قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

انتقال ادرسون به منچستریونایتد منتفی شد؛ ستاره آتالانتا در تست‌های پزشکی رد شد

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که انتظار می‌رفت انتقال ادرسون، هافبک برزیلی آتالانتا، به منچستریونایتد طی ساعات آینده رسمی شود، این انتقال به شکل غیرمنتظره‌ای لغو شد و شیاطین سرخ از جذب این بازیکن عقب‌نشینی کردند.به گزارش فوتبالی، بر اساس گزارش فابریتزیو رومانو، انتقال ادرسون به منچستریونایتد به طور کامل منتفی شده و دو باشگاه دیگر برنامه‌ای برای نهایی کردن این معامله ندارند. این در حالی است که پیش از این بر سر مبلغ انتقال توافق حاصل شده بود و تنها انجام مراحل پزشکی برای رسمی شدن قرارداد باقی ماند ...,ادرسون دوس سانتوس,آتالانتا,منچستریونایتد
 انتقال ادرسون به منچستریونایتد منتفی شد؛ ستاره آتالانتا در تست‌های پزشکی رد شد



۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

به گزارش ورزش سه، مارکوس رشفورد تصور می‌کرد در بارسلونا فرصت شروعی دوباره برای دوران حرفه‌ای‌اش پیدا کرده ، اما حالا باید داستانش را از همان جایی ادامه دهد که سال‌ها پیش آغاز شده بود؛ منچستریونایتد.

بازگشت رشفورد به اولدترافورد در نگاه اول می‌توانست شبیه یک شکست بزرگ برای این مهاجم انگلیسی باشد. او در دوره حضور روبن آموریم شرایط بسیار دشواری را پشت سر گذاشت و حتی از فهرست تیم کنار گذاشته شد. با این حال، اتفاقات ماه‌های اخیر باعث شده بازگشت او به منچستر لزوما به معنای پایان یک رویا نباشد؛ بلکه شاید آغاز دوباره یک رویا باشد.

رشفورد در بارسلونا توانست بار دیگر توانایی‌هایش را به نمایش بگذارد و حالا، برخلاف تصور اولیه، با دست خالی به منچستر برنگشته است.

رشفورد در بارسلونا فصل موفقی را پشت سر گذاشت. او در 49 بازی، 14 گل به ثمر رساند و 14 پاس گل داد و یکی از خاطره‌انگیزترین لحظاتش ضربه آزاد تماشایی‌ مقابل رئال مادرید در ال‌کلاسیکویی بود که برای قهرمانی لالیگا اهمیت زیادی داشت. همین عملکرد باعث شد رشفورد امیدوار باشد بتواند برای همیشه در کاتالونیا بماند. مهاجم انگلیسی حتی به صورت علنی علاقه‌اش برای ادامه حضور در بارسلونا را اعلام کرده بود.

اما در نهایت بارسلونا تصمیم گرفت بند خرید 30 میلیون یورویی او را فعال نکند و به سراغ گزینه‌های دیگری از جمله آنتونی گوردون برود. تصمیمی که قبول کردنش طبیعتا برای رشفورد آسان نبود. بازیکنی که دوباره خودش را پیدا کرده بود، حالا باید به انگلیس برمی‌گشت و با آینده‌ای نامعلوم روبه‌رو می‌شد. اما او ظاهرا تصمیم گرفته تسلیم نشود.

تغییر رفتار رشفورد در یونایتد

بر اساس گزارش "دیلی میل"، رشفورد 28 ساله از زمان بازگشت به تمرینات منچستریونایتد در 9 آگوست، با رفتار و میزان تعهدش مدیران باشگاه را تحت تأثیر قرار داده است.

او پیش از بازگشت به تمرینات، با مایکل کریک، سرمربی منچستریونایتد، صحبت‌هایی داشت و گفته می‌شود شرایط جدیدش را به طور کامل پذیرفته و با جدیت زیادی در تمرینات کار می‌کند. رشفورد همچنین تلاش کرده ارتباط بیشتری با بازیکنان جوان باشگاه داشته باشد. او به جی‌جی گابریل 15 ساله و شی لاکی 19 ساله مشاوره داده و در همین مدت با کوبی ماینو رابطه دوستانه برقرار کرده است.

یک منبع نزدیک به باشگاه در گفت‌وگو با این رسانه انگلیسی درباره شرایط جدید رشفورد گفته است: "واضح است که او آگاهانه تلاش می‌کند تصویر بهتری در بازگشت دوم خود ارائه دهد." این تغییر رویکرد می‌تواند شرایط رشفورد در اولدترافورد را کاملا تغییر دهد.

فرصت دوباره برای فتح اولدترافورد

هری مگوایر به صورت علنی از هم‌تیمی خود حمایت کرده است. مدافع منچستریونایتد درباره رشفورد گفت: "اگر او با ما بماند، تهدیدی بزرگ در خط حمله برای همه رقبا خواهد بود. سال‌های زیادی کنار مارکوس بازی کرده‌ام و می‌دانم که او می‌تواند به ما کمک کند."

رشفورد ظاهرا نمی‌خواهد در روزهای باقی‌مانده تا پایان بازار نقل‌وانتقالات، سوژه اصلی رسانه‌ها باشد. او اخیرا به بخشی از گفت‌وگوی جیمی کرگر و گری نویل در برنامه "The Overlap Fan Debate" واکنش نشان داد. نویل قصد داشت درباره شرایط رشفورد صحبت کند که کرگر حرف او را قطع کرد و گفت: "می‌توانیم یک پادکست را بدون اشاره به رشفورد داشته باشیم؟"

این جمله با استقبال رشفورد مواجه شد. او در شبکه‌های اجتماعی در پاسخ به کرگر نوشت: "ممنون جیمی. خیلی خوب می‌شود اگر بتوانم روی بازی‌ام تمرکز کنم و فوتبال بازی کنم، بدون اینکه هر روز اسمم مطرح شود."

