانشمش نقره ۱۰۰ گرمی۴۵ میلیون و ۸۷۰ هزار تومانشمش نقره ۲۵۰ گرمی۱۱۲ میلیون و ۷۶۰ هزار تومانشمش نقره نیم کیلویی۲۲۳ میلیون تومانشمش نقره یک کیلویی ایرانی۴۳۵ میلیون و ۹۸۵ هزار تومانهشدار درباره خرید شمش نقره

کارشناسان بازار معتقدند شمش نقره به دلیل نوسانات قیمتی و احتمال وجود حباب، نیازمند بررسی دقیق پیش از خرید است. سرمایه‌گذاران باید اعتبار فروشنده و مجوزهای مربوطه را بررسی کرده و از معاملات هیجانی پرهیز کنند.نکات مهمقیمت هر گرم نقره در بازار داخلی به ۳۶۹ هزار و ۷۰۰ تومان رسید.اونس جهانی نقره در سطح ۵۸ دلار و ۲۲ سنت قرار گرفت.شمش نقره یک کیلویی ایرانی با قیمت ۴۳۵ میلیون و ۹۸۵ هزار تومان معامله شد.کارشناسان بر ضرورت بررسی اعتبار فروشنده پیش از خرید تأکید دارند.

منبع: تجارت نیوز





 بازار موبایل اروپا به کمترین سطح ۳ سال اخیر رسید/ عرضه ۱۰ درصد سقوط کرد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازار موبایل اروپا به کمترین سطح ۳ سال اخیر رسید/ عرضه ۱۰ درصد سقوط کرد

اقتصادنیوز: میزان عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند در بازار اروپا طی سه‌ماهه‌ی دوم سال به ۳۵ میلیون دستگاه کاهش یافت.

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی
۶ ساعت قبل / سایت اسب بخار

اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی

اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی | اسب بخار |

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 مچ‌اندازی ارزی در امارات
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مچ‌اندازی ارزی در امارات

در روزهای اخیر، مهلت ۶۰ روزه ایران در تفاهم با آمریکا به پایان رسید. واشنگتن در واکنش، تحریم مهم‌ترین دروازه‌های تجاری و مالی ایران و در راس آنها دبی را در دستور کار قرار داد. این اقدام آمریکا، دو گزینه پیش‌ روی دبی قرار می‌دهد؛ نخست، پذیرش تحریم‌ها و از دست دادن بخشی از تجارت با ایران و دوم، تداوم تجارت و پذیرش چالش‌هایی که آمریکا ایجاد خواهد کرد. با این حال، گفت‌وگوی «دنیای اقتصاد» با یکی از صرافان فعال در دبی نشان می‌دهد که با وجود افزایش ریسک‌ها و محدودیت‌ها، فعالیت‌ها تاکنون ادامه داشته و مسدود کردن نقل و انتقال ارزی ایران با امارات با چالش‌های مهمی روبه‌رو است.