قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

اصلاح سیاست‌های تخصیص ارز برای حمایت از تولید/ ثبت فروش ۲ هزار و ۱۸۳ میلیارد توسط شرکت‌های توزیع کالا

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت درامور بازرگانی خبرداد: وزارت صمت در جلسات منظم و هفتگی با بانک مرکزی، به دنبال تعریف منابع جدید برای تأمین ارز مورد نیاز صنایع است.
 اصلاح سیاست‌های تخصیص ارز برای حمایت از تولید/ ثبت فروش ۲ هزار و ۱۸۳ میلیارد توسط شرکت‌های توزیع کالا

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدصادق مفتح قائم مقام وزیر صمت  اظهار کرد: با توجه به شرایط کشور، در نشست‌های مستمر با بانک مرکزی، وضعیت تأمین ارز بررسی می‌شود و تلاش داریم سهم بیشتری از منابع ارزی را به بخش صنعت و تولید اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: این موضوع در دو محور دنبال می‌شود؛ نخست، تعریف منابع جدید برای تأمین ارز و دوم، اصلاح سیاست‌های توزیع ارز، تا بتوان نیاز ارزی واحدهای صنعتی را به شکل بهینه مدیریت و فرآیند تخصیص ارز را تا حد امکان کارآمدتر کرد.

مفتح گفت: در جلسات داخلی وزارت صمت نیز پرونده‌های ارزی بررسی می‌شود و وزارت خانه با توجه به محدودیت‌ها ناچار به اولویت بندی است، اما تلاش داریم که به خاطر مشکلات ارزی، تولید و عرضه محصولات دچار محدودیت نشود.

همچنین حمید بیرانوند، مدیرعامل شرکت پخش رازی از ثبت فروش ۲ هزار و ۱۸۳ میلیارد تومانی در تیرماه ۱۴۰۵ خبر داد و این موفقیت را حاصل برنامه‌ریزی هدفمند، تلاش و همدلی کارکنان، اصلاح فرآیندهای مالی، تقویت شبکه فروش و حمایت‌های صورت‌گرفته در مسیر تحقق اهداف سازمان دانست.

وی با اشاره به رویکردهای توسعه‌محور شرکت، بر نقش راهبردی گسترش بازارهای جدید و توسعه سبد محصولات تأکید کرد و گفت: با انعقاد قراردادهای جدید و توسعه همکاری با تولیدکنندگان، توانستیم سهم بیشتری از بازار را به دست آوریم که این امر نتیجه برنامه‌ریزی دقیق و اجرای راهبردهای مؤثر در صنعت پخش دارویی است.

وی افزود: هدف ما تنها ثبت رکوردهای مقطعی نیست، بلکه با توسعه بازار، ارتقای بهره‌وری و تقویت سرمایه انسانی، در مسیر بازگرداندن پخش رازی به جایگاه شایسته خود گام برمی‌داریم.

 بیرانوند با اشاره به روند رو به رشد شرکت اظهار کرد: اجرای برنامه‌های تحول، موجب ارتقای جایگاه پخش  از رتبه ۱۷ به رتبه ۱۰ صنعت پخش کشور شده که نشان‌دهنده افزایش سهم بازار و بهبود عملکرد شرکت است.

منبع: اتاق اصناف





 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.

 قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

بازار گوشت مرغ این روزها با ثبات نسبی قیمت‌ها همراه شده و عرضه مناسب، فضای خریدوفروش انواع مرغ را از نوسان‌های هیجانی دور کرده است.

 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.

 رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

توسعه برند؛ در رویداد «تخته سیاه» با موضوع آینده آموزش آنلاین در مدارس که ۲۹ مردادماه در مرکز همایش‌های نور برگزار شد، جمعی از فعالان، کارشناسان و مدیران حوزه آموزش حضور داشتند. پیمان عمرانی، مدیر ارشد بازاریابی اسکای‌روم، در این رویداد با ارائه گزارشی از روند آموزش آنلاین در ایران و جهان، از رشد ۸ هزار درصدی استفاده مدارس از اسکای‌روم در بهار ۱۴۰۵ خبر داد.

 شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد

شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد

قیمت برنج پاکستانی در بازار تحت تأثیر تفاوت کیفیت و نام برندها قرار گرفته است؛ محصولاتی که با عطر و قد کشیدن مطلوب، همچنان از انتخاب‌های پرطرفدار خانوارها در بازار برنج خارجی محسوب می‌شوند.

 قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، قیمت روغن موتور خودرو در مردادماه همچنان تحت تأثیر موج تازه‌ای از تغییرات هزینه‌ای قرار دارد و بررسی بازار نشان می‌دهد خریداران با...