رشفورد دوباره در منچستریونایتد است؛ باشگاهی که روزهای درخشان و سخت زیادی را در آن تجربه کرده. بازگشت او ابتدا شبیه داستانی تلخ به نظر می‌رسید، اما تغییر رفتار، حمایت برخی از هم‌تیمی‌ها و فرصت دوباره‌ای که کریک در اختیارش گذاشته، می‌تواند ورق را برگرداند.


۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

متئو رتگی به یوونتوس پیشنهاد شد؛ مهاجم القادسیه عربستان دوباره در مسیر سری‌آ

پایگاه خبری فوتبالی- متئو رتگی بار دیگر به یکی از نام‌های مطرح در بازار نقل‌وانتقالات فوتبال ایتالیا تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش کوریره دلا اسپورت، برخی مدیران برنامه ایتالیایی این مهاجم را به یوونتوس پیشنهاد داده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند در صورت جدی شدن مذاکرات، یکی از پرونده‌های جالب بازار ایتالیا باشد. 

رتگی در سال‌های اخیر مسیر متفاوتی را طی کرده است. این مهاجم ایتالیایی-آرژانتینی پس از درخشش در فوتبال ایتالیا و حضور موفق در آتالانتا، راهی القادسیه عربستان شد. 

با این حال، علاقه او برای بازگشت به فوتبال ایتالیا از مدت‌ها قبل مطرح بوده و در ماه‌های گذشته نام چند باشگاه بزرگ سری‌آ، از جمله یوونتوس و میلان، در ارتباط با او مطرح شده است. 

نکته مهم درباره رتگی این است که او فوتبال ایتالیا را به‌خوبی می‌شناسد و تجربه بازی در سری‌آ و تیم ملی ایتالیا را دارد. همین موضوع باعث می‌شود برای باشگاهی مانند یوونتوس، که به دنبال تقویت خط حمله است، گزینه‌ای قابل بررسی باشد. 

در گزارش‌های قبلی نیز مشخص شده بود که اطرافیان رتگی برای بازگشت او به ایتالیا مسیرهایی را بررسی کرده‌اند و حتی تماس‌هایی با مدیران یوونتوس برقرار شده بود. 

با این حال، پیشنهاد شدن بازیکن به یوونتوس به معنای آغاز مذاکره رسمی یا توافق نیست. مهم‌ترین مسئله در چنین انتقالی شرایط مالی خواهد بود؛ چراکه قرارداد رتگی با القادسیه و دستمزد او می‌تواند مانع بزرگی برای بازگشت به سری‌آ باشد.

از طرف دیگر، یوونتوس در خط حمله گزینه‌های مختلفی را بررسی کرده و طبق گزارش‌های اخیر، کولو موانی و زیرکزی نیز در برنامه این باشگاه قرار داشته‌اند. 

بنابراین فعلاً پرونده رتگی در حد یک گزینه پیشنهادی است، اما تجربه او در سری‌آ، شناخت فوتبال ایتالیا و توانایی گلزنی‌اش می‌تواند باعث شود نامش در صورت تغییر شرایط بازار، دوباره به‌طور جدی روی میز یوونتوس قرار بگیرد.


۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

کریک: رشفورد فوق‌العاده آماده برگشته است

پایگاه خبری فوتبالی- مایکل کریک، سرمربی منچستریونایتد، پیش از دیدار مقابل هال‌سیتی در نخستین هفته لیگ برتر، درباره شرایط تیمش، وضعیت مارکوس رشفورد و برنامه باشگاه در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، مهم‌ترین بخش صحبت‌های کریک به مارکوس رشفورد اختصاص داشت؛ بازیکنی که پس از بازگشت به منچستریونایتد، حالا دوباره در برنامه‌های تیم قرار گرفته است. 

کریک عملکرد او در تمرینات را بسیار مثبت توصیف کرد و گفت رشفورد فوق‌العاده به تیم برگشته، از فوتبالش لذت می‌برد و از نظر آمادگی جسمانی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. او رشفورد را آماده، سرحال، قدرتمند و آماده بازی توصیف کرد. 

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که رشفورد پس از یک دوره طولانی دوری از ترکیب منچستریونایتد، امیدوار است در فصل جدید دوباره به یکی از مهره‌های مهم تیم تبدیل شود. او در دیدار دوستانه مقابل میلان نیز به زمین رفت و حالا احتمال حضورش مقابل هال‌سیتی افزایش یافته است. 

کریک همچنین درباره شرایط نقل‌وانتقالاتی یونایتد گفت که باشگاه همچنان به دنبال تقویت ترکیب است و در روزهای باقی‌مانده پنجره تابستانی روی این موضوع کار خواهد کرد. یونایتد در هفته‌های اخیر به‌خصوص به دنبال تقویت خط میانی و دفاع چپ بوده و نام کارلوس بالبا نیز در برنامه‌های این باشگاه مطرح شده است. 

در بخش مصدومان نیز کریک خبر داد که بنجامین ششکو و دارلو به تمرینات بازگشته‌اند، در حالی که ماتیاس دلیخت با تیم تمرین می‌کند اما برای دیدار برابر هال آماده نیست. وضعیت میسون مونت نیز همچنان پنجاه‌پنجاه است و تصمیم نهایی درباره حضور او نزدیک به مسابقه گرفته خواهد شد.




 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.

 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.